Že se mám do ní přihlásit myslíš? ![]()
design a architektura
barbucha jo, za esvéjéčko, dáte si to na střechu místo vrtulníků ![]()
Paráda, to navrhnu ![]()
Jdu se poptat na zkušenosti: chceme předělat koupelnu, ale ne stavebně, jenom co se týče vybavení - hlavní je nové umyvadlo a aby mělo pod sebou velkou skříňku s šuplíky. Potom ještě chceme vyměnit kohoutek se sprchou u vany a přidat nějaké řešení na sušení ručníků, asi takový ten topící žebřík. V úplně ideálním případě bych ještě chtěla přidat něco jako posuvnou přepážku/stěnu, za kterou se schová kotel, pračka, vysavač a spol. Některé rozměry v té koupelně jsou atypické a nedají se nijak změnit. A teď ten dotaz: je to typově něco, co by mi všechno naráz zařídili v koupelnovém studiu? Nebo potřebuju řešit skříňku s truhlářem, posuvnou stěnu s firmou na dveře atd.? Máte někdo dobrou zkušenost s nějakým koupelnovým studiem v Praze? Potřebuju spolehlivost, slušnou kvalitu a funkčnost, ale úplně nepotřebuju nějaký oslnivý super moderní design - stejně se pohybujeme na půdorysu stávající starší koupelny, takže to žádný výkřik architektury jako celek nebude...
mazanajana Neporadím, podle me totiz musis fakt resit vsehcno zvlast, nebo minimalne truhlar, plus koupelnove studio. Pak s tou posuvnou stěnou mi napiš, taky bych si ji výhledově chtěla udělat do technicke, ale vůbec nevím, jaké jsou možnosti a tak....Držím palce, ať vám to dobře klapne;-)
Máte někdo doma desku na lince technistone? Podařilo se mi pri otevírání vína vzít hranu spodkem lahve, a kousek jsem ji urazila. Je sice v záruce, ale táhnout sem kluky z Hradce kvůli tomuhle se mi nechce, tak uvazuju jak to spravit:D
rasaNori A ti kluci z Hradce by ti neporadili? Nám takhle na dálku radí truhláři s podlahou nebo kuchyní ,když se něco semele a není úplně nutný, aby jezdili oni. I řeknou, kde na to seženu potřebné prostředky.
notna no asi jo, ale nebylo s nema lehké pořízení už když to instalovali, tak se mi úplně nechce je kontaktovat...
rasaNori Aha, to je škoda.
rasaNori tak aby ti nebylo líto, že jsi v tom sama … Letos na jaře po několikaměsíčním úsilí se mi podařilo sehnat partu, která mi vymění kuchyňskou pracovní desku. Deska je 270 cm a velice obtížně se to stěhovalo do 6.patra.
Instalace stála více než deska, což se projevilo jako problém (protože tak dlouhé desky a přitom tak nízké, aby to pasovalo na původní spotřebiče, téměř nebyly, takže byl velmi malý výběr a tudíž asi nic, co by vydrželo)
No a nedávno se objevila na desce taková malá podlouhlá dírka (fakt si neuvědomuju, že by tam sjel nůž nebo něco takového) a i když si teď dávám hodně pozor, tak i další dvě.
Huraaa, tak jsem se konečně dočkala a mám ve svém "koutku" pověšení všechno, co tam pověšene byt má ![]()

Líbí se mi to moc ![]()
Ještě musím zamaskovat, jak jsme dělali elektriku, ale to už bude brnkačka.
Lama_z_Lana krásný to máš ![]()
Lama_z_Lana Moc hezký!
Zajímavý dům, hlavně ta dispozice do písmene Y je zajímavá. Ted okna bych tam pochopitelně umývat nechtěla. ![]()
Lama_z_Lana Máš to krásný, takovej koutek jak pro princeznu;)
Díky ![]()
Ráno jsem to testnula a zrcadlo je fakt super, "bohužel" je v něm vidět úplně všechno ![]()
![]()
Ale to je zase taková pohoda, že se můžu namalovat v sedě.
Lama_z_Lana Paráda, už se těším na fotky po osazení poliček, skříňky a toaletního stolku ![]()
Garfie Ono teda na ta okna lze pořídit toho robůtka …ale nějak se nemůžu pořád ztotožnit s tím prolnutým interiérem do exteriéru, hlavně tedy v oblasti hygienického zázemí. V obýváku, v hale by se mi to líbilo, ale ten divný pocit třeba v ložnici. Odjakživa se člověk uchyloval do jeskyní a prostě genezi neobčůráš. Teda teď jak to píšu, tak mě napadlo, že zrovna kadit se asi chodilo ven, ale se 3 klackama ![]()
Garfie je to krasny, ale jak se to, sakra, vytapi?
rekuperací, to už dnes není problém.
moora vytapi se to celkem snadno. Casto na to staci i jen podlahove topeni. Ten dum bude mit v zime i celkem velke tepelne zisky ze slunce pres okna. Tohle budou v tom rozmeru asi hlinikove ramy s izolacnim trojsklem a to ma dobre tepelne izolacni vlastnosti.
Garfie je krasny, tohle otevreni interieru do soukromeho dvorecku se mi moc libi, ani bych z toho nemela ten pocit vykladu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY