notna my to budeme resit podobne jako tady seatko bude taky vyhrivane, ale budeme jej mit sirsi 
design a architektura
a na sampony bude nika ve zdi i s osvetlenim
notna ano před,jen bude delší ta hadice kvuli tomu sezení
Mini Mám to úplně stejně :-). Když je někde sprcháč, stojím venku, hlavu předkloněnou do sprcháče, no podívaná pro bohy :-).
999 presne :))) ja mam strach, ze se u toho nejak spatne hnu a zablokuju si neco !
amalfi Představuji si to stejně. Máte to vyzkoušené nebo jako já inspirace jen z obrázků z netu? Já na to narazila, když jsem hledala sezení ve vaně. Naživo jsem to ještě nikde nepotkala.
Mini Mám to úplně stejně :-). Když je někde sprcháč, stojím venku, hlavu předkloněnou do sprcháče, no podívaná pro bohy :-).
Já myslela, že to tak děláme všichni. ![]()
Pinot Noir Ve sprcháči si většinou vlasy myju ve stoje v záklonu, jak u kadeřníka. Stát venku znamená dost často zlít sebe a část koupelny. To je jednoduší si dát tu sprchu celkovou.
Pinot Noir já si ve sprcháči meju vlasy akorát na dovolené a to dělám večer ve stoje, protože to bysme ráno vyrazili až v poledne
Ale párkrát už jsem to taky takhle dělala a nepřišlo mi to jako problém. Akorát to teda nejde v dlouhých kalhotech, lezu do té sprchy celá.
notna no já se sprchuju večer, ale vlasy myju ráno.
Pinot Noir A psala jsi někde, že každé ráno. Tak to určitě máš vychytaný. Já ve sprcháči jen občas, podaří se mi blbě odložit sprcha a vytírám pak koupelnu a převlíkám sebe. Co se mi původně jevilo jako rychlejší proces, je naopak. Tak tam většinou lezu celá. Než zase dostanu nápad, že to zvládnu z venku ![]()
hahaha, mně to právě doposud nenapadlo, i mě ta první představa dost zarazila:D:D
notna jo, neodložit blbě sprchu je základ úspěchu. ![]()
A taky sklonit se opravdu hluboko, hlavu níž než kolena. Takže to je zároveň cvičení. ![]()
Já to samý. Bez ráno umytý hlavy bych vůbec nemohla mezi lidi, a není každej den čas tam vlízt celá... u zřítelnice je to vždycky operace za všecky prachy ![]()
Doma mi dřív stačilo umyvadlo, ale nevychytala jsem to a po výměně mám malý a s nízkým kohoutkem, tam hlavu prostě nestrčím, takže hezky nad vanou v předklonu.
barbucha to dělám na chalupě, tam je umyvadlo hned u sprchy, to je nejlepší
Evaeva já k tomu sprchu vůbec nepotřebuju, doma si myju hlavu v umyvadle pod kohoutkem, schválně jsem si nechala dát do koupelny dřezovou baterii.
Pinot Noir máš o dost kratší vlasy než já, mně lezou do odpadu, když se předkloním až pod baterii. (Na chalupě máme taky dřezovou.)
Hele to je nápad! Jdu se podívat na nabídku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my