Lama_z_Lana To je asi normální požadavek, normálně jim zavolej, že to potřebuješ seřídit, že ti to vibruje. Žádný asi vibruje, ale vibruje ti to:-D, Snad se to snadno opraví;-)
design a architektura
A propo, přijde vám dětská pojistka na varné desce, máme takové to 4s podržet a zapne se a 4s podržet a vypne se, dostatečná i pro kočku? Míváme strašně často hrnce na plotynce a už mě to nebaví pořád sundávat vedle.
S velkým zpožděním: my jsme ji aktivovali právě proti kočkám. Se zapnutím se někdy vztekám i já, kočka nebude tak dlouho tlačit tlapkou na jednom místě.
Sweet Potato No hele, já to taky zapínám, plus teda sundávám i ty hrnce, snažím se na to pamatovat. Ale třeba ted o vánocích k nám musel děda, protože jsme šli na celé odpoledne pryč a jedna menší porce polévky zustala v hrnci na sporáku. Takže jsem to nechtěli moc riskovat...Takže dávám klíče i k sousedům kamarádům, pro ně to nebude takový opruz tyhle moje záseky:-D
Karja Já ji aktivovala poté, co jsem jednou ráno našla na plotně velký hrnec s totálně černým příškvarkem. Večer byl do púlky plný polévky. Ještě že se to pak aspoň samo vyplo. Uf.
Sweet Potato Já si právě nejsem jistá, kdy se nám to vypíná, stačí když vyprská voda, ale jinak teda nevim kdy ještě....Právě si myslim, že v jiných případech vůbec
Karja moje se vypíná po několika hodinách a pak, když to dosáhne nějaké teploty, to je právě na ty zapomenuté hrnce
Evaeva No, tak já to snad zkusim někdy nanečisto:-D
Karjajasný, no já jen když vím, jak se tu s tím mordovali v létě...![]()
Včera večer jsme vymysleli, jak udělat osvětlení nad jídelním stolem, hezký, praktický, jednoduchý, levný. Tak jsem teď chtěla na Bonami koupit TU lampu... a najednou není, je vyprodaná. Včera tam byla. Sakra.
A ke Karja křeslu jsem pořídila vtipnou podnožku (úložných prostorů není nikdy dost)
andulka01Nepokoušej mě;-)
andulka01 No tohle bude kuchat, to je přesně pro ni, děkuji za připomenutí:D.
Fnuk. Já už viděla stovky světel nad jídelní stůl a nechci se smířit s tím, že mi tam zůstane ten příšernej plastovej cylindr z IKEA
a to už jsem že zoufalství zvedla budget. Nic.
andulka01 mi takhle aton přestal vyrábět barevnou variantu židle, co jsem měla v plánu dlouho. Aaaaa..
No prostě fnuk, fnuk.
Lama_z_Lana Tak to ja bych si vybrala i z nižších cenových relaci. Normálně Eglo, Globo fakt nic jo?
Nordlux nemá špatný lampy. Já tam teda kupovala jen nějaký stolní, ale dokázala bych si vybrat i z těch závěsnejch.
Ale myslela jsem, že jsi to pořešila tou visutou světelnou lištou, nebo si to pletu? nebo ji máš jen nad tím ostrůvkem?
barbucha nordlux mám samozřejmě projetej, odtud mám i to světlo nad ostrůvkem. Ale nic, no.
A dát nad jídelní stůl to samý by bylo blbý?
barbucha to by asi vypadalo divně
Kdybych to chtěla dát symetricky, tak mi to bude překážet a nesmetricky by to bylo ještě divnější. No,nechám to uležet. Ono se mi pak samo zas něco nabídne, jako s tím světlem do kuchyně ![]()
Jinak teda začínám další fázi vybavování bytu, tentokrát ložnice/pracovna.
Pracovnu (stůl a židli) mám už vyřešenou, tam mi stačí už jen pěkná knihovna/regál. Dál kosmetickej stolek, ten si asi nechám udělat, našla jsem jednu moc pěknou inspiraci.
Dál teda komodu a šatní skříň, tam ještě přemýšlím zda koupit/nechat udělat nějak do trojice i s tím kosmetickým stolkem. Aby to nebyl moc velkej myšmaš.
No ale aktuálně vybírám postel, to je fakt peklo. Tam počítám, že to bude největší inevestice (ale itak teda občas koukám, co za to chtějí), páč hadry můžou klidně spát v ikea skříni, ja už chci pohodlíčko.
Achjo, vůbec se mi do toho nechce ![]()
Lama_z_Lana CHápu. Jsi si jistá, že ten kosmetický stolek využiješ? Já jsem zjistila, že nikde jinde než u umyvadla nemá smysl se sebou něco dělat. Dřív když jsem ještě měla čas, jsem se občas líčila v kuchyni, tj. v sedě s kafem, ale rozhodně to nebylo na to běžné denní líčení. Že mi to přijde nepraktický, tam ty produkty i přenášet.. Jakože bych přemejšlela, zda to není zbytečné zaplácnutí místa, které můžeš využít jinak. Nevyžádaná rada, ale šetřim ti peníze jo, to musíš ocenit:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my