RoSa jsou různý kočky. Naši mají druhou, nábytek neškrábala ani jedna. To samé ségry kočky.
design a architektura
andulka01 to se fakt nedá, tu kočku okřiknout-odstrčit-cokoliv...?
dá....ale většinou to k ničemu není...nebo kuchaj do poslední chvile, dokud nedobehnes, kočka fakt není pes
ty struktury je lákaj hodně
Evaeva naše kuchaj jen tu sedacku, jiný věci ne, má prave takovej hrubší potah
a mimicici by ještě moc rada sedačky v autě, ale tam je snadný ji chytit za fligr a vyhodit ven
Potrefenáhusa tak leda, že nemají nábytek těch správných struktur![]()
Evaeva ani pořádnej nábytek jim nepořídí! ![]()
Určitě. A pak máš za odměnu nachcáno v botách a v tý pikosekundě jak vypadneš, jde drásat znova. Vyzkoušeno za vás, zaplaťpámbu jen na návštěvě u Sagy (naštěstí nikoliv na vlastní botky).
To jsem si taky myslela, než k nám přišla tahle kočka...čert vem gauč, ale linka?!?!
andulka01 No vidíš, ten samet jsem úplně poignorovala, že má tak dobrý recenze a hele ten fakt je odolnější i vůči takovýmu tomu, když se fakt zapře a škrábe jak strom? My máme takovou látkovou starou, nic moc, ale jako normálně držela a ona ji odrbala na rozích asi během 10 dni!
Karja tak to by nebylo nic pro mě, ta by šla! ale teda nechci se rouhat, třeba si pořídim štěně a sežere mi koženou sedačku, samet nesamet... ![]()
To jsem si taky myslela, než k nám přišla tahle kočka...čert vem gauč, ale linka?!?!
skus tam rozlozit alobal ![]()
eless Coooo, to je vtip nebo to tam fakt mám na čas dát?

Karja koluju videa ze mackam sa to nepaci a na tie povrchy potom nechodia. vacsinou je to tak ze tam sice vyskocia ale akoby sa odrazia a uz tam viac nejdu. len teda netusim ako dlho a ci vobec sa da naucit aby tam macka nechodila ani v buducnosti
Po 6 letech máme dodelanou podestu a schody do patra![]()

rasaNori ta podlaha krásná! Až doděláte tuhle část, kolik toho ještě bude před vámi?
rasaNori vy, když se rozjedete, jste jak buldozer. V opačným smyslu teda. ![]()
rasaNori
mně by stačila taková podlaha...
já bych na ní i spala, seděla nebo se jen tak válela ![]()
asi to tu proběhlo, ale prosím tě, co je to zač?
rasaNori krásný to budete mít! a jestli jsi tu podlahu pokládala sama, tak jsi moc šikovná!
rasaNori No pěkné to máte ![]()
Karja my mame na drevenych parketach nejaky zatezovy lak a po 16 letech jsou celkem v poradku. Jedna rejha vznikla bohuzel uz pri stehovani, v jednom miste u sedacky jsou asi 2 doliky neznameho puvodu (podeziram psi drapy z doby, kdyz uz pejsek nebyl tak pruzny a skocil ze sedacky jak zok). A docela nedavno Adela v nestrezene chvili dovlekla do obyvaku odrazedlo a flakla s nim na podlahu. Trefila se asi zrovna nejakym sroubem, tam se to trochu odstiplo. Ale jinak si tam deti hrajou se vsim moznym, courame na zahradu, obcas projdem i v botach, a drzi. Ten lak neni nic leskleho neprirozeneho, casem to trochu ztmavlo do medova, parkety jsou dubove.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my