design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 08. října 2017 12:34

Nie je tá biela stena proste omývateľná?

Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 08. října 2017 12:57
Reakce na slniecko:

Čo sú to bydlenky?

Bydlenky se vtěšinou sdružujou na mimibazaru a podobnejch stránkách... a vyznačujou se úzkostlivou péčí o domov, kterej otrocky přizpůsobujou současným trendům. Naposled frčela prováns (a "patina"), teď zas ten skandinávskej styl (a co je bílý, to je skandinávský!).

Osobní invenci pak realizujou rozvěšením těch nápisů Home sweet home (někdy jenom Home, aby snad nedošlo k omylu ) a různejch hesel o lásce, rodině a podobně. Všeliké ruční práce v podobě deček a roztodivných lucerniček výsledný dojem ještě podtrhují 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:02
Reakce na slniecko:

Kolo se zdi vůbec nemusí dotýkat, vždyť je na hácích, držáku.. Denně jsem jezdila na kole do práce a z kola mi odpadávalo bláto, pouze pokud jsem jím projela a nebo bylo deštivo, v tomto případě bych ho samozřejmě na zeď (kamkoliv do bytu) nedala. Já teda mám vegrla za pár stovek, tak ho nechávám před bytem, ale i tak mi to přijde jako celkem běžná věc. V obýváku bývá nejvíc prostoru. Pokud ho má někdo nad stolem jako dekoraci, tak to už je pak úplně zbytečný nad tím přemýšlet.

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:04
Reakce na Jiná Realita:

tak třeba takovýhle gauč bych si taky domů nepořídila, předpokládám teda že na něm jen leží nebo i sedí páč jsou mladí trénovaní, když jim přijde na návštěvu babička, nedokáže v tom vydržet a pak nemůže vstát:-) (u nás to aspoň přesně tak probíhalo když jsme kdysi podobný měli:P

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:08
Reakce na barbucha:

Aha, už viem .

Nová generácia háčkovaných dečiek a umelohmotného ovocia v obývačke.

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:08
Reakce na nellielovett:

Ok, veď to bol len taký nápad...

Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:10
Reakce na slniecko:

Prováns!

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:15

Mne tyhle úvahy prijdou desne srandovni,tak snad je to pro lidi,co tam bydlej,ne?mame podobnej a ano,bud na něm lezim nebo sedim v tureckým sedi,zada spis jen podpiram.babicka si sedá do křesla...nemenila bych

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:18
Reakce na jinx:

Na stěně je to taky moc pěkný! I s kočkou :) 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:20
Reakce na Jiná Realita:

V mnoha novostavbách už jsou myčky na kola a na psy

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:27
Reakce na Mutziputzi:

V mnoha novostavbách už jsou myčky na kola a na psy

No ta jeden kamarád zamlada s kolem snad i spal. Myčku neměl, ale měl mamičku, která to s tím bahnem vždycky nějak pořešila :-)

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:28
Reakce na barbucha:

To má niekto fak doma? Ja som to zatiaľ videla len ako interiér malých obchodov so serepetičkami.

Jo a v časopisoch, jasné. A chubby chic, to sa k tomu hodí :-D.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:41

A abych se taky vyjádřila, sedím převážně v kuchyni u stolu, občas v křesle u tv, který není moc dobrý, vyměním ho. To s těma ‘tenkejma dřevěnejma područkama’ měla babi, je docela pohodlný, klidně bych ho brala. Teď sem si vyhlídla jedno v ikee

A přemýšlím, jestli by se mi hodilo dohromady s jejich rozkládací pohovkou (potřebuju rozkládací a docela by se mi to líbilo)

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:49

Jsem asi břídil bez vkusu, ale z těch interiérů, co jste sem daly, se mi celkově nejvíc líbí ten zavrhovaný bílý... Jdu se zamyslet, jak moc špatné to se mnou je...

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:56
Reakce na Ounz:

Tohle křeslo mi prislo bozi a i se mi v něm dobre sedelo

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 08. října 2017 13:57
Reakce na Jiná Realita:

Kolo na zdi z vlastní zkušenosti:

Ano, pokud se kolo používá, zeď JE špinavá. I kdybych ho denně myla v myčce do dokonalýho lesku, tak při věšení a sundavání se dělají šmouhy od pláštů (stejně jako čárance od podrážek na podlaze). Ale třeba se najde někdo, kdo má sílu a kolo dokáže pověsit (ještě ke všemu do výšky) tak aby se nikdy ani milimetrem nedotknul zdi, pak to asi jde udržet čisté. 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 14:08
Reakce na Potrefenáhusa:

No, já už sem v něm seděla, je fajn, jen ještě váhám (ale dlouho nebudu, protože posledně mi to pak vyprodali)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. října 2017 14:09
Reakce na ice:

Už se vidím při příští návštěvě kamarádky, jak ji zkoumám zeď, jestli tam má šmouhy nebo ne. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 08. října 2017 14:15
Reakce na nellielovett:

Hm a já píšu, že bys snad měla? Nebo že to někdo dělá? Jen jsem řekla jak to je se zdí, na který je pověšený kolo.

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 08. října 2017 14:19
Reakce na Potrefenáhusa:

no vzdyt to presne pisu! dokud mi to vyhovovalo mela jsem takovy, dnes uz spis jako ta babi, tudiz mame jiny. u kuchynskeho stolu si cist fakt nevydrzim. jako mlade mi to bylo jedno.