Samantha no tak nechci to za tejden, plánuju to tak na srpen/září. Bude mi to dělat boyfriend od kamarádky, co mi dělal i kuchyň, ten už s tím počítat, že budu v létě zas něco chtít ![]()
design a architektura
Lama_z_Lana Hele mě manželovo rachocení v kuchyni taky uklidňuje, protože vím, že když rachotí, tak ještě hodinu nemusím vstávat ;)
Karja fakt? tjo ty mas pamet (tabulku;-) ja vubec nevim:-) na zachod chodim ja, ale tise a potme, ono az budes starsi asi budes rada ze jednou, max dvakrat:-))Lama_z_Lana tak to te fakt miluje![]()
DruI ale asi v te kuchyni nespis? tam by byly u nas jen dve moznosti: prestane snidat 2. odstehujeme se do vetsiho
ja si obcas rikam ze bych se mohla licit na dennim svetle.. no jenze stejne polovinu roku kdyz vstavam je tma, takze nanic a jeste bych svitila do oci spolunocleznikovi, to si uplne neumim predstavit jak resite vy co to mate vse v loznici?
Ty nemáš svůj budoir? ![]()
viktorka_od splavu Popravdě já mám to štěstí, že by mi to nejspíš nevadilo ani kdybych přímo v té kuchyni spala:)
DruI
já to mám i odzkoušené, klidně si může i pustit televizi a na záchod jít dvakrát do hodiny. Od té doby, co vstávám k miminu, mně dokonce v mezičase ani nevzbudí chůvička od starších. Ráno ani nevím, že muži zazvonil budík. Je to teda oboustranné, tato funkce vypnutí ![]()
Tak já malování v koupelně nemám ráda, je tam blbé světlo a zrcadlo daleko a musím u toho stát. Beru si zrcadlo a kosmetickou taštičku ke kuchyňskému stolu, rukama nanáším jen krém nebo trochu tónovací sérum. Mám to tedy asi 3 kroky. A dělám to ráno v 6.15, kdy všichni ještě spí. A zrcadlo mám zvětšovací, takže si myslím jak pěkně velké mám oči a pak v zrcadle ve výtahu zjistím ne
.
Evaeva ja u televize nedokazu ani usnout, leda kdyz jsem hrozne unavena, to odpadnu ale za 10-15 minut me to stejne probudi a uz nezaberu-->>vrazdila bych
viktorka_od splavu Tak to jsou vyhlídky do budoucna teda:D
No a když jsem teda v tý posteli....![]()
Jak je s těma rámama? Co jooo, co nee?
Potřebuju 140-160cm max, s úložným prostorem, takovým tím nahoru vyklápěcími, šuplík už nechci. Radši bych teda jednu matrací v celku ![]()
Začnu si vážit samba, co mě svého času buzeroval za sprchování v 11 hodin večer, že ho to budí. Tohle bych nedala v žádném případě, co se tu píše. Já mám asi slabé spaní odjakživa a s dětmi se to ještě zhoršilo, že fakt slyším i ten pověstný špendlíček spadnout. Ale myslela jsem si, že to respektování vzájemného klidu (jako vyjma fakt extrémů cinkání talířů a sprchování:D) je nějak prostě obecným automatickým pravidlem. Že si třeba připravíš věci večer, když tam ten druhej ráno spí a tak. Bože, já už fakt můžu mít asi jen tu kočku, když vidim, jak ty lidi dneska žijou:-D
Lama_z_Lana a budeš do toho prostoru uložného něco reálně dávat? Mně přijde, že se tam kupuje strašně prach, všude prostě okolo, pod tím a tak. Takže pokud bych měla uložné prostory dostatečné jinde, nevybírala bych si to. I podle feng-shui máš mít pod postelí prázdno:-D Oni vědí, proč to chtěj
Lama_z_Lana ty matrace zvaž. My máme každý jinou, ale že stejné řady. Jsou fakt na těsno a kraje mají jakoby oblé, když ležím na spoji, vůbec ho necítím. Ale každému z nás vyhovuje trochu jiná tvrdost. Záleží samozřejmě na tom, jak často tam ten spolunocležník bude.
Vyklápěcí úložný prostor určitě doporučuju. Vejde se tam toho fakt spousta. Zamyslela bych se nad tím, jaká ti vyhovuje výška postele, jestli třeba nechceš trochu vyšší.
Karja tak když to druhého budí, je jasné, že se musíte nějak přizpůsobit.
viktorka_od splavu ani ja, aj keby bola bez zvuku a ja sa otocim chrbtom, vadi mi to blikanie. A vlastne akekolvek svetlo by ma hned zobudilo. V zaciatkoch vztahu to sambo rano raz spravil a rychlo zistil, ze tudy ne. Ranny spanok je u mna posvatny :D
Ja ked vstavam skor, aj oblecenie si nachystam do obyvacky, aby som nerusila.
Karja no ja to mam v loznici, koupelnu mame v ramci loznice (asi pet kroku) a tam neni moc ulozny prostor a navic vsechny koupelny mame bez denniho svetla, bez oken. Jinak asi je normalni, ze to ma kazdy uplne jinak a jak mu to vyhovuje. Kdybych mohla mit vlastni satnu jen na boty a hadry, tak ji mam taky a licim se treba tam. Ja se na tomhle miste driv i ucila na atestaci, to tam byl jeste normalni stul. Takze i ted tam obcas neco delam, prestoze mame i pracovnu jako takovou.
viktorka_od splavu předpokládám, že věkem to bude trochu horší. Ale teď nejen, že u televize klidně usnu a hodinu spím a po čištění zubů a přesunu do postele spím dál, ale dokonce to počítám do času spaní. Ale za to z velké části může ten přerušovaný spánek kojící matky ![]()
Obecně mi víc vadí rušivé elementy večer než ráno. To je asi jediná věc, kvůli které buzeruju já. Když už skoro usínám a někdo mně vzbudí. Ráno spím jak zabitá![]()
Lama_z_Lana mne pride 140 pre dvoch hrozne malo, ale ja mam rada svoj priestor. A matrace tiez odporucam radsej dve, najma ak maju spolunoclaznici velky vahovy rozdiel. Sestra ma 160cm a jej muz s takmer 190cm, obidvaja primeranej vahy k vyske. Prvy matrac si kupili spolocny a ona tam chuda so svojimi 50 kilami lezala jak na prkne :) Dva matrace su v rame tak narvane, ze medzeru som nikdy necitila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my