nemohla byste sem ten byt někdy hodit? už to od vás čtu poněkolikáté a jsem strašně zvědavá O:-) ![]()
design a architektura
nemůžu to najít, asi to někde zapadlo v hloubi internetu, ale můžu doma vyfotit ten časák
Bílá labuť je k pláči zvenku i zevnitř.
Na Ostravici to nemá. ![]()
Z vonku sa mi dom páči, dnu už je to moc "surové"
a to mi beton nevadí, ale v tomto prípade je toho akosi moc už. Vyzerá to ako v pivnici.
Tak to jsem velice zvědáva, velice. Stačí že předělávají skelet :D tam jsem taky velice zvědavá na výsledek.
tak jsem si chtela neco vybrat, ale nad tim webem odmitam stravit dyl nez deset sekund, malem jsem se z toho efektu pozvracela. Co blbnou... epileptici a vy, co se vam obcas mota hlava, to radeji ani neotvirejte.
Hustý kino teda ![]()
Ze? Ja jsem vubec nezvladla ani najit nejakou nabidku nebo cokoliv, co by to stoplo. A cim vic jsem jezdila mysi, tim to zrychlovalo a klikanim to menilo barvy a vzory. Jako je to trochu ujety design, ale s webem se moli krotit.
Takže koukám, źe se tam ještě vrátím
neklikala sem. Ale teda nepřijde mi to moc userfriendly..někoho by to mohlo i odradit
To teda fakt neni! Ja jsem odhodlana, ale jejich web vzdavam a pujdu vyhledove do praguekabinet. Ze jsem si to nekoupila ted v Italii ![]()
No..někdy člověk zaváhá a pak lituje. Tak ale z tohohle webu by to bylo fakt zasloužený ![]()
Presne, kdo se proklika k objednavce, ten ma automaticky slevu
malem mi praskly bryle.
![]()
Náhodou, já si tam budu chodit hrát
Akorát teda netušim, co se u nich dá koupit, to jsem nezvládla zjistit.
tak jsem si chtela neco vybrat, ale nad tim webem odmitam stravit dyl nez deset sekund, malem jsem se z toho efektu pozvracela. Co blbnou... epileptici a vy, co se vam obcas mota hlava, to radeji ani neotvirejte.
jezus takhle po večeři nebezpečný:D
Ono to chce dole potvrdit souhlas a pak se tam (zase úplně dole) objeví CLICk HERE a pak nabídka. Ale jak cokoli objednat, na to jsem nepřišla.
uz vyreseno, ale diky
zadne odkladani a do praguekabinetu jsem zasla uz dnes a koupeno
koukám, že jsem aspoň někoho inspirovala ![]()
a co sis koupila? tedy jestli to není tajný.
já tam žeru skoro všechno, ale nic z toho, co bych opravdu strašně chtěla, si asi nikdy nebudu moct dovolit...nebo jako mohla bych si to koupit, ale už by mi nezbylo na nic jinýho ![]()
Hehe....no je to trochu psychedelický, ale baví mě to. Asi proto, že tam nechci nic koupit, to by mě jinak zřejmě šlehlo!
no...ne
akorat vim, ze ses na to nedavno ptala a podle popisu jsem nepoznala, ze myslis zrovna tohle. Fornasetti znam roky, akorat to melo vyvoj. Od jezis to je naprosty hnus, to nepochopim, ze si nekdo koupi...pres mezistupen no neco na tom je, az po finalni aha, nutne neco potrebuju.
Zacla jsem talirkem na stenu, mam tady takove misto, ktere si o neco takoveho docela rika... a uz vybiram dalsi, klasicky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY