přiznávám, že mě vždycky zajímalo, kolik jí asi tak je. má boží vlasy a postavu.
design a architektura
fakt? mně připadá děsně plastová, asi jako ten byt. nemyslím teď plastiky ale prostě takový celkový barbínovitý dojem
mně připadá v obličeji taková...ehm, hodně zachovalá, ale prostě postavu má v mých očích naprosto luxusní (taky se na ni dost nadřela, co jsem četla, já jsem líná, můžu jen závidět
) a vlasy, ty bych brala hned, vyměnila bych je za tři roky života. i kdyby to znamenalo, že zítra bude po mně, ale umřela bych s krásnou hřívou!
27
A vlasy nejsou jeji...mne se teda taky libi, by to mohlo vyznit naopak![]()
tipovala jsem tak 35.
délka myslím ne, to někde psala, ale hustota myslím jo, ne? když má někde dávněji to mikádo.
I delka, svoje si to nechavala dat na mikado, to ji asi povyrostlo uz, ale vetsina vlasu podle me neni jeji, cili ne tri roky zivota, ale kadernik staci, ona chodi k Zapomnelovi
no na moje tři chlupy ani kouzelník háro nepřilepí
nemám to shora bohužel čím zakrýt. ale dík za tip, kdyby mi přibylo chlupů pět, možná to zkusím.
Proc??
jak proč? zrovna tohle je pro mě na roveň toho plastikovýho kena. tahle fotka je teda extrém, naživo asi vypadá normálnějc, ale uff. "můj typ" je ta zeta-jones:-) raděj teda bez plastik ale klidně i s nima:P
Ten Andulin interiér, no tak takhle si přesně představuju, že vypadá, když si někdo do jednoho bytu narve úplně všechny inspirace ze své nástěnky na Pinterestu.
Ovšem jestli jí je vážně 27, tak mě nakonec asi víc zneklidňuje to, jak vypadá ona sama, nemůžu si pomoct... :)
Andula zacina mit nakroceno k tomu vypadat trochu divne. S mikadem byla kocka, nynejsi vlasy, navic s tim fialovym odstinem, ty mi prijdou nehezke.
Vypada jak dobre udrzovaa 40, ale asi tak bude vypadat pristich 20 let, takze ve vysledku ...
Mě tam fascinují v koupelně ty dvě plastový krabice s víkem pod umyvadlovou skříňkou. Jako provizorní řešení do bytu před rekonstrukcí asi dobrý, aby se na Cif a Savo neprášilo, ale nastálo ![]()
já tipovala 35 - 40, ale dobře přešitých a udržovaných 35 - 40
obávám se že i ty plasty stárnou
asi nejsem objektivní, mně tenhle typ žen nepřipadá přitažlivý, ale na tom samo nesejde.
Jaky plasty? Vlasy? Se vymeni a jede se dal ;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY