design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 21:15

Viem že už si to tu písala, ale aj tak ma to naštvalo za vás zas. To sú hrozné veci, ste dobrí, ustáli ste to

Offline Lenka22
2623 příspěvků moje polička 21. listopadu 2024 22:23
Reakce na Pinot Noir:

Lenka22 je to tak, já ničeho nelituji, jen konstatuji. Navíc jsme chytli tu dobu 100% hypoték, dali ji člověku, který neměl nic. Jedno období v nás sice byla malá duše, když jsme spláceli 3 hypotéky, že někdo z nás přijde o práci, ale dostali jsme je. Teď už to takhle nejde. 

​Tak kromě těch nevrácených peněz vlastně dobrý... když člověk nemusí ničeho litovat....

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 01:20

Pinot Noir pribuznejm takhle kdysi zahucel meloun v H-systemu. Jako jsou to nervy a boli to, ne ze ne... i kdyz se to nakonec nejak utrese

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 08:22
Reakce na barbucha:

Kan 

Jo jasně, dobrý vztahy můžeš pěstovat i pod mostem, k čemu blbý baráky

​No to zas né! Haha. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 08:31

rasaNori byvam v byte, co patri rodicom na papieri. ziju v inom. ciastocna rekonstrukcia tu prebehla pred skoro 23 rokmi. panelak bol dokonceny asi pred 35 rokmi. byvanie bez hypoteky bol jeden z hlavnych dovodov, preco som sa vratila z prahy naspat pred takmer 13 rokmi. moje boje s rodicmi aj manzelom ohladom vymeny nabytku boli dlhe ale ciastocne uspesne. za tu dobu mam vypozorovane, co mi vyhovuje a co nie. mam uz roky folder v pocitaci ohladom rekonstrukcie s fotkami a poznamkami a dokonca aj architektov som si vyhliadla. priebezne ho doplnam a upravujem detaily ale nic zasadne. takze si namyslam, ze to mam vymyslene dobre, ale samozrejme su iste veci, ktore potrebujem skonzultovat s architektom. problemom su ako vzdy financie a uver s polovicnym uvazkom nedostanem. potom je tu coraz viac sa zhorsujuca situacia kedy seriozne uvazujem ze sa odstahujem zo sr uplne.

Offline chia
příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 11:37

eless my sme práve dokončili kompletnú rekonštrukciu domu a ja som celý čas rozmýšľala, či robíme dobre, že do toho cpeme kopec peňazí,či to radšej nemáme predať a odísť zo SR. Ale obaja s manželom tu máme stárnucich rodičov, ktorí už potrebujú pomoc, priateľov a tiež firmu, čo nás oboch živí. Takže zatiaľ zostávame a dúfame, že sa to tu neposere už nafurt a úplne.

Offline slniecko admin
19514 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 22:24
Reakce na Kan:

andulka01 A to bude nějakej nešvar doby asi. Nám v létě měnili těsnění v oknech, na 5 oken přijeli dva, což je ok, ale jeden byl v okně a montoval a druhý postával tak různě, občas něco řekl, ale ten v tom okně byl naprosto soběstačný, bych řekla, že se rozdělí a každej půjde na jedno okno a za hodinu není co řešit, tak ne. To je moje prokletí, furt vidím ty zbytečný prostoje lidí a mě to tááák nebaví, je pořád dokola nutit ať makaj, mám to i v práci. 

​Na "nešvar doby" by som to nevidela.

V Bratislave je jedna križovatka, ktorú každý od nejakých cca 60. rokov volá "Lakatošova križovatka". Lebo keď ju stavali, tak tam síce bola pridelená veľká skupina robotníkov, ale makal vždy len Lakatoš.

(apropó, je to Račianske mýto....to muselo chudákovi Lakatošovi trvať...)

Online rasaNori
8823 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 13:57

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 14:27
Offline RoSa
10094 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 14:53

rasaNori ještě nějaký bylinky, koš s ovocem... a máš hotovo! jsi spokojená, co?

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 14:59

rasaNori Lustr moc pěkný

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 15:40

rasaNori ta lednice se mi líbí, to byl manžela nápad vid:-D. Přijde mi to takhle fakt mnohem hezčí, než kdyby tam byla celá zed a i ty centáky navíc jsou znát, dlouho jsem si na tu menší vestavnou zvykala:-D

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 17:27

rasaNori krasna kuchyna a ta mini vinoteka!!!!!!

Online rasaNori
8823 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 17:39

Dnes ze mě stal elektrikář amatér. Zapojili nám dnes zásuvky, a jen odjeli a já to chtěla povysavat, zůstala mi jedna zasuvka v ruce. Na jejich obranu na to nemohli přijít, pokud do ní fyzicky nic nezapojil

Online rasaNori
8823 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 18:11

Karja ta lednice je z druhé ruky, a říkáme ji doma obryne Stáňa ti ji vyfotím zevnitř, ať se zasmejes...

Offline JankaM
3079 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 18:35

rasaNori krásné, nebylo by praktičtější obrácené otvírání lednice, lze-li? 

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 18:39

rasaNori 

A hele - už se bydlí!

Offline RoSa
10094 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 18:42

JankaM já už jsem se tomu podivovala u tý starý, ale ono asi přijde na to, z který strany se do ní častějc leze - jestli z kuchyně nebo z obýváku

Online rasaNori
8823 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 18:46

JankaM nebylo, jsem 8 let  zvyklá z téhle strany, rovnou si věci dávám na pult, ne na linku;) a je to praktičtější na bílý sex:D

Online rasaNori
8823 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 18:47

A teda gauč bude až v březnu, tak máme zatím futon:D