design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:41

to je celkem vystizne. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:42
Reakce na Potrefenáhusa:

ja si z jedne fotky to svetlo u vas nad stolem presne vybavuju a moc se mi libi. Skoda, ze nema dostatecnou svitivost. 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:43

Mne se moc libi tenhle instagram,ale hlavne proto,ze to minimum veci je můj nedostiznej sen

http://instagram.com/swantjeundfrieda

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:45
Reakce na barbucha:

no jo, ony si ted bydlenky vzaly do sparu nordic, to je vzdycky pruser 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:48
Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:48
Reakce na jinx:

Ono by úplně stačilo, když už po tom tak toužej (páč je to in), aby zašly do Ikea a normálně koupily sakumprásk celej jeden vystavenej pokoj - a nic k tomu nepřidávaly 

Ukázka od Potrefenáhusa se mi ale líbí, to je nebe a dudy!

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:54

Jinak mam moc rada tenhle,s tim konvenuju velmi.neni to primárně o bydlení,ale jejich byt se mi hrozne libi 

http://instagram.com/insidewanderer

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Mne se moc libi tenhle instagram,ale hlavne proto,ze to minimum veci je můj nedostiznej sen

http://instagram.com/swantjeundfrieda

já bych ještě trošku ubrala, třeba tu výzdobu položenou na radiátoru, ale taky nedostižnej sen, jj:-) každopádně hrozně příjemný to je, v tom by se bydlelo jedna radost:-)

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:55
Reakce na barbucha:

no to by pak ale nebyly bydlenky, kdyby nepřidávaly:-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. října 2017 10:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Jinak mam moc rada tenhle,s tim konvenuju velmi.neni to primárně o bydlení,ale jejich byt se mi hrozne libi 

http://instagram.com/insidewanderer

to je takove velmi holanske 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:00
Reakce na Potrefenáhusa:

Super, všechny ty 3 byty. To je přesně styl, který se mi líbí, nejvíc se mi asi líbí ten poslední. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:21

tak jo, přiznávám, že jsem asi jediná, komu nordické interéry naprosto neučarovaly, neb na mě z nich dýchá naprosté nepohodlí.

ty židle, a "křesla" s dřevěnými tenkými područkami (to měl doma děda a nikdo na tom nechtěl sedět), nechápu, jak může někdo déle než deset minut vydržet sedět na nízké koze na cvičení (krom té chvíle na naaranžování fotky), nebo na gauči, kde se nedají opřít záda (nastláno polštářků tomu nepomůže). u kola na bílé zdi si nikdy nejsem jistá, jestli je to dekorace, nebo po každém použití kolo...sprchují? a fénují? suší v koupelně? aby se dalo znova pověsit a nezničilo zeď? a navíc případně gauč pod ním. a smeták pověšený v kuchyni na zdi...vedle utěrky na nádobí (?) proč tam nemají zrovna i lopatku teda.

na fotkách líbivé, ale když si v tom představím strávení dvou zimních večerů, které bych ráda strávila v pohodlí domova, tak jsem nemoderní a nic mi to neříká.

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:24
Reakce na barbucha:

Čo sú to bydlenky?

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:42
Reakce na Jiná Realita:

Kolo na zdi se dotýká tak maximálně řidítky ne? Kamarádčin přítel kolo na bílé zdi v obýváku má, na kole jezdí denně a nepamatuji si, že by nadávala na špinavou zeď. 

Na gauči nebo křesle si čtu nebo koukám 2-3hod na film, tedy navyžaduji velký valící gauč, ani se mi nelíbí. Jsem tam schopná i usnout. Přítel,když kouká na film, sedává na židli od počítače. Doma často sedávám u okna normálně u kychyňskýho stolu a čtu si tam. Křeslo s tenkými područkami máme u babičky, brala bych ho klidně i domů, jsem zvyklá v něm sedávat. Jsem takto spokojená a svůj domov já osobně považuji za pohodlný.

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:46
Reakce na Jiná Realita:

Treba je to smetacek na ometani mouky z chleba...

valeci mega gauce nesnáším,mame karlstad z ikey s opěrkou do půlky zad a sedi se na něm výborně.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:46
Reakce na Jiná Realita:

omg  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:50
Reakce na nellielovett:

a to fakt přijede zvenku, kde třeba je po dešti, vezme kolo, a pověsí si ho nad gauč?

edit: ptám se, jen protože vím, co mi udělá kolo v chodbě za podobných podmínek. představa, jak si ho nesu přes celý byt (?), abych si ho pověsila na zeď, a přitom s ním ještě třesu nad gaučem, je pro mě scifi.

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:50
Reakce na Jiná Realita:

A vzhledem k tomu,ze to kolo vypada jak nablejskanej starej favorit, tak bych rekla,ze to bude dekorace.coz teda se mi muze líbit a nemusí,ale nespekulovala bych teda o tom,jestli jim nepadá na hlavu blato...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:53
Reakce na Potrefenáhusa:

ale jsou i byty, kde to takhle mají a mě to vždycky zajímalo. co se dělá s kolem, které je mokré a špinavé, abych si ho mohla zase pověsit v kuchyni nad stůl. naprosto bez ironie.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. října 2017 11:58
Reakce na Jiná Realita:

On pod ním nemá gauč, takže myslím, že nechá oschnout, očistí a pověsí na zeď. Jestli kolo stojí opřené o bílou zeď nebo na něm visí, je asi už jedno. Já to zas z toho praktického hlediska chápu (vysávání, umývání podlah) . Nemají sklep, malou předsíň, kolo bylo drahé, tak co s ním?

Ale tady v tom případě souhlasím s Potrefenáhusa , že se nejspíš jedná o dekoraci.

Kamarádka má na zdi jako dekoraci skejta, ani by mě nenapadlo, že by na něm mohla jezdit.