Nie je tá biela stena proste omývateľná?
design a architektura
Čo sú to bydlenky?
Bydlenky se vtěšinou sdružujou na mimibazaru a podobnejch stránkách... a vyznačujou se úzkostlivou péčí o domov, kterej otrocky přizpůsobujou současným trendům. Naposled frčela prováns (a "patina"), teď zas ten skandinávskej styl (a co je bílý, to je skandinávský!).
Osobní invenci pak realizujou rozvěšením těch nápisů Home sweet home (někdy jenom Home, aby snad nedošlo k omylu
) a různejch hesel o lásce, rodině a podobně. Všeliké ruční práce v podobě deček a roztodivných lucerniček výsledný dojem ještě podtrhují ![]()
Kolo se zdi vůbec nemusí dotýkat, vždyť je na hácích, držáku.. Denně jsem jezdila na kole do práce a z kola mi odpadávalo bláto, pouze pokud jsem jím projela a nebo bylo deštivo, v tomto případě bych ho samozřejmě na zeď (kamkoliv do bytu) nedala. Já teda mám vegrla za pár stovek, tak ho nechávám před bytem, ale i tak mi to přijde jako celkem běžná věc. V obýváku bývá nejvíc prostoru. Pokud ho má někdo nad stolem jako dekoraci, tak to už je pak úplně zbytečný nad tím přemýšlet.
tak třeba takovýhle gauč bych si taky domů nepořídila, předpokládám teda že na něm jen leží nebo i sedí páč jsou mladí trénovaní, když jim přijde na návštěvu babička, nedokáže v tom vydržet a pak nemůže vstát:-) (u nás to aspoň přesně tak probíhalo když jsme kdysi podobný měli:P

Aha, už viem
.
Nová generácia háčkovaných dečiek a umelohmotného ovocia v obývačke.
Ok, veď to bol len taký nápad...
Mne tyhle úvahy prijdou desne srandovni,tak snad je to pro lidi,co tam bydlej,ne?mame podobnej a ano,bud na něm lezim nebo sedim v tureckým sedi,zada spis jen podpiram.babicka si sedá do křesla...nemenila bych
Na stěně je to taky moc pěkný! I s kočkou :)
V mnoha novostavbách už jsou myčky na kola a na psy![]()
V mnoha novostavbách už jsou myčky na kola a na psy![]()
No ta jeden kamarád zamlada s kolem snad i spal. Myčku neměl, ale měl mamičku, která to s tím bahnem vždycky nějak pořešila :-)
To má niekto fak doma? Ja som to zatiaľ videla len ako interiér malých obchodov so serepetičkami.
Jo a v časopisoch, jasné. A chubby chic, to sa k tomu hodí :-D.
A abych se taky vyjádřila, sedím převážně v kuchyni u stolu, občas v křesle u tv, který není moc dobrý, vyměním ho. To s těma ‘tenkejma dřevěnejma područkama’ měla babi, je docela pohodlný, klidně bych ho brala. Teď sem si vyhlídla jedno v ikee
A přemýšlím, jestli by se mi hodilo dohromady s jejich rozkládací pohovkou (potřebuju rozkládací a docela by se mi to líbilo)

Jsem asi břídil bez vkusu, ale z těch interiérů, co jste sem daly, se mi celkově nejvíc líbí ten zavrhovaný bílý... Jdu se zamyslet, jak moc špatné to se mnou je...![]()
Tohle křeslo mi prislo bozi a i se mi v něm dobre sedelo
Kolo na zdi z vlastní zkušenosti:
Ano, pokud se kolo používá, zeď JE špinavá. I kdybych ho denně myla v myčce do dokonalýho lesku, tak při věšení a sundavání se dělají šmouhy od pláštů (stejně jako čárance od podrážek na podlaze). Ale třeba se najde někdo, kdo má sílu a kolo dokáže pověsit (ještě ke všemu do výšky) tak aby se nikdy ani milimetrem nedotknul zdi, pak to asi jde udržet čisté.
No, já už sem v něm seděla, je fajn, jen ještě váhám (ale dlouho nebudu, protože posledně mi to pak vyprodali)
Už se vidím při příští návštěvě kamarádky, jak ji zkoumám zeď, jestli tam má šmouhy nebo ne. ![]()
![]()
Hm a já píšu, že bys snad měla? Nebo že to někdo dělá? Jen jsem řekla jak to je se zdí, na který je pověšený kolo.
no vzdyt to presne pisu! dokud mi to vyhovovalo mela jsem takovy, dnes uz spis jako ta babi, tudiz mame jiny. u kuchynskeho stolu si cist fakt nevydrzim. jako mlade mi to bylo jedno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY