Karja a co něco jako Kallax? ten velkej, má myslim skoro 2x2m... ve dřevě...
design a architektura
Karja a nechces to zkombinovat se skrinkama? Mě se ty floating shelfs hrozne libily u jinx, ale musim se podivat pravde do oci a rict si, ze z nas to tak nikdy vypadat nebude. Staci mi ta policka se smetakem nad linkou![]()

monis jo, tohle je moc hezký a praktický ![]()
monis to je moc pěkný
monis Hele přemýšlela jsem o tom a přemýšlela jsem o tom i z pohledu treba nějaké lavice na sezení pod tím, ale ne. I by to tam bylo, jen aby to tam bylo, nemám nic co bych tam dávala nebo výhledově chtěla dávat. Ona je vedle i kuchyňská linka, kde je jednak dost prostoru na ukladani a druhak by to bylo takovy nevyvazeny, pulka mistnosti plna nabytku a druha nic.
RoSa Zrovna ten kalax se mi většinově moc nelíbí, občas někde to pasuje, ale spíš nejsem jeho fanda;-)
Karja Tyjo a ty chceš police na celou hloubku? To bych teda nedělala, to podle mě jako plovoucí police bude vypadat blbě.
Ale ten návrh dole hlubší skříňky a nahoře mělké police by se mi líbil.
DruI Nene určitě ne, to by bylo strašně moc hluboký a taky dvojnasob drahy:D. Udělám všude stejné, když dám dole hlubší ještě mi na to budou deti sedat a to bych je snad musela roztrhnout:D
Karja No hele, že bys neměla do zavřených skříněk co dát se neboj. Ono popravdě třeba ty hry je lepší mít schované, protože každá krabice je jinak velká a vizuálně to jednoho (v tomhle případě mě ;) rozčiluje!
Karja Ty skřínky dole jsou lepší na úklid, ne?
Kdyby někdo sháněl plechové police, tak jsem teď pro sebe objevila znacku Fleysen
DruIpřesně, hry, nějaké barvičky holek, co nemůžou používat v pokojích a tyhlenty věci
Já bych si na volnou zeď, kdybych teda nějakou měla, dala vitrínu na lego ![]()
Zavřenou.
Karja jakože chápu, ale líbilo by se mi to víc
Karjajá bych dolů dala taky zavesila jednu radu uzavřených skříněk. Nemusí být tak vysoké jako u monis obrázku. Stačí jak bývají TV skříňky. Od spod se nejvíc práší, taky vhodně oddělí podlahu od polic a určitě za pár let budou ty skříňky plné. A nad řadu skříněk tak tři police. Jednu pozici bych udělala kratší a postavila tam lampu.
Evaeva Jj, mně se to na fotkách také líbí, ale tady na tomhle místě by mi to esteticky ani moc neladilo.
Malvin Jako ten zaves už je zase jiné řešení to mně nenapadlo, to se podívám na nějaké obrázky.
Karja když vidíš zámek, jako první řešíš vytírání a chceš otevřené police? Už máš prachovku? ![]()
brrr jako jsou, ale já když tam nebudu mít ty skrinky dole, tak tam nebude nic.
EvaevaÚložné prostory na hry a na tvoření máme uz řešené, ne ze by to nebylo plne, ale přidání dalšího prostoru na ně není úplně ta správná cesta:D
Nevím co si myslíš, že se stane za pár let, ale s úložným prostorem to bude už jen horší.
Jakože my si tady na těch 68m2 žijeme celkem dobře, ale potřebovala bych víc úložných prostor.
Ty otevreny police se mi libej, ale u vas se neprasi? U nas hodne, co muzu, zaviram
continuity jj, myslela jsem to tak, že nerada bych přidávala uložná místa na tento typ činností typu tvořící činnost a hry, protože ty mají aktuálně místa vrchovatě, ono se to pak akorát hromadí...
JankaM Mám! Ale u nás to s prachem není tak divoké, je tu pár míst, kde se to nějak soustředí - televize a pod postelí, to jsou sběrná místa:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my