Mas nejakou slevu? Mne ted O2 nabizi pro Bonami 10% kod, tak bych ho pripadne mohla vygenerovat (pokud O2 nepouzivas) a hodit ho sem.
design a architektura
Já ne, ale něco takovýho má mamka, teď si mi to připomněla, asi jí to zabavim
a děkuju ![]()
Inak, dievčatá, skontrolujte si ceny, ze ktoré to predáva pôvodná značka, ono Bonami často tak trochu...nadhodnocuje.
Urcite dam, jen ho asi budu kupovat v druhe pulce pristiho roku. Ted jsem nasla, ze na dny Marianne ma Bonami 20% slevu, tak to asi pockam.
No, tak jestli se rozhoupu, tak možná nakoupím dřív..sice 20% by bylo fajn, ale já bych ho chtěla dřív než v září..
Aha, tak to se pak podivam. Ja bych stejne pockala na nejakou slevovou akci, to uz je pak asi v pohode, ale je to dobre vedet.
U mne to nespecha, tak mozna pockam, ale oni ty akce maji urcite i jindy behem roku, tak uvidime. Urcite sem tvuj ulovek hod.
Jasně, sama sem zvědavá, co nakonec vyberu
Taky tam mám vybraný rozkládací gauč, ale furt se nemůžu rozhoupat právě kvůli tomu vracení.
No, jako že si nechám dovézt gauč a pak řeknu jejda, ten nechci a poveze se zpátky
kdybych se na něj mohla někde kouknout, asi by to bylo lepší..
Chodím na něj koukat už několik měsíců a zatím jsem nikde lepší neviděla. Ono to nespěchá, tak ještě chvíli počkám. Mě spíš zaráží, že na ofiko stránkách toho obchodu ho maj cca za 45tis a bonami ho má z této ceny zlevněnej na 17tis.
Já už jsem z bonami objednávala a všechno bylo ok, jen u něčeho je delší dodací doba.
K pláči.

A kterej to je? Jestli se můžu zeptat? Mně se líbí ten od Unnamed a pak ještě jeden..
A kterej? Mě se líbí tento se světlými nohami https://www.bonami.cz/p/tyrkysova-rozkladaci-pohovka-mazzini-sofas-rose. Líbí se mi i v jiných barvách, ale do toho mýho bílýho obýváku bych chtěla nějakou výraznější barvu. Ale fakt si vůbec netroufám odhadnout, jaká ta barva bude v reálu a jestli se mi nebude tlouct s barevným kobercem po babičce.
Haha přesně na tenhle tyrkys sem koukala. A ještě se mi líbí v šedý..
Ten šedej si mi líbí taky. Moji dva favoriti. Obě barvy by se mi hodily, jen ta tyrkysová by se mi s bílým interiérem a barevným kobercem asi líbila víc.
No, já si taky říkám, že ten tyrkys bych možná nenakombinovala, jestě se mi tam líbí taková komoda s barevnýma šuplíkama, to už by bylo too much
Tak pokud se rozhoupeš dřív jak já, budu čekat recenzi.
Nápodobně
Ten tyrkysový je super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY