Evaeva však to je jasné, že to je účesem. A četnost mytí zase hustotou. ![]()
design a architektura
Pinot Noir no ještě ve dvaceti jsem si taky musela mýt vlasy každý den, hustota nehustota
Teď by to chtělo tak on den, ale den dva přidá culík
Evaeva Mně na snížení četnosti mytí pomohlo to používání šampuků místo šamponu. A nemusí být vždy nějak extra přírodní (to si psala, že nesneseš), normálně mi to funguje i s lush (s drogerkovými teda ne). Ale s běžným šamponem dám dva dny, se šampukem 4 a většinou to ještě nepoznám tak, že ty vlasy vypadají mastně, ale spíš se jako už necítím tak fresh. A kondicionér si nedávám na hlavu, jen na ty spodní dvě třetiny.
Karja u mně ty tuhé šampóny vůbec tenhle efekt neměly, akorát ty vlasy vypadaly hůř
s kondicionérem to tak dělám. Nemyslím si, že je nějaký způsob, jak to zlepšit a vlastně mi to ani nevadí. Vždycky jsem je měla matnější, vlastně i mamka si vlasy pořád musí mýt aspoň dvakrát týdně, jedna ségra to má taky tak.
Evaeva jojo, je pravda, že ty máš ty vlasy hodně takové silné. Já jich mám hodně, ale jemné, od kadeřnice vždycky jdu hrozně uhlazená, nelíbí se mi to:D:D:
Já když to myju ob den, tak slavím. A sprcha mi připadá jako menší problém než mytí vlasů, které při mé hustotě nějakou chvíli zabere, takže tam lezu pokaždé celá.
Mne tiez pride lepsie umyvat hlavu v predklone. Roky som si umyvala denne, teraz mi trochu pomohol volu sampon od davines a najlepsia vychytavka suchy sampon vo forme peny (ako tuzidlo) z DM. Nebieli tak hlavu a ani mi nespravi z koncekov uplnu slamu. Ten dufam nikdy nezrusia! Takto vydrzim aj tri dni, na dovolenke aj styri ![]()
Karja presne, od kadernicky to mam moc jemne a splihle, umyvam to hned rano, aby som tomu dala objem.
Mě přijde, že vlasy se masti v závislosti na civilizaci. Jsme teď na chalupě, malá vesnička, 600 metrů nad mořem, provoz malý a i když makám na nové střeše tak vlasy pořád v pohodě, jsme tu 14 dní a umyvala jsem je 2x. Když chodím do práce, velké město tak 2 max. 3 dny.
A já se těším, že na dovolené nebudu mit hlavu zaprášenou z práce a nebudu si muset mýt vlasy každý den![]()
notna ano, na vlastni kuži,vyhovuje mi to a muž to nechává na mě,takže mu to asi taky vyhovuje
S velkým zájmem jsem si přečetla diskuzi o útočném závěsu, protože plánujeme rekonstrukci koupelny
(Dnes jsem měla první setkání s řemeslníky... To nejde, to se nevyrábí, to by nefungovalo, to jste viděla kde. Uff.)
Sedátko do sprchy taky plánuji, sklopne, protože ne všichni ho chtějí využívat. A chci taky pisoar, co vy tady na to? Ano ne nikdy toho bohdá nebude?
A co prkno na WC? Vlastně nechci žádné, protože je to největší kravina na světě, ale kdybyste měly nějaké tipy na praktické wc prkynko, sem s nimi.![]()
Mha ad pisoár - do velkého domu, do vicegeneracniho bydlení nebo do společensky aktivní domácnosti bych o něm uvažovala. V běžné domácnosti asi ne. Když je místo, tak raději 2-3 běžné toalety.
Mha jj, casto si vzpomenu.. sprcha bez vanicky? to tady nejde paninko! eee nejak to po oblozeni nevyslo na sirku te vanicky tak my bysme vam tam dali ten kanalek, chcete?![]()
pisoar ma kamarad vedle takove te domaci parici mistnosti s krbem a vino/rumotekou, tam je to sikovny. v bezne domacnosti asi v zavislosti na poctu/pohlavi clenu a dalsim zarizeni, kolik a kde bude koupelen..
pisoar ma kamarad vedle takove te domaci parici mistnosti s krbem a vino/rumotekou, tam je to sikovny.
jo, to je to přesný místo!
Mha Prkénko jedině s tím pomalým spouštěním a VŠEM doma vysvětlit, že základní poloha je VŽDY dole!
Mha Prkénko jedině s tím pomalým spouštěním a VŠEM doma vysvětlit, že základní poloha je VŽDY dole!
S tou pomalostou súhlasím, ale to druhé už som dávno vzdala.
Já jsem si sprchové sedátko asi nikdy nikdy neužila, vždycky mi přišlo nepohodlné, že se na něm dá sedět jen "v pozoru", moc mělké a tak. Zatím nemám problém sednout si ve sprše na zem. Do budoucna se uvidí.
Ale loňská předělávka malé koupelny mne asi z podobných akcí nadlouho vyléčila.
Například jsem vybrala umyvadlo z blbého materiálu.
Jak má člověk sakra poznat, že bude furt samej flek?!
Sweet Potato A to máš bílé nebo nějakou barvu? Já bych chtěla do koupelny velké šedé, ale aby bylo přes celou umyvadlovou skřínku, moc jich ted na výběr není. Že to právě bude na takové to "špinavé" mytí. Do bílého se mi nechce jít, ale je fakt, že kolikrát na těch šedých zustavá bílý povlak od mýdel nebo vodní kámen.
Karja mám zato, že bílou "keramikou" a bílým "smaltem" nic nezkazíš - ty se čistí nejlíp, i když jsou bílé.
Plastovou vanu už nechci a "kamenný" džez mě taky nenadchl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my