design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Potrefenáhusa
38678 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 14:27

rasaNori no, mate to jak my při vsech rekonstrukcích, taky jeden hot a druhej čehý, takže kompromisů milion 

Online rasaNori
8823 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 14:27

eless 8 let!!!

Online rasaNori
8823 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 14:28

Potrefenáhusa a ve výsledku aby byli oba spokojeni...za me měla být ta drevena část světlejší, a deska bílá, muž chtěl tmavou a šedou desku:D

Offline Judith11
111 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 14:45

Potrefenáhusa ta kuchyně má nadhernou atmosféru, včetně kočky, ta tomu dodává ještě něco navíc.

Okno je v kuchyni super vždycky, my máme přímo pod ním dřez, ale jak z pracovní plochy tak od sporáku (nejen teda od dřezu) vidím z okna ven. A je to příjemný, jednak to denní světlo a pak i ten pohyb na ulici...jakási sounáležitost s okolím či co..

rasaNori , děkuji.) Egger je lamino nebo nějaký takový materiál v dekoru dřeva. 

A kompromisy jsou vždy a všude, to jinak nejde. 

Offline Potrefenáhusa
38678 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 14:55

Judith11 díky, ale od doby fotky přibylo několik let zabydleni a druhá dětská jídelní zidlicka

my máme okno jen tohle jedno a plánujeme casem probourat na dvere a udela schody se vstupem na zahradu, ale narozdíl od Karja se bourat a zazdivet bojíme , já o vsem potřebuju několik let pouze mluvit, takže tady na ty zivelny stavby a rekonstrukce trochu ziram

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 15:01

Potrefenáhusa Tak my jsme to bourali u stavby, to máš ještě srandu;-).

My jsme to doma uspořádali tak, že muž mi víceméně nekecá do vnitřku, pokud není rozpočet nějak hodně divokej, jinak řekne "je mi to jedno" ale zároven ani neporadí, neřekne názor:D. A Ale jako jinak bych řekla 5% rozhodování, na kuchyn neřekl ani fn, jen si stěžoval, když mu něco přineslo hodně práce (jako třeba sádrokarton nad digestoří, to je taková ohraná písnička opakující se co 14 dní, jak jsem si vymyslela sádrokarton pro efekt bez funkce, co dělal xy dní...). ALE...já zase nekecám do zahrady, a to je jako, docela někdy zavírám oči prostě, tam mám těch 5% já:D

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 15:10

Tak ono tie kompromisy urobia veľa, niekedy sú spokojní oba, niekedy ani jeden.

Decka maju novostavbu, je to 14 m obldlznik, plocha strecha. Vtedy som sa pýtala , prečo si nedaju solary, ked budu mat kúrenie na elektriku, bolo mj argumentovane, že je to drahé a oni maji nízkoenergeticky dom 

Teraz po skoro troch rokoch, včera zacala príprava na solary,  ale mesiac dozadu dcéra niečo vravela, ze by mali ešte nastaviť poschodie.

Už to vidím, ako zas dole solary , stavba nahor a celé odznovu.

Dúfam že to už nechajú tak, aj tak si vnuk vyjednal, že náš dom bude raz jeho dom.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 15:53

Janulik03 A to je hezký, to mu dejte ten dům ať žije další generací, rodinným příběhem a duchem té které doby a roky co minuly. 

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 16:38

Kan to ano, uvidí sa časom

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 20:24

Janulik03

To je krásný. Jak já bych bydlela v babiččině domě! Zfleku! Ani bych tam nic neměnila... a každej den se kochala... 

To by ho otec ovšem nesměl prodat v tom okamžiku jak babička naposled zavřela oči, div se nepřerazil jak spěchal, hlad hladová

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 20:32

barbucha oooch, to je také

No ale nič sa nedá robiť, máš vnučku, síce ďaleko, ale s krásnym vzťahom vzájomným a to je najviac

Offline Lenka22
2623 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 20:40

Pinot Noir no tak to muselo bejt strašný takovýhle stavění, o ukradených penězi ani nemluvě. Jako byli jste střelci takhle se do toho vrhnout. Ale konec dobrý, všechno dobré. Dostavěli jste a bydlíte.

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 20:42

Janulik03 

To zas jo, to mě těší pořád... vlastně jsem si teď uvědomila, že máme podobnej vztah jakej jsem měla právě s mojí babičkou, a čím jsem byla starší, tím to bylo lepší! Taky byla poměrně daleko (v Kroměříži) a taky jsme se tudíž nevídaly denně, ale i auto jsem si pořídila hlavně kvůli tomu, abych za ní mohla zajet kdy si vzpomenu. I ta zřítelnice mě vždycky ráda vidí, posílá mi pravidelně sms kde počítá kolik dní ještě zbejvá než se setkáme U nás to holt funguje ob generaci už od pradávna

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 20:44

barbucha Tak to máš taky moc pěkný s vnučkou. Tohle jediné má v životě cenu, vztahy v rodině.

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 20:50

Kan 

Jo jasně, dobrý vztahy můžeš pěstovat i pod mostem, k čemu blbý baráky

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 20:51
Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 20:54

Lenka22 je to tak, já ničeho nelituji, jen konstatuji. Navíc jsme chytli tu dobu 100% hypoték, dali ji člověku, který neměl nic. Jedno období v nás sice byla malá duše, když jsme spláceli 3 hypotéky, že někdo z nás přijde o práci, ale dostali jsme je. Teď už to takhle nejde. 

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 21:05

Pinot Noir 

A vyrazili jste z tý firmy něco zpátky?

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 21:14

barbucha ne, soudilo se nás víc takhle oškubaných, ale neplatili ani zaměstnancům, ani odvody státu, takže uspokojeny byly samozřejmě nejdřív státní pohledávky a na nás blbce nezbylo. 

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 21:15

Pinot Noir 

Toho jsem se bála, takhle to tu dopadá často Je to peklo.