maji ty fotky nejaky prepaleny. styl se mi vubec nelibi, ale aspon tam jde videt, ze si to zaridila pro sebe a libi se ji to tak, je to proste nejakym zpusobem presedcivy (i kdyz pro me nepekny).
design a architektura
Mne sa tam páči tá veranda. Ale nie ako dostavaný "nový prvok", ale ako pôvodná. My sme mali tento stav v zimnej záhrade (teda ešte aj trochu máme) a chcela som zachovať štýl, ale nie ošúchanosť. Dokonca sa mi páčia aj modré steny a vtáčiky.![]()
U nej teda, doma by som to asi nedala.
Vila Hermína 2.0. Takhle objektivně hnusnou stavbu, navíc necitlivě zasazenou do okolí, jsem už dlouho neviděla. To si fakt někdo myslel, že je to dobrý nápad?

![]()
a continuity Tam by me siblo! Holt nevybourena kreativita
Musi bejt super mit v okoli dum a videt na tuhle chaloupku na kuri nozce, skoro jako kdyby prileteli ufoni. ![]()
ta barabizna už proběhla tiskem docela dávno. teď ji jen znova oprášili, protože stejně jako u všech těchto veleděl zjistili, že se v tom nedá žít a už se to okoukalo, a teď se to budou zoufale snažit prodat (už se prodává).
Ja jsem si rikala, ze uz jsem to nekde videla, ale nebyla jsem si jista, jestli to bylo zrovna tohle. A za kolik to chteji strelit??? :D
Přiznávám, že se mi ta chaloupka na kuří nožce nějak zvrhle líbí, ale ten vnitřek ![]()
Mně taky, ale chtěla bych ji někde v lese, ideálně ve vojenském prostoru ![]()
Ano, do vojenského prostoru a pod maskovací síť, to by mohlo být ono :)
Jsem z toho poněkud rozpačitá![]()
Musel to být krásný dům, než ho "pod přísným dohledem památkářů" opravili...
Promarněna šance. Z 95% je to děs.
Mně hlavně exteríér trhá oči, ta oranžová koupelna by mě ani neiritovala.
Mně to spíš než jako "měšťanský dům"
připadá jako bývalá fara. V každým případě to dostalo zle na frak.
Hnusný zvenku, hnusný zevnitř. Obávám se, že neušetřili vůbec nic - naopak: jeden každej halíř, investovanej do týhle hrůzy, doslova vyhodili z okna.
Tak mi to nedalo a tohle je "původní verze" domu opraveného "pod přísným dozorem památkářů".
Snad odkaz půjde
https://mapy.cz/zakladni?x=14.4693656&y=50.7773291&z=17&pano=1&pid=45022746&yaw=1.323&fov=1.570&pitch=-0.083&source=addr&id=13952395&q=kamenick%C3%BD%20%C5%A1enov%20%C4%8D.p.354
Si zas neumím představit, za kolik to musel majitel pořídit, aby to po rekonstrukci mohl prodat za 7,2 mil. a neprodělat. Mě na tom trhá oči ta šedá fasáda zejména, jiak bych řekla, že práce není nijak zfušovaná a horkou jehlou šitá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY