Evaeva no v pondělí budou zaměřovat desku, takže ráno letím pro baterii, nemáme zásuvky nikde, podlaha je položena jen ke kamnum, protoze na jejich zvednutí je potřeba 6 lidi, muž se cuka kvůli gauče, nechce kupovat nový že máme kocky
musíme překartacovat stůl, domalovat roh za kamny, no fuj takové drbky, ale na dlouho![]()
design a architektura
rasaNori jo, to je jasný. Já myslela zbytek baráku. Něco už jste dělali, tak mně zajímalo jaký kus ještě čeká takováhle větší rekonstrukce
Samantha my si tam chodíme všichni sedat jak do kina:D Ablux Saray dub, 22×220.
Evaeva strecha:D ale doufám že za dlouho.
rasaNori tak to je máte vlastně skoro hotovo
(tu střechu jako nevidím, když je to za dlouho
)
Náš taneční sál je téměř hotov:D

Nicméně potřebuju poradit, co za barvu za kamna. Bílou nechceme, ale nějaká by tam být měla...

rasaNori Krásný. A jaký jsou ty kamna?
rasaNori Jo už ke vidím. Co šedou? Jak máte dlažbu, možná světlejší o chlup?
rasaNori a co mléčný sklo? já ho mám nad linkou i za kamnama a dobře to s bílou výmalbou splyne...
nebo ty bys tam chtěla dát takovou tu latexovou omyvatelnou barvu, co bejvala ve školách na schodišti? to ne, že ne?
RoSa ne, to ne, jen bílá je blbost, kvůli prachu a špíně.
rasaNori sklo se meje dobře
tady bych ho dala do toho rohu od podlahy ke stropu
rasaNori Ale teda, pokud by to pro vás byla varianta, tak sklo na celou výšku by se mi taky líbilo. Klidně nějakou matnou šedou. Kamarád takhle nechal rodičům za krbová kamna udělat sklo s nějakým černým ornamentem na šedém pozadí a taky to vypadalo dobře.
Tak jinak, musí to být barva. Kamna musí zítra odpoledne zpět na své misto:D dlazba určitě ne, sklo by se mi líbilo ale neprojde...
rasaNori Byla bych pro šedou jako ta dlažba, myslím, zeta stříbrná se nehodí ke dřevu. Ale, ale moji kamarádi mají za kamnama nějakou oblozku a to vypadá dobře, zvlášť když je ten prostor velký, ono ho to pěkně tak zútulnit rozdělí. (Ale tam je hezčí nez šedou volit spíš nějakou hnědočervenou). No to pak kdybyste se nudili;-)
rasaNori tak světle šedou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my