rasaNori To je moc pěkný, mně přijde, že ten kinderbordel to pak zvýrazní a zdekoruje dost, že by cokoliv barevného za tou stěnou už bylo zbytečně moc.
design a architektura
Já se divím, že si pánové z technistone vydělají na slanou vodu![]()
rasaNori Já už tady ty mužské pracovní skupiny ani nekomentuju. U nás v ulici dělalo 5 chlapů chodník, tedy jen pokládali zámkovou. Fyzicky byl na kolenou a makal jeden, max dva, zbytek se různě opíral o lopatu, hrál si s mobilem, nebo kouřil.
Kan no přesně - na chalupě připojovali vodu k vrtu čtyři chlapi jako hora. Jeden a půl chlapa pracovalo, ostatní očumovali, kouřili, četli na telefonu. Kdybychom jim neřekli a neukázali, tak nám ten vykopanej materiál jen tak nechaj válet na dvorku...
andulka01 A to bude nějakej nešvar doby asi. Nám v létě měnili těsnění v oknech, na 5 oken přijeli dva, což je ok, ale jeden byl v okně a montoval a druhý postával tak různě, občas něco řekl, ale ten v tom okně byl naprosto soběstačný, bych řekla, že se rozdělí a každej půjde na jedno okno a za hodinu není co řešit, tak ne. To je moje prokletí, furt vidím ty zbytečný prostoje lidí a mě to tááák nebaví, je pořád dokola nutit ať makaj, mám to i v práci.

rasaNorityjo je bozi, moc se vam povedla!
rasaNori parada!
rasaNori ale to je krásne, to sa vám podarilo ![]()
na kolik cca kuchyň v takovýhle velikosti vyjde? už dlouho jsem nedělala kuchyň ![]()
rasaNori Krasny to mate!
RoSa 150 kuchyn, cca 100 deska včetně stěny, 50 spotřebiče vyjma lednice.
Edit: ale v Siku cca 600:D
rasaNori teda kuchyn paradni a cena taky super![]()
rasaNori moc povedené, tam se vám bude krásně žít. ![]()
rasaNori krásná cena! skoro jak před 20 lety ![]()
rasaNori moc pěkný, fakt! Byla jsem zvědavá na tu desku, na návrhu byla taková strakatá, ale v reálu je jemná a moc se hodí, i s tím řešením toho boku. Ač na těch průběžnejch fotkách to na mě působilo mod dřevěné, teď mám pocit, že to v celkovým kontextu ty rekonstrukce sedí
Tam pod ostrůvek ještě přijdou stoličky?
Jinak cena teda skvělá, mě to teda nevyšlo o moc míň a to nemám kamennou desku a obklad už jsem měla![]()
![]()
rasaNori vypadá to moc pěkně. A ta deska, to je sen!
Lama_z_Lana no jako jo, pry mela byt vice seda, jsem rada ze to nevyslo a mam tu svetlou:D a ano, libi se mi ton merano, ale ty neprojdou pres muze kvuli cene si myslim. Za kuchyn cena dobra, ale celkove jsme v reko skoro za milion...
Paráda, máte prakticky hotovo ![]()
Z čeho je ta deska? Na fotkách to nepoznám...
A může mi někdo vysvětlit, proč se dřez dává zásadně a vždycky pod okno (jsou-li na to podmínky)?! Vidím to všude... Jako že při mytí nádobí můžu zevlovat do okolí?
rasaNorikrásné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my