mazanajana zkusila bych namořit na tmavší hnědou. Ten bílý lak mi pripadá takový laciný. Taky máme renovované, ale jiný typ.
design a architektura
Kan tuhle jsme meli v puvodnim stavu s vypalovanym ornamentem na sedaku. Byla nadherna, ale komplet sezrana cevotocem![]()
monis Též tam máme ornamenty v sadě 6 ks. Potom jsme měli 4 ks s výpletem ve světlém dřevě a prodali je do Sedíme stylově na renovace. Ton je moje láska, v první práci jsem na ní seděla asi 15 let.
mazanajana Díky! Rozhodeš se určitě dobře.
Doufám že jste se rozhodli pro ty tmavý ![]()
Tonetky jsou super... ale dokupovala jsem ke dvoum původním (takový tý klasice s dvěma obloučkama za zády, kulatý sedátko) ještě další nový - a co mě dost překvapilo, že ty nový jsou viditelně menší, resp. ty záda nižší, dobře o 5 cenťáků. To je jak když se teď prodávaj potraviny s nižší gramáží za stejnou starou cenu nebo co? Nebo jak místo dvou deci obvykle dostanete 0,15? Docela mě to pobavilo teda - i u blbejch židlí ![]()
barbucha myslím, že cenu ohýbané Tonky úplně nedělá o dvacet cenťáků kratší prut ![]()
Ale jasně že ne. Mě jen pobavilo jak se teď všecko zmenšuje - a zrovna jsem byla v nálevně kde místo dvou deci dávali těch 0,15 (jako všude jinde a leze mi to na nervy)... a pak si sednu doma a vidim že ty nový tonetky jsou nižší!
No prostě zlodějna a Fyjalo octup! ![]()
barbucha Jestli máš ty tonetky hodně staré, tak dřív se dělaly židle vyšší, protože lidé i doma chodili v botách na vysoké podrážce a když máš boty na podrážce, tak ti vyhovuje vyšší sezení, protože se ti tak dostane vejš ten ohyb v koleni.
barbucha No, ale jela jsem kolem benzinky a nešel ten benzín zase dolů? Já ne ten totem koukala a za naturál 34,50,- Takže né všude, paní, né všude Fyjalo!
Kan mě padla sánka ( v dobrem) tak 14 dní nazpět v Praze. Někde u Baranďáku, 32,50 Kč.
rysamona To není možný!
My berem diesel, 31,90. Benzin u "nasi" pumpy stoji 32,90.
Já přispěju se svým dotazem. tady plánuji knihovnu. Zatím mám v plánu prostě plovoucí police z materiálu, co mi doporučí truhláři. Ale ocenim každou radu nápad, typu kolik jak rozestupy. Budu tam dávat knihy, deskové hry, nějakou květinu. Ono se to nezdá, ale je to velký prostor, šíře dva metry, ty dveře vedle jsou hlavní vchodové na terasu. ono je to hodně pruchozí místo prostě mezi obývákem, kuchyní a v létě terasou, tam jako není nijak lákavé třeba dát tam nějakou válecí lavici nebo tak.... (Jo vlastně je to tam připraveno na krb, kdyby náhodou, ale nebudeme ho dělat).
Karjajá bych volila 3 police, tu horní ať na ní jde dosáhnou ze země a v pravidelných rozestupech, ať to zbytečně nerozseka prostor. Ale jestli máš hodně knížek, tak 4. Ale víc už bych nedala ![]()
Karja Já bych udělala pět polic v pravidelných rozestupech. A možná bych zkusila některé udělat kratší, aby se na ty delší dala dát vyšší květina. Nějak takhle asi ;o)
A teda za sebe bych směrem k těm dveřím na terasu chtěla zaoblené rohy, protože se znám a je mi jasné, že bych se o ně při procházení furt mlátila :o)
Karja větší množství otevřených polic bych si nikam dobrovolně nedala. Krb je nejlepší volba. ![]()
Karja větší množství otevřených polic bych si nikam dobrovolně nedala. Krb je nejlepší volba. ![]()
Pinot Noir Ja jsem velký ,,antikrbař,, tak jsem fakt ráda, že si to muž rozmyslel, on si to chtěl zkusit a kolik tak protopime a jakej bude teplotní komfort a podle toho se rozhodnout.
DruIDíky, za point, já se spíš přikláním k těm méně policim, asi 4. O těch rozích jsem taky přemýšlela, ale dveře se otevírají směrem k tomu a hlavně ono se to nezdá, ale je to docela hluboké asi 60 cm ten výklenek, ale zkusím si tam něco dát cvične, jak to bude/nebude překážet.
Lama_z_LanaTri mi přijdou, že by to bylo takový nedodělaný. Rozsekat prostor by to spíš chtělo, my máme téměř všechny zdi takovýhle, všude holý:D.
Karja já bych to udělala jako drul, ale udělala bych to celé třeba o půl metru kratší. Pokud chceš teda ty plovoucí police. Mně by se nejvíc líbila knihovna jakoby vestavěná. Ale asi by to chtělo vidět i zbytek pokoje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my