design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49183 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 19:07

rasaNori fakt moc povedeny. a vidim, ze lustr prezil

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:04

rasaNori No tak to mi ji vyfot, co je na ní špatného? Mně se to líbí a navíc fakt ta volně stojící je mnohem větší. Já už si na tu malou zvykla, ale byl to nezvyk a přes zimní měsíce mivame občas kastroly na terase:D:D

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:06

Konečně jsem si koupila lustr a sambo je k němu takovej skeptickej, že je skleněnej a visí nad postelí....Jako je na sklo poměrně lehkej a visí nám nad nohama, je to fakt místo, kde teda hlavy nemivame ( s dětmi tam spíme, boji se o jejich hlavu ne svoji:D) Doma jsme měli vždy lustry ještě třeba 5krat těžší. Takže se ptám cml, na koho uz spadl lustr? Úplně to mám zkažený teď:D

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:06

Karja my máme samostatnou velkou lednici s mrazákem, k tomu další menší lednici bez mrazáku, vinotéku a stejně mám kastroly na terase.

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:11

Karja Pinot Noir kastroly sidlia v zimnej po zemi. 

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:13

Karja

Sambo neumí vyvrtat díru nebo kde je problem? Ať to povesi na pořádnou hmoždinku a můžou se na tom houpat opice. 

Jiné světlo by nespadlo? Máme ty skleněné ufa, ale větší a taky to něco váží. To je úplně stejná logika.

(s těmi panelakovymi stropy, to na lustr není, bohužel).

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:15

Mám americkou lednici a kastroly na balkoně, když jsem hnila a nechce se mi uklizet. V létě se normálně vejdu, jelikož musím. 

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:17

Karja luster mame 8kg ked ho muz vesal, pouzil chemickú kotvu. Je teda v obývačke, ale nad sedackou skoro.

Tak teraz dufam, že tým že som to napísala, som niečo neprivolala

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:30

continuity Tak on bere, že jiné by bylo lehčí, třeba nějaké plastové, takže by to tolik nenadělalo skody. Tohle je takové, že trochu visí, tak si říká, že tomu holky muzou trochu pomoct peřinou nebo tak...

Janulik03 No ano, takovýto extrém to neni, takže mi to přijde trochu prehrocene, ale zajímal mě názor CML, že třeba fakt se to nedává nad sezení,,/ležení. .

Na moji ségru část lustru spadla, ale nevím asi by ji to nic neudělalo, ani kdyby seděla přímo pod tím, byly to jen nějaké komponenty, taková skleněna stínidla. 

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:40

viktorka_od splavu hele jo, nakonec jsem nad ním mavla rukou, umyla ho do vysokého lesku a holt ještě n4jaky pátek zůstane.

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:43

viktorka_od splavu ono totiž jsme vybírali barové zidlejá poslala po mužove urgenci 2 varianty, dubovou ton, za cca 13 tisíc jednu (potřebujeme 3) a nějakou taky dobovou kopii z Polska, za 4 tisíce jednu. To byla doma debata na 3 dny, prvně jsem si vyslechla jak jsem rozhazovacna, židle za 13, aby se za dva dny přiznal, že se mu taky líbí, ale proste to nedá psychicky tolik peněz za zidle:D takže máme ty levnější a lustr:D

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:46

rasaNoriNedá psychicky:D. No to jsem přesně já:D:D

Online Muslik
562 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 07:21
Reakce na Karja:

Konečně jsem si koupila lustr a sambo je k němu takovej skeptickej, že je skleněnej a visí nad postelí....Jako je na sklo poměrně lehkej a visí nám nad nohama, je to fakt místo, kde teda hlavy nemivame ( s dětmi tam spíme, boji se o jejich hlavu ne svoji:D) Doma jsme měli vždy lustry ještě třeba 5krat těžší. Takže se ptám cml, na koho uz spadl lustr? Úplně to mám zkažený teď:D

​kliiid, do statistiky, taky máme visící lustr skleněný (a vážně tezky) nad cca nohama v ložnici a takovými úvahami, že by se rozbil, se vážně nezabývam

Online Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 07:31

Karja tady lustr spadnul pred par lety v obyvaku, je po něm díra v parketách, ještě jsem tu nebydlela

ted tu máme lustr po moji prababičce a vic se bojím o lustr, než o ty pod nim, co tu občas prováděj různý věci (přinesou si např. z kuchyně smeták na šťourání bordelu pod sedackou)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 07:32
Reakce na rasaNori:

​Líbí semi to i úklid bude jednoduchý. Škoda těch tonetek, ty by tam byly super!

Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 09:25

rasaNori Mně tam ještě chybí něco na zdi vedle pultíku. Já už bych tam měla nějakej obraz ;o)

A teda taky se mi líbí přiznaná lednička

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 10:25

DruI tam budou police;)

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 10:26

Kan ty židle jsou obslehle tonetky,  jako taky by se mi líbily. Jenze jsme ještě šli vyřešit gauč do Jech. No a ta cena je teda ukrutna...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 11:59

rasaNoriJecha máme a doporučuju. Za sedm let provozu včetně vlivu dětí je skoro jako nový 

Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 14:15

Sedaci soupravu Jech máme od minulého týdne doma . Objednano v srpnu. Očekávám,  že nás přežije,  v našem veku je to pravděpodobné až jisté.