design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:28

DruI Je fakt, že moje máma ho taky má, má ho celej zastavěnej kytkama. Odjakziva:D.

Evaeva

Taky záleží, jaké je tam světlo, my máme koupelnu jihovýhod, ale myslím, že je otázka času, kdy mě z ní holky vystipou do té druhé tmavé a to je fakt, že možná na stoleček i dojde:D:D

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:34
Reakce na Karja:

Pinot Noir To je prostě na takové detailnější líčení, to nedělam no už hodně dlouho. Mně trvá ranní rutina vlasy, plus líčení 5 minut a během dne tomu dám 2 minuty. Takže pak to vypadá, tak jak to vypadá

​Já se teda líčím detailně, mnoha produkty a denně a bez ohledu na to, jestli jdu ven. Stejně tak denně myju a foukám vlasy. Ale líčím se dost za pomocí prstů, to je asi pro volbu místa zásadní.

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:39

Jj, a podle mě i to foukání vlasů, když s tím máš spojené, tak to mi taky přijde takové nepraktické dělat jinde. Nechápu teda, jak to stíháš:D. Plus třeba mi přijde praktické, že nanesu krém mezi tím si vyčistím zuby než se to vstřebá a tak. 

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:40

Ja se licim v temne koupelne, ale kdybych doma nemela deti, tak si do kuchyne donesu to stojaci zrcatko a kosmetickou tasticku a licim se u jidelniho stolu na dennim svetle. Mne ta zrcadla u toaletnich stolku prijdou hrozne daleko, ja se musim videt tak max z 20 cm, sice ted po detech uz zadne šimeringy nehrotim, ale stejne se chci videt z blizka

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 20:41

Karja my v koupelně samozřejmě okno nemáme, ale v tom severním pokoji to taky není žádná hitparáda. Používám pracovní lampičku A asi je to i ten důvod, proč pořád nemáme v koupelnách světlo u zrcadel

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 20:42

monis to je dobrý point, to nám stejně 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 20:44

Karja jo, foukat si vlasy a patlat séra mi taky přijde lepší v koupelně. Makeup si dávám až když se chystám ven, takže klidně třeba za hodinu. Ale u stolu se líčím od vždycky.

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:57

Karja mám štěstí, že u nás jsou rána plynulá, všichni ranní ptáčata, nikdo nepotřebuje půl hodiny na probuzení, nikoho není potřeba třikrát budit a tahat z postele. Nikdo taky nevysírá s oblečením, nebo jídlem, oblečou si, co jsem nachystala večer a ještě závodí, kdo bude dřív převlečený, snídají suché pečivo, pijí vodu se šťávou, svačiny jsou nachystané od večera. Mě ráno nikdo nepotřebuje, mám vlastně čas pro sebe a maskování, že jsem šla zase spát o půl druhé.

Offline viktorka_od splavu
49183 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:59
Reakce na Lama_z_Lana:

viktorka_od splavu chce mě krásnou? Tak musí něco vydržet

​jo tak ja bych vrazdila, kdyz mi nekdo rozsviti behem spanku

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:03

viktorka_od splavu bez ohledu na to, jak krásnej je, co?

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:08

monis

šimering, já se po:D. Já jsem vyrazila na vánoční večírek a šla jsem si cestou normálně ten šimering dokoupit do drogerie, potřebovala jsem ho. Jako bez děcek bych taky si na sebe malovala poradnej obličej. Teď jsem nebyla u kadeřnice hrozně dlouho, je to šílený ty vlasy a chystám se mezi lidi. Z úplný zoufalosti jsem si zkoušela takový tu pin-up látkovou čelenku svy dcery, protože jsem to tak v 17 nosila často, zda by to jako nešlo, no nešlo!

Pinot Noir Jako u nás by byl problém, že by seděly v koupelně a čučely na mě a čekaly až skončím, pravděpodobnost, že by si mezitím něco chystaly samy se blíží nule:D

49183 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:08
Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:11

Lama_z_Lana Ty si chceš nechat dělat nábytek na zakázku? Páni, v jakým kraji žiješ? 

Kdybych já sháněla někoho na výrobu toaletního stolku v Praze a okolí, tak mi ho dodají v době, kdy už by se jednalo max o líčení do rakve...

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:11

Pinot Noir viktorka_od splavu Do teď mě nenapadlo, že bych to někomu mohla udělat:D. Přijde mi to jako já nevím, pustit naplno techno, jakože jasně teoreticky proveditelné ale prakticky mimo:D

49183 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:13

Karja tak mne taky-ale tem chlapum vubec, dvema po sobe to prislo uplne v pohode. jakoze kdyz mas zavreny oci tak ti to nemuze vadit(vysvetlila jsem jim to velmi rychle)

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:14

SamanthaTady na Vysočině máme truhláře, co dělají někteří převážně pro Prahu, protože tam prej platej, aby to stihli před tou rakví:D. Prvně Praha a pak my:D

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:15

Pinot Noir právě jsi popsala mojí představu dokonalého rána, kterou téměř nikdy nezažívám

Karja šimering je pro pamětníky a znalce

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:19

viktorka_od splavuJá nevím, no, mně vadí i to, když jde ten druhej na záchod, jakože proč nepočká na ráno. Ale tohleto už jsme tady měli jednou už toto téma:D. Já teda neplánují společnou ložnici s dospelym uz nikdy a kdyby jo, tak s někým, kdo je tak krásnej, že ta krása  mě oslepi víc než rozsvícení o půlnoci. 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:24

Karja Tak jedině takového krasavce

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 21:25

viktorka_od splavu Pinot Noir

Ještě, že je odolnej  V garsonce zvládnul kromě svícení přípravu snídaně a moje pi*ování u toho. Prej ho to rachotění v kuchyni uklidňovalo, teď už přes dveře slyší jen to nadávání

Tady ta domácnost není holt ani pro slabý kytky, ani chlapy