continuity jak často to tak šmirgluješ a jakým papírem? A stůl máte napuštěný voskem, ne olejem?
design a architektura
A priznávam, že som ešte nesmirglovala zatiaľ, to keď mi prestanú chodiť stravnici, čo je po tejto nedeli možné, tak budem mať na nich aspoň pamiatku
když se mi tam něco nelíbí,vezmu na to lokálně papírový pilnik. Tuším vosk, musela bych se podívat, mám ty věci od osmo na něj, co tu radila tuším viktorka_od splavu. Je fakt že značná část fleku, třeba mastné od polévky, zmizí časem sama.
Karja teda dyha nebo masiv, vzdyt je to totez, ne? Oboji drevo. Akorat, ze ty dyhy je tenka slupka, takze ji neprebrousis, alespon ne mockrat.
A teda vmezerim se tez s dotazem: potrebuju trochu zrenovovat dvirka kuchynsky linky, drevo, odstin stredne hneda. Na tech exponovanej mistech, kde to clovek casto smudla, je ta barva uz trochu vydrena do svetla, hledam neco, cim to barevne sjednotim a trochu zamaskuju skrabance, nejakej barevnej vosk nebo tak neco? Nemate nekdo tip?
Janulik03 Tos napsala moc hezky s tím stolem
Začínáme šetřit na nový stůl z masivu ![]()
moora Ono jde asi o to, že ty dýhy se většinou dělají v laku, takže by to mělo být takové více flekuvzdorné, nebo se to tak aspon prezentuje, ono ale asi bude záležet na tom jakém konkrétním modelu a výrobci.
Janulik03 Je to hezky napsané, ale jelikož mám takhle zapisovatelnou podlahu, neříkám si to teda rozhodně s takovýmto sentimentem. - Tady jsem dala na dva dny sušák na prádlo, aaa tady sambo dovolil dětem malovat na zemi a pak to setřel hrubou stranou houbičky, tady nechal vodováhu ležet tři měsíce:D:D:D....Ted o víkendu mi třeba velkámalá rozlila olej ve špajzu a rozšlapali jsme to všude po kuchyni, než jsme si toho všimli....prasečina hadr:D:D Tak spíš nějak takhle bude vypadat případně můj slovník:D
Karja fakt ber ten masiv, máme taky a nejlepší investice. Já ho teda neopečovávám, max. na něj (a jiné dřevěné kusy, co máme od truhláře) jednou za rok kápnu trochu oleje a vyleštím. Používám nějaký bio směs z bůhvíčeho, co jsem dostala na vlasy a nevyužiju. Po 8 letech už byl jako zaprasený dost (zářezy, barevné čáranice a spol. ve mě při vší úctě zrovna sentiment nevyvolávají), takže si ho truhlář půjčil, přebrousil, znovu nalakoval a jako nový. Hodlám takto postupovat i nadále.
Malenge jojo, mně už znejistli dost ten kamarád, ten mi teda navrhnul desku co mám na lince:D:D:D I to cenově ty mnou vybrané modely nejsou tak velkým rozdílem;)
Šemík happy end ![]()

continuity a kde to je instalováno? Jo už to čtu. Za mě dobrý.
Tak Bettymě to taky baví.
continuityUž jsem to tu dávala. Líbí se mi název, myšlenka, že Šemíkův příběh dopadl jinak, ale takhle je to takové prvoplanové. Myslím, že socha dvou souložících koní šla udělat víc sofistikovaněji. I když Šemíkův skok tady získává další rozměr.
Ber masiv.
Mně se strašně líběj takový ty (většinou skandinávský) kuchyně, kde je supermoderní linka, světla i přístroje... a velkej prastarej jídelní stůl s mnoha stopami používání.
Kdybych takovej měla kam dát, mažu pro něj rovnou do bazaru nebo starožitností ![]()
Nic proti happy endům
nikterak mě to nepohoršuje, ale viděla jsem pár fotek a nějak se mi to do toho okolí (ani k tomu domu) nehodí. Jde asi taky o zvyk, ale osobně bych to radši šoupla třeba u nás na panelák!
barbucha ale ono to tam nezůstane! píšou, že jde do charitativní aukce
No proč ne. Ale mohli to i tak dát jinam ![]()
barbucha dali to na svuj barák
To asi nikdo jinej nechtěl ![]()
barbucha ta aukce teprve bude ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my