Zamek na prodej v zapadnim Finsku. Ma krasna kamna a malovane stropy. A dle doby postaveni to bude zcela urcite roubena stavba.
design a architektura
Friga To je nádherné.
Frigavždyť to je za hubičku
háček je v památkové ochraně nebo v tom, že k tomu neprodávají 100 hektarů lesů na topení? ![]()
Friga nadhera! A stoji min nez byt 3+kk v Praze.
Friga Takže se stěhujete? ;o)
continuity jako zpusob vytapeni uvadeji tepelne vrty, takze nejspis tepelne cerpadlo zeme-voda. Ale pozemek zas tak velky neni, 9605 metru ctverecnich
Kokoska nizka cena bude mistem, je to na malem meste.
DruI nestehujem, je to daleko ![]()
Lama_z_Lana A to co jsi mela vybrany uplne jako prvni uz nejde? To bylo mysim moc hezky!
Friga no muž říkal, že není proti. A pokud kvůli vytápění nebudu muset přidat ledvinu, tím lépe. ![]()
Je to fakt paráda.
Friga Kdyby byl v hlubokych lesích nebo aspoň u lesa, tak bych ho brala. Takhle je hned za ním nějaký zemědělský provoz (původně asi hospodářské zázemí zamečku) a ta vesnice kolem, takže bohužel do toho nejdu ![]()
brrrnení to.zas tak hrozné.

A kousek dál je přírodní park. Jen by mě zajímalo, jak se tam budeme z helsinek dostávat ![]()

continuity taky se mi moc libi! Topeni zas tak moc stat nebude. Pamatkove chraneny je samozrejme taky. I tu rekonstrukci pry provadeli v soulady s pamatkovym ustavem.
brrr to je pravda, ze je uprostred mestecka, ale neni to nijak hrozne nahnacany. Lepsi nez tady v tomhle, ten je vylozene v zastavbe.
Frigahledáte letní sídlo? ![]()
Tenhle už není tak dobrej, ani se mi tolik nelíbí a cena už je hodně vysoká.
Ten první je za cenu většího apartmánů ve Špindlu.
continuity nehledame :) ja jsem hledala bazarovy lego a zdejsi obdoba bazose patri pod stejnou spolecnost, ktera inzeruje nemovitosti a delaji si navzajem reklamu. Ja se pak obcas na nektery z nabizenych domu kouknu. A s tim prvnim jsem se musela podelit :)
Ten druhy neni tak peknej, navic je jen nekolik kilometru od nas, normalne ve meste. Proto taky stoji tolik, ma vlastni celkem velky pozemek a ty v Espoo stoji hodne.
0zero7 jako ten lustr?
Topení? Mně by spíš zajímalo, kdo vám tam bude vytírat.
Karja a mejt okna! To me bavi, jak vzdycky kdyz je ukazka nejakeho hodne proskleneho domu, v debate je zarucene "tam bych vokna mejt nechtela"!
Kokoska Jj, ono asi každého napadne, to jeho kuří oko. Okna mě moc netrapej, ale celý dům najednou jsem nevytrela asi půl roku, takže jak vidím prostor, polije mě pot:D
Karja já nevytřu najednou ani celý byt, tj. obývák, kuchyň a chodbu
Ale tohle by byla chalupa, tam se to bere volněji.
Evaeva prides na chalupu a cely tyzden budes umyvat podlahu a okna. A mozes ist zas domov ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my