barbucha umely kamen Technistone.
A okno, ja mela ted 8 let drez v tmavem rohu na opacne strane kuchyne, a pod okno jsem si ho prakticky vyvztekala:D
A okno, ja mela ted 8 let drez v tmavem rohu na opacne strane kuchyne, a pod okno jsem si ho prakticky vyvztekala:D
rasaNori No, máte to moc pěkné!
No dobře, ale proč? Jestli to máš někde v rohu, tak tam jde vždycky dát nějaký světlo, ne? Navíc při tom mytí kouká člověk do dřezu, a ne vůkol kde co lítá... a ještě na mě mají čumět kolemjdoucí jak otročím?! ![]()
Teda nic proti, já jen že mi to fakt už delší dobu neni jasný (a neměla jsem to tak nikdy, ani ve starý zástavbě a teď v paneláku už vůbec, samozřejmě), a co tak sleduju ty různý byty včetně kuchyní, tak to prostě tak mají skoro všude.
barbucha rasaNoriDrez u okna je skvělej, já mám kuchyni na východ a hned se lépe vstává, když jdu vařit kafe a každý den mám jinou podívanou.
rasaNori Je to moc hezke, líbí se mi ten dekor, cenu nekomentuji, to je zadarmo, to normálně říkej, až se tě někdo zeptá, ze v podstatě zadarmo:D. Ty dva směry kresby dřeva mě zarazily, páč to byla věčná otázka internetů, zda horizontálně ci vertikálně:D:D
A ještě - jakej je rozdíl mezi umělým a pravým? Má to víc výhod, větší trvanlivost nebo jak?
Docela ráda bych desku časem vyměnila, kuchyň jsem koupila v Ikea a tam šutr snad vůbec nevedou, to se nedalo...
barbucha mel by vydrzet do 160 stupnu, nemel by prasknout, neni tak nasakavy (vino, caj, bordel)...
Kafe snad v dřezu nevaříš
a ani jsem si nevšimla, že ho máš taky pod oknem, máš tu linku taky do L? Jsem myslela že ji máš u zdi a pak ten ostrůvek, musím pohledat starší fotky!
Mně ten dřez - a se světlem nad - nepřijde jako nějakej průser, no ale když chceš okno, máš mít okno ![]()
Obyčejnej šutr nasákne?! Čili ten umělej je trvanlivější jak vidim, tak cajk.
Takový pěkný = velký kuchyně máte... to vám my socky z paneláku můžeme jen závidět! Teď jsem zvědavá, jakej dáš stůl a židle!
barbuchaMám to vlastně dost podobne jako rasa, mám U. Jo kafe vařím ve dřezu, nalejvam vodu, myju hrnek a konvici mám vedle toho:D. Ono se to nezdá, ale u dřezu travis dost času, furt se k němu jakoby vracíš, točíš a je hrozně fajn vidět u toho pobytu v kuchyni na něco pěknýho. Nevim, tak možná jsem nějaká romantická duše, ale fakt si každý ráno všimnu , jak tam prolejza sluníčko, jaký jsou mraky. Taky mám v té části drezoveho výhledu ven nasazený nějaký okrasný keře, aby mi to tam pak kvetlo v tom vyhledu. I to hodnotím jako nejvíc povedenou věc toho baráku, kuchyň na vychod a obývák na západ,. o se to v těch návodech ruznejch zdálo jako hrozny klišé, jakože máš vařit do prostoru, ale ono je to fakt o mnoho příjemnější než cucet celej čas do zdi:D
barbucha pro me osobne je to uplne zbytecna otazka re drez, je to lepsi, uz jen ze mas denni svetlo, pokud je venku. Uzivatelsky prijemny proste.
rasaNori
Mně ten dřez - a se světlem nad - nepřijde jako nějakej průser, no ale když chceš okno, máš mít okno
Obyčejnej šutr nasákne?! Čili ten umělej je trvanlivější jak vidim, tak cajk.
Takový pěkný = velký kuchyně máte... to vám my socky z paneláku můžeme jen závidět! Teď jsem zvědavá, jakej dáš stůl a židle!
treba mramor, pokud to neni dobre osetreny nasakne cerveny vino jedna radost, ty man made kameny jsou super praktivky, mela jsem to v minulym byte a je to dobry, na udrzbu zlaty a vypada to hezky. Kdybych delala nekde kuchyn jdu do toho urcite. Prirodni kamen ma vlastnosti obcas neprakticke, zalezi taky na tom jaky.
Karja presne, ja casto varim s lidma, co bud nejak pomahaji nebo sedi a maj vino a je to castecne spolecenska zalezitost, nechce bejt otocena zadama porad. I je to uzivatelsky proste prijemny to postaveni takhle.
rasaNori mas uz vybrany zidle k te strane?
rasaNori
Víš kolik to dá práce udrzet tu desku čistou? Kolik metrů utiras furt denně, při zivote se sambem, deckama, kočkou a HO...u našich jsem to přejela, jednou jsem ruku natáhla doprava a měla jsem čisto!!!
To jsem z toho jelen. Já čumím buď do toho dřezu - na to, co v něm dělám, a při vaření do těch hrnců... abych přitom koukala z okna si nedokážu představit, to by to dopadlo!
Dyk bych opařila umejvanou zeleninu nebo spálila i polívku ![]()
Výhled na něco pěknýho je dobrej, vo tom žádná, já mám naštěstí jakžtakž slušnej, na školkovou zahradu a kytky na balkóně, tam můžu vždycky zaletět pohledem, ale nevadí mi ani čučet do zdi, mám na ní ty svoje poličky s pěknejma hrníčkama, konvičkama... proto jsem nechtěla ty skříňky nahoře, do kterejch není vidět, zavřený jsou nudný... mám ten můj bordýlek pěkně na očích ![]()
Víš kolik to dá práce udrzet tu desku čistou? Kolik metrů utiras furt denně, při zivote se sambem, deckama, kočkou a HO...u našich jsem to přejela, jednou jsem ruku natáhla doprava a měla jsem čisto!!!
To mi povídej, já si udělala tu kuchyň na obou stranách, ulička uprostřed... takže tý pracovní desky mam taky pěknej kus, dvojnásobnej než předtím, a utírám to furt. Milostpán je slepej jak patrona a prostě ty drobky nevidí a nějaká kapka ho nerozhodí ![]()
barbucha stul mame, velky dubovy, zidle nemame a jen tak mit nebudeme:D Máme desnou smes, a nez se dohodneme na zidlich, to zas bude...
barbucha hlavně ten umělej kámen je levnější než pravej, to bych řekla je hlavní jeho výhoda
já mám žulu a v životě se mi tam nic nezažralo, ani červená řepa! a 3cm šutr nepraskne... deska je teda opracovaná, leštěná... to zpracování taky hodně naskáče finančně u pravýho kamene, u toho umělýho to rozemelou, smíchaj s nějakym lepidlem a nalejou do nějaký formy předpokládám... teplota 160° asi nebude vhodná na odstavení rozpálenýho litinovýho hrnce, bych se bála asi... ![]()
barbuchaJá zvládnu čumět vždycky a u všeho:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.