notna Já se přiznám, že jsem asi nikdy neviděla sedátko ve sprše!
A já se přiznám, že mě nikdy ani nenapadlo si při sprchování sednout, ve vaně zásadně na stojáka...
notna Já se přiznám, že jsem asi nikdy neviděla sedátko ve sprše!
A já se přiznám, že mě nikdy ani nenapadlo si při sprchování sednout, ve vaně zásadně na stojáka...
notna my mame velkej sprchac asi tak jako vy planujete (na uhlopricku si i cela lehnu
) a ja si pri sprchovani proste sedam na zem. Mame ho vyzdenej bez vanicky.
711990 Taky bych chtěla bez vaničky. Je to jen v moji hlavě, vůbec nevím proč, nějak mi přijde divný si sednout na zem ve sprše. Přitom na zemi normálně sedávám všude jinde.
notna pri sprchování ted pokazdy koukám, jak by sel ten schůdek dát, abys seděla pod vodou. Kdyz ho dáš pod baterii, tak bud bude moc sirokej a bude překážet, nebo se ti tam bude kvuli baterii blbě sedět (si myslim). Nevim, kolik máte místa podél zdi vedle baterie, ale tam by to šlo asi líp. Pod vodou, pokud bych si hadici držela v ruce, bych ale mohla sedět i já na schůdku proti baterii, v pohodě tam dosáhne.
Tabea Musím se vydat na obhlídku koupelnových studií, jestli to někde nebudou mít. Jeví se to dost komplikovaně. Dekuji ti za postřehy!
barbucha taky se sprchuju ve vane ve stoje, teda vetsinou. My mame tu velikou rohovou vanu, co pry uz je nemoderni, a ona ma v tom rohu takovy jako sedatko, takze kdyz si potrebuju poradne vydrhnout nohy nebo si pri sprchovani meju vlasy, vyuzivam to. Jinak vlasy radsi u vany zvenku v predklonu.
notna mně ten schůdek přijde bezkonkurenční jako dokladování plocha na šampon/sprcháč/..
Nebo kde to máte doma vy? U našich je vanička, u armatury je pidi misticka, kam se vejde tam mejdlo. Takze šampon stojí vachrlatě na vaničce.
viktorka_od splavu Který plochy jsou ve sprše ve stoje nedostupný, kromě chodidel/respektive jednoho chodidla?
Tabea Jo tak políčka ve sprše je moje velké téma. A to prosím máme jenom 3 věci. Šampon, sprchový gel a kondicionér.
Tabea My máme niku ve zdi, což je super.
Tabea mno tak ve stoji spatnem si ja tedy intimni partie neumyju. mozna kdyz mas tu bajnou mezeru mezi stehny tak ty jo, my ostatni se musime rozkrocit, pridrepnout, zvednout jednu nohu nebo tak neco:-)
Kokoska no tak to mas muj obdiv, me z toho hrozne boli zada, myti vlasu v predklonu pred vanou provozuju jen pri barveni a nesnasim to
barbucha ja driv vlasy taky, ale nejak mam ted se zavrenyma ocima mirny pocit nestability a s otevrenyma si vzdycky prsknu do oka penu.
viktorka_od splavu fakt? Mne predklon nevadi, dokonce jsem byla pysna, jak se dovedu hluboko predklonit, dokud mi na rehabilitaci nevysvetlili, ze je to hypermobilita a je to vlastne spatne ![]()
notna Ja jsem byla v několika koupelnových studiích, ale nic takového tam neměli, byla jsem teda klasika v těch řetězcích typu SIKO, ale treba i koupelny syrový. Víš co, oni tam mají takové malé koupelnicky, jen tak aby se tam ukázaly ty dekory a výrobky, tak nevím, jestli se jim tohle bude chtít modelovat
Kokoska tak predklonit mi nedela problem, zapesti na zem polozim, ale byt 10 min zlomena do pravyho uhlu nad vanou mi neni prijemny ani trochu. jeste tak kdyz jsem mela kratky vlasy, to bylo tak na 3 minuty ale s dlouhyma je to voser kterymu se hledim vyhnout.
Kokoska Taky si meju hlavu v předklonu :-).
Karja To je možný, ze to nikde nebude. Si nakonec budu stavět v koupelně z krabic maketu ![]()
viktorka_od splavu Presne, taky potřebuji u některých úkonů tu nohu hodit nahoru.
Jinak u te vestavěné lavice bych s ní počítala na odloženi sprchace a šamponu. Zbytek už teď máme vedle vany v koši, odkud si bereme, co potřebujeme aktuálně. Jinak by tam toho byla kvanta. Peeling, holicí pěna, olej, různý komcidicionery apod. A taky s příšerně tvrdou vodou je za chvíli všechno hnusně olezlý vodním kamenem. Chytá se to šíleně i na plasty.
viktorka_od splavu no vsak ja mam proti tobe kratky, to je hned.
999 mam pocit, mozna mylnej, ze se ta pece lip dostane ke kuzi i k vlasum, jak volne visej dolu.
Kokoska taky mám ten pocit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.