design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:46

barbucha umely kamen Technistone.

A okno, ja mela ted 8 let drez v tmavem rohu na opacne strane kuchyne, a pod okno jsem si ho prakticky vyvztekala:D

Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:49

rasaNori No, máte to moc pěkné!

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:52

rasaNori 

No dobře, ale proč? Jestli to máš někde v rohu, tak tam jde vždycky dát nějaký světlo, ne? Navíc při tom mytí kouká člověk do dřezu, a ne vůkol kde co lítá... a ještě na mě mají čumět kolemjdoucí jak otročím?!

Teda nic proti, já jen že mi to fakt už delší dobu neni jasný (a neměla jsem to tak nikdy, ani ve starý zástavbě a teď v paneláku už vůbec, samozřejmě), a co tak sleduju ty různý byty včetně kuchyní, tak to prostě tak mají skoro všude.

Offline Karja
44451 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:55

barbucha rasaNoriDrez u okna je skvělej, já mám kuchyni na východ a hned se lépe vstává, když jdu vařit kafe a každý den mám jinou podívanou. 

rasaNori Je to moc hezke, líbí se mi ten dekor, cenu nekomentuji, to je zadarmo, to normálně říkej, až se tě někdo zeptá, ze v podstatě zadarmo:D. Ty dva směry kresby dřeva mě zarazily, páč to byla věčná otázka internetů, zda horizontálně ci vertikálně:D:D

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 21:59
Reakce na rasaNori:

barbucha umely kamen Technistone.

​A ještě - jakej je rozdíl mezi umělým a pravým? Má to víc výhod, větší trvanlivost nebo jak? 

Docela ráda bych desku časem vyměnila, kuchyň jsem koupila v Ikea a tam šutr snad vůbec nevedou, to se nedalo...

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:01
Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:04

barbucha mel by vydrzet do 160 stupnu, nemel by prasknout, neni tak nasakavy (vino, caj, bordel)...

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:04

Karja 

Kafe snad v dřezu nevaříš a ani jsem si nevšimla, že ho máš taky pod oknem, máš tu linku taky do L? Jsem myslela že ji máš u zdi a pak ten ostrůvek, musím pohledat starší fotky!

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:11

rasaNori 

Mně ten dřez - a se světlem nad - nepřijde jako nějakej průser, no ale když chceš okno, máš mít okno

Obyčejnej šutr nasákne?! Čili ten umělej je trvanlivější jak vidim, tak cajk. 

Takový pěkný = velký kuchyně máte... to vám my socky z paneláku můžeme jen závidět! Teď jsem zvědavá, jakej dáš stůl a židle!

Offline Karja
44451 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:13

barbuchaMám to vlastně dost podobne jako rasa, mám U. Jo kafe vařím ve dřezu, nalejvam vodu, myju hrnek a konvici mám vedle toho:D. Ono se to nezdá, ale u dřezu travis dost času, furt se k němu jakoby vracíš, točíš a je hrozně fajn vidět u toho pobytu v kuchyni na něco pěknýho. Nevim, tak možná jsem nějaká romantická duše, ale fakt si každý ráno všimnu , jak tam prolejza sluníčko, jaký jsou mraky. Taky mám v té části drezoveho výhledu ven nasazený nějaký okrasný keře, aby mi to tam pak kvetlo v tom vyhledu. I to hodnotím jako nejvíc povedenou věc toho baráku, kuchyň na vychod a obývák na západ,. o se to v těch návodech ruznejch zdálo jako hrozny klišé, jakože máš vařit do prostoru, ale ono je to fakt o mnoho příjemnější než cucet celej čas do zdi:D

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:18

barbucha pro me osobne je to uplne zbytecna otazka re drez, je to lepsi, uz jen ze mas denni svetlo, pokud je venku. Uzivatelsky prijemny proste. 

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:19
Reakce na barbucha:

rasaNori 

Mně ten dřez - a se světlem nad - nepřijde jako nějakej průser, no ale když chceš okno, máš mít okno

Obyčejnej šutr nasákne?! Čili ten umělej je trvanlivější jak vidim, tak cajk. 

Takový pěkný = velký kuchyně máte... to vám my socky z paneláku můžeme jen závidět! Teď jsem zvědavá, jakej dáš stůl a židle!

​treba mramor, pokud to neni dobre osetreny nasakne cerveny vino jedna radost, ty man made kameny jsou super praktivky, mela jsem to v minulym byte a je to dobry, na udrzbu zlaty a vypada to hezky. Kdybych delala nekde kuchyn jdu do toho urcite. Prirodni kamen ma vlastnosti obcas neprakticke, zalezi taky na tom jaky. 

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:21

Karja presne, ja casto varim s lidma, co bud nejak pomahaji nebo sedi a maj vino a je to castecne spolecenska zalezitost, nechce bejt otocena zadama porad. I je to uzivatelsky proste prijemny to postaveni takhle. 

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:22

rasaNori mas uz vybrany zidle k te strane?

Offline Karja
44451 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:22
Reakce na barbucha:

rasaNori 

​ Víš kolik to dá práce udrzet tu desku čistou? Kolik metrů utiras furt denně, při zivote se sambem, deckama, kočkou a HO...u našich jsem to přejela, jednou jsem ruku natáhla doprava a měla jsem čisto!!!

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:31

Karja 

To jsem z toho jelen. Já čumím buď do toho dřezu - na to, co v něm dělám, a při vaření do těch hrnců... abych přitom koukala z okna si nedokážu představit, to by to dopadlo! Dyk bych opařila umejvanou zeleninu nebo spálila i polívku

Výhled na něco pěknýho je dobrej, vo tom žádná, já mám naštěstí jakžtakž slušnej, na školkovou zahradu a kytky na balkóně, tam můžu vždycky zaletět pohledem, ale nevadí mi ani čučet do zdi, mám na ní ty svoje poličky s pěknejma hrníčkama, konvičkama... proto jsem nechtěla ty skříňky nahoře, do kterejch není vidět, zavřený jsou nudný... mám ten můj bordýlek pěkně na očích

Offline barbucha blogger
35633 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:36
Reakce na Karja:

​ Víš kolik to dá práce udrzet tu desku čistou? Kolik metrů utiras furt denně, při zivote se sambem, deckama, kočkou a HO...u našich jsem to přejela, jednou jsem ruku natáhla doprava a měla jsem čisto!!!

​To mi povídej, já si udělala tu kuchyň na obou stranách, ulička uprostřed... takže tý pracovní desky mam taky pěknej kus, dvojnásobnej než předtím, a utírám to furt. Milostpán je slepej jak patrona a prostě ty drobky nevidí a nějaká kapka ho nerozhodí

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:39

barbucha stul mame, velky dubovy, zidle nemame a jen tak mit nebudeme:D Máme desnou smes, a nez se dohodneme na zidlich, to zas bude...

Offline RoSa
10094 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:39

barbucha hlavně ten umělej kámen je levnější než pravej, to bych řekla je hlavní jeho výhoda já mám žulu a v životě se mi tam nic nezažralo, ani červená řepa! a 3cm šutr nepraskne... deska je teda opracovaná, leštěná... to zpracování taky hodně naskáče finančně u pravýho kamene, u toho umělýho to rozemelou, smíchaj s nějakym lepidlem a nalejou do nějaký formy předpokládám... teplota 160° asi nebude vhodná na odstavení rozpálenýho litinovýho hrnce, bych se bála asi...

Offline Karja
44451 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 22:44

barbuchaJá zvládnu čumět vždycky a u všeho:D.