design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Setare
942 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 17:23
Reakce na Krehutka:

No ja vim, tezko se s tim neco dela....no tak hlavne ze to dopadlo jeste relativne dobre. Kamaradka uz leta pronajima byt, nikdy zadnej vetsi problem, ale posledni najemnice se ukazala byt patologickou hromadilkou, musela komplet nechat predelat podlahy a steny v celym byte  Vyslapany cesticky mezi tlejicim bordelem, i na fotkach to vypadalo udesne a to nebyl citit ten smrad. A pritom manazerka v kostymku, tam to teda evidentne byla nemoc. 

Kdyz jsme u tech najmu, jak je to v CR, muze majitel bytu na ohlasenou inspekci (kazdych sest mesicu, treba)? 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 17:56
Reakce na Setare:

Tak pronajímatel samozřejmě právo kontroly má, ale pokud jej tam nájemce nepustí, tak to právo musí vymáhat u soudu.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 12:39
Reakce na :

My se naopak shodli na tom, že vlastní bydlení už nechceme. Nájemní nám vyhovuje, na hypotéku ani jeden nedosáhneme aniž by to bylo harakiri, ani nechceme být už nastálo uvázaní k jedné lokalitě. Jasně, je to za cenu, že byt nebude přesně podle našich představ, ale třeba tam k nějaké dohodě o úpravách dojde. Zatím to stačí, ani jeden nemáme moc důvodů plánovat daleko do budoucnosti a domácí je vážně fajn. 

Přítel má malou nemovitost kousek od Prahy, ale ani jeden na vesnici bydlet nechceme. Až to půjde, nemovitost se zrekonstruuje a asi pronajme.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 12:55
Reakce na andulka01:

presne, malej, levnej najemni byt v centru mesta zn. ideal, kdyz se clovek moc nechce vazat a mit spoustu reseni.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 20:08
Reakce na Krehutka:

Oranžová, fialová a zelená, ale to bylo to nejmenší .

Jezis cp jinyho vam tam jeste udelali?

Ja zrovna hledam novyho najemnika, ufff. Krom jednech blbecku a pak pravnicky co mi vratila smlouvu (co jsem ji poslala ja mejlem v PDF) predelanou a pridala si tam krom jinych veci i to, ze to muze dal pronajimat, asi si myslela, ze jsem slepa, jsem mela docela dost stesti na fajn najemniky.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 06:22

já se bavím, dívám se na instagram Anduly a nechapu, jak jsou vsichni odvareni z jejiho bytu. Jako na amatera dobry, ale vidim tak i dost nevkusu a krici to ikeou, lol jako. 

https://www.instagram.com/a.n.d.u.l.a/

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:03
Reakce na jinx:

Prosím tě, na instagramu, pbzvlášť takovémhle, jsou vždycky všichni odvaření ze všeho.

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:07
Reakce na Sweet Potato:

Jsem se taky mrkla. A zaujaly mě vstupní dveře do kuchyně z chodby. Něco mi tam hapruje.. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:07
Reakce na jinx:

Taky to neni muj styl, je to moc katalogovy, hrozne urputny, ale za provozu to muze vypadat lip. Ta postel na retezech me teda uplne rozciluje, to mi prijde jako vrchol kreativni urputnosti.

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:10
Reakce na Dadoo:

To je jak hádanka z časopisu, takové to najdi x nesmyslů. Zas tolik pozornosti jsem tomu věnovat nechtěla. Vypadají užší než futra, ale to bude optický klam. Dám se podat.

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:15
Reakce na Sweet Potato:

No přesně.  Vypadají jak jedina polovina dvoukridlych. asi to bude klam ale .. nevím nevím. .. Je to dost markantní  

Ps. U šatny je to taky. klame dveřma.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:20

ale má welshcorgiho

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:20
Reakce na Dadoo:

Leda by jim dodali špatné dveře a oni to nutně potřebovali honem honem nafotit.

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:23
Reakce na Dadoo:

Donutila jsi mne vlézt tam ještě jednou. To nebude klam.

leda by to dělalo rybí oko?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:26
Reakce na Sweet Potato:

Prosím tě, na instagramu, pbzvlášť takovémhle, jsou vždycky všichni odvaření ze všeho.

to bude ono, je me bavi, jak to je pro mnohe fakt jako vrchol luxusu 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:28
Reakce na Mutziputzi:

Taky to neni muj styl, je to moc katalogovy, hrozne urputny, ale za provozu to muze vypadat lip. Ta postel na retezech me teda uplne rozciluje, to mi prijde jako vrchol kreativni urputnosti.

presne. Me bavi ta satna, dva pradelniky ze zakladni rady ikea a schudky za tri stovky. Ty mam teda taky, lezu po nich nahoru do knihovny a do satniku, jinak jsem je venovala kockam, je to bezva skrabadlo a nenici nic jineho. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 08:51
Reakce na jinx:

Zas musim říct, že takhle se s tim crcat, neměla bych to srdce a nervy to pronajmout, jak jsem pochopila, že má v úmyslu.