Makara No taky myslím, Tohle je taková "technická koupelna" nebo teda myšlenka byla taková. takže chci aby se v tom umyvadle umyly boty, zapralo prádlo, ale zároven ji pak i někdo obsadí až děti vyrostou (ehm tatínek), takže aby to nějak vypadalo. A v těch bílých je největší výběr, aby ta umyvadla byla dostatečně velká a hluboká.
design a architektura
Karja Bílé. Ale blbej materiál nějakej. Zlatá keramika.
Sweet Potato No to jednoho nenepadne prostě.
Karja a nerez by tam nešel?
Evaeva To by nebylo asi vhodný, bude to sloužit i jako "normální koupelna"
Mně se představa toho sedátka ve sprše skoro až ekluje - jako pomyšlení jak na něm sedí nějaká holá prdel a já pak na tomtéž taky tak ![]()
Chápu že je to nesmysl, wc prkýnko dtto, nakonec i ta vana, že jo... ale psychickej blok je holt psychickej blok ![]()
Karja dělají se i nerezová umyvadla, nemusí to být dřez
Evaeva i toaletní mísy! mně se tenhle anti-vandal-styl líbí, hlavně odtokovej kanálek v podlaze to chce, vezmeš to pak všechno vapkou a hotovo ![]()
RoSa jakoby jo, ale nerezový záchod bych doma nechtěla, umyvadlo klidně
barbucha Chápu ten blok. Úplně nedává smysl jako ten můj, že si nesednu ve sprcháči na zem
Vubec netuším, proč se mi to v hlavě tak vylíhlo.
No to by mě taky ve snu nenapadlo! ![]()
barbucha ....sedí nějaká holá prdél....![]()
Já si snad v životě ve sprše nesedla a kdybych někdy náhodou potřebovala, tak mám doma tydle stoličky z IKEA, za pár korun, což mi přijde do sprchové oki.

notna No protože by mě přece nenapadlo sedat si holým zadkem kdekoliv na podlahu, to je přece jasný![]()
v zivote jsem nemela potrebu si ve sprchaci sednout, vlasy si umyvam ve stoje v zaklonu jen spolecne s telem :)
tady to funguje jako vyborna studnice zjisteni o cizich zvyklostech
Debata mi připomněla kdysi viděnej nějakej díl Sexu ve městě... jak Charlotte krátce po (druhý) svatbě zjistila manželův zvláštní zvyk sedat si úplně nahej na její sedačku z bílý kůže ![]()
Malý byt, ale nárazově velmi společenská až pařící společnost, převážně mužská, asi to zkusím.
Ad prkynko, základní poloha je nahoře![]()
Já si chci to nerez umyvadlo koupit, ale nerez záchod, to jsem zatím viděla jen ve vlaku a taky na horách v cizině, asi že to nejde zničit, asi to potřebuji
... Jde to koupit?
Edit.
Jde to koupit pod názvem antivandalové![]()
Mha Fakt jen ve vlaku? Já mám pocit, že poslední dobou potkávám jen nerez, moc se mi to teda nelíbí, protože v minulé práci jsem nerez zničila odkapnutym savem a kdykoliv tam přijdu na kafe a drby, nezapomenou tu historku vytáhnout.

A radiátor v muzeu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my