design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 13. zaří 2017 16:35

Dala bych sem fotky domu, který investičně postavili známí... ale nechci být příliš škodolibá. Architekt ze severní Moravy, zadavatel z Ruska, stavitel megalomanský Středočech. Hrůza je to neuvěřitelná.
Dole předimenzovaný obývací prostor s podivně malou kuchyní, pak šílené schody pod střechu, kde je hromada miniaturních podivných ložnic. Ve sklepě zase prostor pro asi noční klub nebo diskošku, malá sauna, něco jako vinný sklep nebo co. Dům samozřejmě nikdo neopečovává a ten chátrá. Chtěj za to 10 mega. Už asi deset let. Nikdo ho už nikdy nekoupí.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 13. zaří 2017 22:35
Reakce na Potrefenáhusa:

a tak zas něco hezkýho, rekonstruovanej brněnskej byt dneska na novinkách

(některý detaily se mi nelíběj, mléčný sklo do koupelny a na telku bach taky chtěla vidět te sedačky, ale jinak mi to přijde moc pěkný)

Na prvni pohled dobry, hezka dlazba. Na druhej uz min, nelibi se mi kuchyn, ty plocky vsude mozne, co to jakoze unifikujou, postel za polici.... prijde mi, ze se nekdo hodne snazil, ale vysledek je porad nedotazeny a je citit, jak tomu chybi lehkost.

Stejne jako tady, to je to samo, desna snaha a proste vseho moc skodi, to se mi na tom fakt nelibi, jak to bije do oci, ze jako DIZAJN

https://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/448991-majitele-se-dockali-vysneneho-domu-se-zahradou.html

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:35
Reakce na 0zero7:

uch, to mi prijde vylozene hnusny. akorat kuchyn neni spatna. ale jedna koupelna?? lustry z kleci na slepice me fakt pobavily:-))

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:57

Jedna koupelna a v ní dva záchody, eeeh

49432 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:10
Reakce na Klara:

nene

diskuse bezva!

"ruku na srdce,pokud člověk nebude šťoural,nebo závistivec tomuto interiéru se snad nedá nic vytknout"

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:18
Reakce na 0zero7:

Akože byt nevyzerá zle, len ja som už videla takých mraky a pripada mi, že odpisuju jeden od druhého. Klietky namiesto lámp, dratené stolíky, staré drevené lavice, holé dizajnové žiarovky, ten koberec som už tiež videla v X variantách. Je krásny, ale je ho už všade plno. Nepríde mi to originálne a už vôbec nie osobité, ani šité na mieru. Krásne a katalogové. 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:20

Tak on to snad bude bidet :) Koukala na web toho architekta a ten to teda seká jak Baťa cvičky, všechno vypadá úplně ale úplně stejně

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:20
Reakce na 0zero7:

jj, mi se ten interier vizualne celkem libi, ale je to takovy trochu urputny a uplne si na tom clovek muze odskrtat bingo (no dobre, jelena jsem tam nikde nezahlidla). pro vlastni bydleni mam radsi design strihlej vetesnictvim.

coz mi pripomina, ze dnes odpoledne mazu na trh, maj tu perfektni vydlabany tenky dlouhy bile natreny dyne jako lustry, zakoupim tri kusy a pokud prezijou cestu a instalaci, budou se suprove vyjimat v obyvaku.

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:20
Reakce na Klara:

bidet...

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:21
Reakce na Klara:

jo bidet, to je vec. tady v turecku je uplne vsude a ted ho fakt hodne chci dom!!! :D

49432 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:27
Reakce na Lilly_Ku:

bidet není špatnej ale mnohem lepší a míň místa zabírající je bidetová sprška:-) je fakt že když si člověk zvykne tak už nelze jinak;-)

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:28
Reakce na Lilly_Ku:

Jo, měla jsem ho v jednom bytě a zvykla bych si klidně zase :)

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:32

no uz jsem rikala, ze to budem muset doma nejak poresit, tady je normalne soucasti misy, jakoze 2v1.

vzpominam si jak jsem si na prvni dospele dovolene v italii pred cca 15 lety myslela, ze bidet je na umyvani nohou 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:33
Reakce na Klara:

rozumim, super hygienicky, doma si vetsinou pokazde dam sprchu, tohle je o dost efektivnejsi haha.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 14:54
Reakce na :

Jo, na první pohled docela super, na ten druhý už to vypadá moc laděně.
Ale postel za policí je přesně to řešení do 1+kk, které bych ráda předestřela příteli. Sice se skvěle kouká do kuchyně z postele jak mi vaří ráno kafe, ale malinko oddělit bych to časem chtěla. Což bude asi trošku oříšek, oba máme svůj názor na bydlení a prostor a nejsem si jistá jak to sladíme :-)

49432 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 15:03
Reakce na andulka01:

no ono hlavně 1+kk není bydlení pro dva lidi... ani když se mají hodně rádi.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 15:28

Ono je to vlastně 2+kk, ale podkrovní, druhý pokojík je malinký, hned u paty střechy, takže blbě přístupný. Zatím se používá jen jako sklad a šatna. Majitel domu nechce moc slyšet o úpravách, chtěli bychom to propojit a otevřít. Ale hlavní pokoj je docela velký, v předsíni je úložný prostor a má to velkou koupelnu, vůbec tam nemám pocit stísněnosti. Naštěstí se máme dost rádi na to, abychom to zatím vydrželi v jednom pokoji :-) ovšem výhledově budeme hledat něco o fous většího. Ale vzhledem k tomu, že budeme jen dva a většinu času jsme někde venku, tak ani nemám potřebu ničeho velkého. Z bydlení ve velkých domech jsem už vyrostla.