Garfie Tak ten dům se mi moc líbí, ale bydlet bych v něm nedokázala, protože bych se v tom otevřeném prostoru nedokázala cítit v bezpečí. Ale teda na umývání by mě víc štvaly ty velký zrcadla. Taky jedno v koupelně máme a musím říct, že špína je na něm vidět mnohem víc než na oknech ;o)
design a architektura
Lama_z_Lana Doufám, že nás potěšíš i zabydlenou fotkou, vypadá to jako velice příjemný koutek ![]()
DruI Mně by spíš vadilo to evidentně usazení na samotě v přírodě, jeden moc pěkný moderní dum tady v okolí mame, ale přesně je to v lese, ani se kolem jakoby neprojíždí... když jsem šla kolem, hned jsem si představila scénu jak z norské detektivky, jak mi tam zvoní někdo s nožem za zády a já pak běhám po tom lese:D:D:D Na pozemku nevím o 2-3tis.m, normálně se sousedy by mi ten dum ani nevadil:D:D:D.
Lama_z_Lana vyzerá to krásne, dobre pokracujes ![]()
Garfie je to zaujímavý dom, videla som ho zvonku, ale konečne vidím aj dnu ![]()
Mne sa páči sakumprask.
Evaeva Ha, to bys koukala, jak si v domku v bezpečí:D:D. Tady vidí každej vše, a ještě to mají i na kamerách! Jednou se tady naši vzdálenější sousedi ob ulici asi nějak víc hádali a normálně jejich sousedka volala další sousedce (mojí kamarádce), že neví, co má dělat, že jí to přijde nějaké hustější, jestli to taky slyší, jestli tam nemá zazvonit atp...Takže tady se nemůžeš ani pořádně nasrat jako, natož aby ti někdo přišel vybrat barák.
Karja věřím! Tohle naprosto iracionální pocit, ty okna v přízemí, navíc v těch domech pořád něco lupe, ještě jak je tam větší ticho a slyšíš naprosto vše...
Karja No to ale taky není komfortní situace! Já jsem prostě bytovej člověk. V desátém patře nám nikdo do talíře koukat nebude ![]()
DruI spíš ve velkomětstě, jako na sídlišti v našem maloměstě bych fakt bydlet nechtěla, to je násobně horší.
Já bych se klidně obětovala a domu se ujala, když ho nikdo nechcete. I ta okna bych si umyla. ![]()
Pinot Noir mne by ty okna taky nevadily, i když prosklená celá stěna v koupelně by mi nebyla příjemná. Vlastně mám celkově ráda zeď za zády a ne byt jak ve vitríně. Ale předpokládám, že to asi řeší závěsy. Co mi tam spíš vadilo byly ty zrcadla až k podlaze. Vytřeš podlahu, lehneš na zem a leštíš zrcadlo pod skříňkou.
Tabea Haha, jo ta zrcadla na zem, to je hustý, i tak zrcadlo v koupelně čistím prakticky nonstop. Ale víš co, já tyhle domy beru spíš jako inspiraci, ne že bych se tam nastěhovala se vším všudy.
Mně by asi vadil i ten nedostatek stěn, kam se dá něco postavit nebo opřít, ale prostě celkově se mi to líbí a ten půdorys dokonce moc. A okno přes celou linku bych teda asi taky brala, i když je to nepraktické!!
Garfie my máme dosť tmavý dom, ja by som tie okná asi kľudne brala, asi preto trávime toľko času v zimnej záhrade, lebo svetlo.
Garfie Mně se taky dispozice líbí a to okno nad linkou bych brala v případě, kdyby v něm byla taková ta zakalovací technologie, že se to sklo na stisknutí tlačítka zmatní, protože jinak bych si po setmění neuvařila ani čaj, protože bych furt zírala do tmy, jestli na mne vyskočí bubák ![]()
A teda vadilo by mi, že tam pořádně není ani kam pověsit obraz, protože většina stěn jsou buď okna nebo skříně.
DruI na bubáky by stačily předokenní žaluzie ![]()
Evaeva Když mně se pohled na předokení žaluzie za sklem vizuálně úplně nelíbí ;o)
DruI Jj, přesně, nedostatek těch obyčejných stěn, co se dají použít. :-)
Evaeva Když mně se pohled na předokení žaluzie za sklem vizuálně úplně nelíbí ;o)
Jsi můj člověk, já mám za to, že všichni milují předokenní žaluzie a já jsem divná, když na ně nechci koukat. Miluju naši screenovou roletu!
Takovýhle dům s hodně skleněnými stěnami tu v okolí je, a ačkoliv nemají sousedy, nevede tam průjezdni silnice, stejně tam mají pořád spuštěné závěsy, připomíná mi to s těmi závěsy nějaký konferenční sál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY