design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 14:13

Tak BettyPůjčím ti naši kočku a určitě si ještě stihneš koupit novou a ne-li dvakrát. 

Zrovna dneska mi muž nákup nové sedačky zastupoval, že s tímhle zvířetem doma fakt ne:D

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 14:18

A propo, přijde vám dětská pojistka na varné desce, máme takové to 4s podržet a zapne se a 4s podržet a vypne se, dostatečná i pro kočku? Míváme strašně často hrnce na plotynce a už mě to nebaví pořád sundávat vedle.

Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 14:42

Karja tak to by nešlo,  mám silnou kočkofobii. 

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 19:49
Reakce na Karja:

Tak BettyPůjčím ti naši kočku a určitě si ještě stihneš koupit novou a ne-li dvakrát. 

Zrovna dneska mi muž nákup nové sedačky zastupoval, že s tímhle zvířetem doma fakt ne:D

​Mohu rovněž posloužit, pošlu Poppy!

Novou sedačku bych moc ráda, pořád se někde rozhlížím... ale bojim bojim! Je to blbý, ale měla bych asi počkat, až tu Poppy nebude jenže se na to už nemůžu koukat

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 21:06

barbucha My ji máme taky hroznou, plus malou. Jako fakt bychom si už zasloužili, i ta stávají byla levná posloužila až až. Ale tenhle kočičák, to je něco...Ona na tím teda neleží, ale škrábe to, hodně, takže bych tu novou stejně musela obložit dekama ta nejvíc oblíbená místa....

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 21:14

Karja 

Mně ty deky lezou na nervy. Stejně se to musí furt prát... to dobytče (samozřejmě že na tom leží furt) proslintá úplně všechno, už to ani vyčistit nejde - deka je třeba vyměněná, čistá, ale já stejně vím že sedím na nějakým fleku Navíc mám slušně velkou, do L - a Poppy se tam tak roztahuje, že se tam sotva vejde milostpán k ní. Jsem si teda koupila křeslo...a co myslíš - je už proslintaný taky. Čert by mě vzal!

Se zvířatama jedině snad dřevěný lavice tvl

Online Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 10:07

barbucha dřevěný neeeee

možná kov? 

Online Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 10:29

Karja 

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 20:30

Tento týden ukoluji truhláře, jak se prosím jmenuji ty police co měla jinx? To jsou nějaké ty plovoucí police nebo jak to mám hledat? Plus mi sambo říká, že to nechce z té dýhy ale z masivu?! Existuje to? Asi jo, že:D

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 21:55

Karja ano, plovoucí police, je to nasazené na takových trnech. Chtěj masiv.

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 22:01

monis Děkuju, už to mám i na pinterestu, no zítra to ještě vyfotím a poradíte mi:-D:-D. Snad to budou umět, jiné truhláře shánět nebudu.

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 22:58

Nemáte někdo zkušenost s nábytkem Jan Kurtz? Prodává ho v čr designpropaganda, měl by to být nějaký velkoobchod v Německu, vygooglit se mi nic nedaří, tak se ptám tady;-). Děkuji

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 20:50

Prosím, mám dotaz na ty z vás, co maté vestavnou lednici, vibrujou/klebou se vám dvířka, když se zapne kompresor? Mně totiž hrozně. Kvůli svýmu postižení jsem vybírala tichou (což kompresor je sám o sobě tichej), ale dvířka mi úplně brní v ruce a vytváří to hodně silnej rezonanční zvuk (a rozléha se to jak sviň i přes zavřený dveře). Jo, bylo to dost náročný lednici srovnat (trochu křivá podlaha), ale srovnaný to je. Nic jinýho se neklepe, jen ty dveře. O Vánocích jsem to testovala u našich (stejná značka lednice), ale tam se teda neklepalo vůbec nic. 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 20:56

Lama_z_LanaNase lednice se neklepe. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 20:58

Lama_z_Lana mame novou lednici od leta (tedy ne vestavenou/ a nevibruje vubec

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2025 20:59

Ginger neřekla bych, to bych si všimla. Jediné co pozoruju, že v létě hučí víc. Celkově je mnohem tišší než samostatná, co jsem měla před tím.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 21:15

Lama_z_Lana lednice v lince IKEA, dveře nevibrujou, jen je trochu slyšet kompresor, tak normálně

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 21:19

Lama_z_Lana to je něco špatně. Není tam někde vůle? 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 21:22

Lama_z_Lana Mám Elektrolux a nevibruje nic. Ale začíná mi vadit el. Trouba, při pečení ok, ale po vypnutí ten ventilátor jede nějak moc nahlas a celkově se mi ta trouba začíná vadit.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 21:44

Díky všem za postřehy

No mi to taky nepřijde normální Jestli je teda nějak blbě usazená a přenáší se to do dvěří (třeba to obložení z boku nedělá nic, jen ta dvířka). Hm. Zkoušela jsem všechno možný, chvíli jsem si myslela jestli to nedělají police na dvířkách, zkoušela jsem to různě vypodložit, ale nic. 

No, myslím, že mě budou milovat, až jim řeknu, že bych to potřebovala čeknout