design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:18

Karjavyužívám hodně právě, mám tam letní/zimní peřinu, náhradní povlečení, ručníky...skříň chci fakt jen jednu velkou na oblečení, nechci si tu ložnici celou zastavět skříňema

Evaevadíky za postřehy k těm matracím

No budu to tady postupně obcházet a testovat. Nejdřív se půjdu namlsat do Polstrinu, abych pak zaplakala nad cenouvkou, ale jedná ta postel se mi tam líbí moc, moc, moc. 

Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:20

JankaM Ježíš , zvětšovací zrcadlo, největší zlo. Uznávám , že v mládí je to asi v pohodě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 22:22

Mrakoplas nám 140 stačila, dokud jsem nebyla těhotná

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. února 2025 22:27

Karja ja se ted hecla a proste se kazdy den po seste rano namaluju. Serum, krem, makeup, korektor, oci, tvarenka a nekdy rozjasnovac treba. Navonet a tak. Vlastne to neni moc poznat, ale pro muj pocit je to k nezaplaceni. Dite mezitim snida u pohadky a ja to mam fakt za 5min max. 
Lama_z_Lana muzi taky nic z toho nevadi. A me opacne taky ne. On jde nekdy ve tri rano do lesa apod. Docela kdysi pomohlo, ze jsem jednu dobu nucene spala vedle huciciho akvaria. No a pak nocni. Kde bud clovek nespi vubec, nebo ma pod oknem urgentni prijem. Na jednom pokoji nam treba nad hlavou protekaly nejake dialyzacni roztoky a dokonce to prosakovalo a vytvorilo krapnik ze stropu. Takze jsem vetsinou prisla rano domu stejne mrtva a to pak usnes kdekoli kdykoli.  Jedine co mi vadi, je ale chrapani. To fakt nesnasim

Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:31

Evaeva No, my máme 140 furt (a vejdem se tam i všichni čtyři, ale já v takovém případě trpím, protože se nemůžu vrtět :o)

Lama_z_Lana Prosímtě dávej sem co zajímavého objevíš, protože já hledám postel s v podstatě stejnými parametry, tak bych to měla jednodušší, kdybych obšlehla tvojí volbu ;o)

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. února 2025 22:32

Mrakoplas ja to vnimam asi opacne. Chudak je ten, co musi vstavat brzo. Kdyz treba nemusim vstavat, tak se stejne vzbudim s muzem, protoze je mi to i takove blbe. Takze se snazim neprudit. Asi by mi to vadilo u ditete, ale mame takovy exemplar, co usne a spi i kdyz se vedle pusti vysavac. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:33

Evaeva my mame 180 a ja uz som si na to taak zvykla. Hlavne nech sa na nikto nedotyka :)

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:33

DruI Ano, vůbec bych tady mnohem víc nakupovala:-D Aby to šlo obšlehávat!

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:34

DruI my máme postel s těmito parametry od domestavu a jsem s ní hodně spokojená. 

Jen jsme teď koupili hydraulické vyklápěcí rošty a ty už nejsou polohovat. Ty staré mají teď děti a dost si to užívají. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 22:34

DruI my teď máme 160 a to mi přijde akorát i s případným třetím nocležníkem. Pokud se zrovna netočí jak rafičky na hodinách. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 22:35

Mrakoplas mně dotyky nevadí, spíš naopak

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:35

Jos tak to my sa navzajom nechame spat. Ani jeden z nas nema rad ranne vstavanie, tak preco zbytocne skracovat druhemu spanok, to zas pride take blbe mne. Kazdy sme proste iny a je super, ked si clovek najde rovnako zalozenu polovicku :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 22:36

DruI my máme Vykonu a myslím, že nás přežije 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:37

Josmáš hustej tréning

Chrápání bych nedala, to by museli být oddělený ložnice. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 22:37

Mrakoplas nevstávám, dokud nemusím. Nikdo z nás.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:37

Evaeva sambo je ako ty a pri mne trpi. Nastastie sa nanho vkuse lepi mladsi, ale vraj to nie je dostatocna kompenzacia :D Ale ja tak proste nedokazem zaspat. Pritulit hej ale potom sa odvalit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2025 22:39

Mrakoplas já se pak taky odvalím/jsem odvalena, ale nějaké náhodné doteky rukou mám ráda. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:42

DruIdobře, budu dávat vědět. Já potřebuju vždycky všechno řešit hrozně dopředu, mit k tomu ten research. Vždycky jsem měla postel dost low-cost, tak teď se chci konečně rozmazlit. 

Já mám teď taky 140,  pro jednoho paráda. Já i kdybych tu měla dvoumetrovku, spát budem na metru

Offline Karja
44443 příspěvků moje polička 18. února 2025 22:53

Lama_z_Lana Jako jo, dva metry je moc, i 180 pro jednoho je moc, 140 super. Jen já neví, mně se tyhlety postele líbí, ale přijde mi to čalounění docela blbé na udržbu, jakože když se to ušpiní, tak jak to složitě čistit a tak. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2025 23:03

Karja jo, přesně, ta údržba mě taky trošku odrazuje. Ale jak chci ten úložnej prostor, tak moc možností nezbývá. Jo, dělají se i dřevěný, ale v kombinaci s tou podlahou by mi to přišlo toho dřeva už moc. Teď mám bílou a z toho už odvařená taky moc nejsem. 

continuity to znamená že se zveda celé to dvojlůžko naráz? Já nad tím polohovatelným  dost přemýšlím, chci pak v budoucnu v ložnici plátno a projektor místo televize, tak b to asi bylo fajn.