Ty plovoucí police jsou krásné, toto mi na to přijde i vhodné místo. A těch 5 je tak akorát. Prosadila jsem si je doma, ale muž to udělal jako překvapení, když jsem nebyla doma a máme jich 7. Původní plán byl knížky, sem tam nějaká dekorace, kytka .. za ty roky jsem je to zaplněné knížkama, úplně to ztratilo původní myšlenku lehkosti. Je to prostě jen knihovna
design a architektura
Amy_MeeDíky za příspěvek, ano, já se ted po tom brainstormingu taky přikláním spíš ke 4, s tím, že nechám asi jednu mezeru trochu širší, aby se tam dalo dát kdyžtak něco jiného. Se stoprocentním zaplněním počítám taky;)
Tu širší mezeru bych nechala asi tu poslední, dole... a přimlouvala bych se za zarovnaný police = stejně dlouhý, tady jeden ten nákres jak jsou ty konce cikcak se mi moc nezdál
to by mě rušilo každej den...
barbucha Jj, přesně takhle to plánuju:-D. Ještě si to nakreslim do té fotky radši. A pak mi truhláři řeknou "ale paninko, takovéhle kraviny to my neděláme". Ale budu dělat ještě předsínovou stěnu, tu mi slíbili, takže moje představa je, že to udělají sakum prásk a bude a už sem nemusej nikdy!
Neboj se ničeho, jakýpak kraviny. Uříznou pár stejně rovnejch prken a to přidělání taky snad neni tak složitý, to musí bejt pro profesionály hračka! Večer máš hotovo i s předsíní ![]()
barbucha no právěže na tyhlety hračky ti se.e pes dost často, že jakože kuchyni velkou zakázku jooo, prkénka ne:D:D.
Ale uvidíme no, jako oni ví, jak na tom jsem, že moji dělníci doma tyhlety dodělávky nějak nedělají. Ted dělali kamarádovi kuchyni a on si tam pak nějak dodělával světla a tak, a já mu říkám tobě neudělali světla, tobě neudělali parapet oni sami? A on se hrozně divil, že já to měla komplet na 120%. Ale oni totiž asi věděli, že když mi to neudělaj oni, tak to nebudu mít ani za dva roky:D:D.
Tohle taky patří do architektury - kamenivo omítky domu ve Švehlově ul. v Hr. Králové (původně nábytkářská firma Josefa Nevyhoštěného), 1912, pod lupou. Vidíme hodně křemene, nějakou vyvřelinu (žulu?) a slídové plátky. Omítka se na domě dochovala intaktně na téměr celé fasádě, jde o šlechtěnou omítku, do níž bylo pečlivě vybráno kamenivo, aby se dosáhlo žádoucího barevného a strukturového vyznění, takový předchůdce břízolitu. Tyhle zrnka mají 1-2 mm v průměru.

dzizisketa to je moc zajímavý ![]()
dzizisketa jů, tak to kouknu až budu v centru ![]()
dzizisketa Ty jo, to je super!
dzizisketa Díky, to je zajímavé.
Hele, docela dobrej a praktickej nápad pro majitele zlobivejch kočiček! Zahlídla jsem na FB... a vzpomněla si mimo jiné na Potrefenáhusa ![]()

barbucha To bys ale musela vobložit celej ten gauč, vona zas přejde jinam:D prostě z něj udělat dřevěnou lavici, kterou ti stejně rozskrabe, protože je to potvora.
barbucha moc hezkej prvek! Jak dlouho to vydrzi, nez na tom kocka vyreje autogram?
Kokoska nesmi to byt dreveny, plast neposkrabou![]()
barbucha Myslíš jako přirazit ke zdi i s kočkou? Talk řešení by to bylo. :D
barbucha Myslíš jako přirazit ke zdi i s kočkou? Talk řešení by to bylo. :D
vskutku neotřelé řešení ![]()
Tak Betty Ale nejúčinnější! Není kočička, není podrápaná sedačka. ![]()
barbucha Jak bylo zmíněno výše, jedine vystěhovat i s kočkou:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my