RoSa no jestli vedle misy, tak je to jeste dobry. V Turecku hlavne na venkove je standardem dira do zeme, sice porcelan je kolem taky, ale obcas nezbyva nez doufat, ze to, co na nem vidis, je blato. Ale hadice na cokoli a nadoba na splachnuti tam byva vzdycky, to zas jo!
design a architektura
Sprchová vanicka z liteho mramoru, čistí se běžně/dobře /nepraktické /nekupuj to?
Asi právě ty funkce na wc, vyhřívání prkénka, dávání nahoru/dolů, podsvícení mísy, intenzita splachování, fén na zadní partie....toho je. Spíš si říkám, že když nepůjde elektrika, tak jestli aspoň spláchnu.
spláchneš. Ptej se kde to má nouzové tlačítko pro případ výpadku elektřiny, bývají ukrytá, ale jsou tam
Ježíš , ještě nouzové tlačítko na wc, no potěš . A ukryté .
Lama_z_Lana uka svetlo v kuchyniiiiii!
Prosimtě, až teď jsem donutila někoho to pověsit
.
Myslím, že dobrý. V budoucnu se s ním trošku šoupne, rozhodla jsem se, že dám do jídelny kulatej stůl, tak to budem centrovat nad něj a trochu níž.

No v pátek mám konečně schůzku s truhlářem na tu ložnici, tak se to doufám trochu pohne.
Lama_z_Lana Je dobrý, pěkný. Ladí k mosaznejm kličkám v okně?
Kan jo, ladí. Už jsem do toho nechtěla tahat další barvu.
Lama_z_Lana to je ale moc peknej lustr
Lama_z_Lana To je vážně hezky;-)
Lama_z_Lana moc hezkyyyyy!!!
Kan slniecko Možná to tu bude, ale než to dočtu a zapomenu :-) Podle japonských zkušeností je lady spray bidetová sprška pro dámy, tedy posunutá dopředu a stříkající jiným způsobem. Skvělé hlavně při menstruaci.
Zvuková izolace (alespoň tady) znamená, že jakmile sedneš na záchod (případně zapneš tlačítko), ozve se zvuk, který má zakrýt co se děje, ptřeba ptáčci nebo něco takového...:-)
Lama_z_Lana Ten lustr je super!
Garfie Díky, je to vymakaný!
ke zdejsi diskusi - ted jsem videla na IG (bydlimesoveckama) toto sedatko ve sprse a to vypada dobre, jen to bude pro velke sprchace

Zvuková izolace (alespoň tady) znamená, že jakmile sedneš na záchod (případně zapneš tlačítko), ozve se zvuk, který má zakrýt co se děje, ptřeba ptáčci nebo něco takového...:-)
Takže jakmile se ozvou ptáčci, každej okamžitě ví, co se tam děje ![]()
barbucha No přesně! ![]()
Lama_z_Lana lustr vypada moc hezky, ale nedela ta spodni cast stin?
baltik Děkuji! Jdu si to přečíst.
Lama_z_Lana Lustr je krásný a máš byt moc hezky sladěný.
Díky ![]()
Kokoskadělá takový to rozptýleny světlo. Ono je víc na parádu, než na funkci
Já stropníma světlama vůbec nesvítím, nemám ráda přesvícení místnosti. Večer mám v podstatě jen náladový/barevný světla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my