barbucha proc to vlastne kupoval, neco uprostred niceho? Zasivarna?
design a architektura
Asi to chtěl
Hele zřítelnice vyrostla, v práci se nepřetrhne, tak se asi nudí. Navíc v tom nejbližším městě žije jeho bratr... kam stejně vždycky jezdili v létě v zimě.
Co s tím bude dělat netuším. Až bude muset udržovat ten les... nějakou tu chalupu může nanejvejš pronajmout, až tam sám nebude. Těžko říct. Myslím že zvlášť jeho matka tam bude imrvére, když je jeden synek za rohem pro případ... ta moc ráda zahradničí aspoň. Já bych do toho nešla ani za zlatý prase.
barbucha jojo, myslela jsem, zda se tam nebo aspon někam poblíž zvládneš dopravit i sama. Ale ona tam zřítelnice asi moc času trávit nebude;-) A naopak budete mít doma bejvák samy pro sebe.
Karja uz vidim, jak zritelnice presvedcuje babicku, ze cerstvy vzduch ji udela dobre, aby mela bejvak sama pro sebe!
A naopak budete mít doma bejvák samy pro sebe.
Jo, to jsme vždycky nejradši ![]()
Ty zloprcku, dyk jedna z mála věcí, co mě smiřuje se životem, je že zřítelnice dychtí bejt se mnou! Jedinej člověk z rodiny co směl, vlastně musel zůstat na narozeninovou oslavu, jsem byla vždycky já... na velikonoce přijede ke mně a pak trvala na tom, že musím přijet na její konec školy... Se nebojim že bych někdy překážela! (vono teda se nevidíme každej den naživo, žejo, to by bylo asi kapku jiný
)
barbucha ale jo, vzdyt ja vim. Je to moc hezky, jak jste rady spolu.
Možná ji ukecám i na tu chalupu na ty dva tři dny. To nám bude stačit ![]()
No, uvidím jestli nastanou ty šílený vedra zase. Možná se tam ještě ráda schovám pozdějc v létě.
barbucha jo,jeste budou seversky lesy dobry!
barbucha Pokud je to tak odlehlý, tak i na pařby a bečky je to dobrý místo, ne? Nevím jak tam, ale tady v cz má pořád někdo pindy o rušení nočního klidu a to už prosím i na dědině! Kde měli lidi ten práh tolerance na hluk hodně dlouho jinde, jak ctihodní měšťané.
Jo to by se mi líbilo... ale vona ta omladina je za prvé strašlivě společenská a dychtí i seniorovi vyložit svůj pohled na svět, zvlášť s pár promile
takže si moc nepočteš. A za druhý bych musela ležet nanejvejš na mole a hlídat, kdo spadnul do vody, kdepak se nalejvat Aperolem ![]()
Nevim jestli tam neni nějaká vyhláška, že se nesmí rušit zvěř!
Lama_z_Lanajá si matně pamatuju, že jsi měla vybraný světla nad ostruvek a nad stůl. Ještě než jsi začala dělat kuchyň. A že se mi libily. Už přesně nevím jaký bylo to nad stůl. Ale hezký určitě! Tak jsem myslela jestli není pořád ještě ve hře. Myslím bylo nějaký dražší snad. Už přesně nevím.
0zero7Joo, měla jsem vybraný z IKEA, ale přišlo mi poškozený a nakonec by tam bylo asi zbytečně moc velký.
Toto vlákno moc ráda sleduju a kochám se tu, i když nikdy nepřispívám. Dnes přicházím k místnímu kolektivnímu poradnímu orgánu s prosbou o radu. Chceme si nechat zrenovovat retro TON židle, které jsou super pohodlné, ale vzhledově už dost nic moc, proto je budeme nechávat brousit a buď přelakovávat nebo nově mořit. Ale otázka je, jakou barvu pro ně nově zvolit. Možnosti ze strany dílny, která nám to bude dělat, jsou hodně široké, ale nedoporučují světlé moření - kvůli původní úpravě povrchu nemůžou zajistit, že by z toho nevznikl nečekaně škaredý odstín. Takže buď to má být tmavé moření nebo jakákoli barva krycího laku. Já zatím uvažuju mezi bílým krycím lakem (takže by nešla vidět kresba dřeva) nebo černým mořením (takže by šla trochu vidět kresba dřeva). Ale nějak nejsem 100% přesvědčená ani o jednom. Pro kontext uvádím, že renovace stojí stejně jako tahle TONka nová, takže při čtyřech kusech už je to docela investice.
Pro jakou variantu byste hlasovaly, nebo napadá vás nějaká úplně jiná barva?

mazanajana Těžko radit, jelikož máš na lince dvě barvy. A světlou podlahu. Já ti jen můžu poslat tu naši židli, s barvou jsme spokojeni moc i když jsme chtěli bílé, nakonec kvůli stolu jsme vzali tuhle.
Foto smazáno.
mazanajana ty tmavé. Případně kdyby se podařilo chytnout barvu stolu, ale to bude nejspíš dost risk
mazanajana Ta černá mi přijde se do toho interieru moc hodí. Ted jsem viděla i Ton tmavý antracit bylo to pěkné.
Tyhle bílé židle ton jsme měli taky, zrekonstruované samodomo a nevím, nepřišlo mi to nějak moc pěkné. Navíc vidim hrací destičku, já mám aktuálně bílý stul i s bílýma nohama a je to hrozný, musím to pořád mýt jakože i ty nohy a s bílejma židlema ti akorát přibude další práce, tmavá přece jen víc snese:)
mazanajana radši namořit než lakovat... a barvu hnědou
mazanajana ta tmava se mi tam libi vic, ladi vic s linkou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my