design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 16:54

Karja já se vůbec neumím líčit v koupelně. Celý život to dělám u pracovního stolu. Asi jak nosím brýle, tak na sebe blbě vidím přes umyvadlo. Toaletní stolek jsem si vždycky přála, ale místo pořád není. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 17:18

Karjajá se teda taky radši tunim v sedě, mně to bohužel zabírá dost času. Plus plánuju se tam fénovat a tak. Koupelnu mám hrozně malinkou, tak se mi to dělá celkem blbě (furt se naklánět přes umyvadlo). Já právě počítám, že všechny věci budu mít v tom stolku, že nic nikam nosit nebudu

Jako není to priorita, když to nebude teď, tak někdy příště.

Ale ono tam s tím prostorem není moc co vymýšlet. Bude to na stěně vedle nejchladnější roh v celým byte, takže vlhkost má tendence se tam kumulovat. Takže stavět tam cokoliv objemnýho je jistota plesnivění (letos vyzkoušeno když jsem tam za komodu, inteligentka, naházela nějaký desky ).  

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 18. února 2025 18:49
Reakce na Lama_z_Lana:

barbucha to by asi vypadalo divně Kdybych to chtěla dát symetricky, tak mi to bude překážet a nesmetricky by to bylo ještě divnější.  No,nechám to uležet. Ono se mi pak samo zas něco nabídne, jako s tím světlem do kuchyně

​Jasně, uvidíš sama. Jako nehoří...

S postelí bych si asi dala hodně záležet, pohodlí je pohodlí... i když dneska si už můžeš koupit ty věci okolo extra (rám, čelo, rošt, stolky), a pak dokoupit pohodlnou matraci... Mně teda leze dost na nervy právě tohle, že je to z x částí. Proč nemůžu dostat super pohodlnou postel hned?! Na druhou stranu, matraci budeš potřebovat časem vyměnit (jakkoliv třeba garantujou dvacet let), tak vem něco "nadčasovýho" (rám apod.) protože se proleží každá

Offline RoSa
10094 příspěvků moje polička 18. února 2025 19:24

Lama_z_Lana já mám teda podobnej názor na kosmetickej stolek jak Karja ... jako já když se líčím, tak si pořád musim mejt ruce, pořád... a česání mimo koupelnu by mě taky znepokojovalo, to zas kvůli vlasům na zemi...

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. února 2025 19:29

Karja ja mam teda v loznici ten klasicky ala princezna z Ikea. A miluju ho. Licim se tam moc rada, mam kolem nej komody a nich kytky....a vyuzivam ho denne, na liceni, skin care, odkladam si tam knizky...Do kuchyne bych ty sminky musela prenaset, takhle zustanou na miste a jeste mam vyber ze vsech 

asi takhle 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 19:36

Jos jee, to je pěkný

Offline Pinot Noir
29760 příspěvků moje polička 18. února 2025 19:38

Ty kosmetické stolky vůbec nechápu, mezi každým produktem si myju ruce, neumím si představit být jinde, než nad umyvadlem.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 19:42

barbucha s tou matrací jasný. Já potřebuju rám s úložným prostorem, ale už nechci šuplíky. Takže ten tam bude holt nějaká "krabice". Zatím si dělám průzkum, ale furt nevím, od jaký částky je to u toho rámu už nesmysl

Teď mám úplně basic z jysku a je strašnej. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 19:44

Pinot Noirjá třeba kromě krému nic rukama nenanáším (a ten mi na ruce nevadí)

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. února 2025 19:50

Lama_z_Lana jj. Ja si dokonce serum a krem nanasim az v posteli, a zbytek vetru do rukou. A nakonec krem na ruce a jdu spat. 

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:07

Pinot Noir To je prostě na takové detailnější líčení, to nedělam no už hodně dlouho. Mně trvá ranní rutina vlasy, plus líčení 5 minut a během dne tomu dám 2 minuty. Takže pak to vypadá, tak jak to vypadá

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:10

JosJá spíš jako myslela, že spíš má každý ty šminky stejně v koupelně nastálo, právě kvůli tomu mytí a běžnému líčení, takže už je jedno, kam si to pak preneses. Ale tak ne no;-). To mě překvapilo, že to tak tolik lidí ještě vede. My jsme to jako holky se segrama taky měli v pokojíccich, ale teď už to v loznicich nevedeme.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:13

Lama_z_Lana Psychu má moje máma v ložnici a v životě se u toho nelíčila. Já jako malá jsem u toho dělala blbiny a šňořila se do máminejch korálů a klobouků, ale to mi bylo tak pět? 

Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:14

Tak jen tak do diskuze, moje tchyně má v ložnici taky toaletní stolek a to se vůbec nelíčí. Se jí asi budu muset příležitostně zeptat, co u něj dělá :o)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:18

Kanmám tak trochu pocit, že nejsem tvoje máma

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:22

Lama_z_Lana Tak to každopádně. :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 20:23

Karjamně to taky trvá chvilku, korektor, make-up, tužka řasenka finito, ale v koupelně mi to nevyhovuje. Vlasy i skin care dělám v koupelně po čištění zubů. Šminky mám v horním šuplíku pracovního stolu.

Offline viktorka_od splavu
49183 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:24

ja si obcas rikam ze bych se mohla licit na dennim svetle.. no jenze stejne polovinu roku kdyz vstavam je tma, takze nanic a jeste bych svitila do oci spolunocleznikovi, to si uplne neumim predstavit jak resite vy co to mate vse v loznici?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 20:25

viktorka_od splavu já to mám v dětské herně

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 20:26

viktorka_od splavu chce mě krásnou? Tak musí něco vydržet