Jo, přesně tak... je v jednání, jestli bude obložená, skleněná nebo součástí koupený zástěny s posuvem.
design a architektura
sklo s posuvnýma dveřma silně nedoporučuju, pokud nemáš uklízečku/nejsi pilná hospodyňka
hlavně ne posuvné dveře!
to se nedá prostě vyčistit, já je nenávidím.
edit: šmudlení tajuplných záhybů kartáčkem na zuby fakt není moje hobby :(
My máme příčku 120 a plánovali jsme závěs, ale vůbec na něj nedošlo, podlaha je vyspádovaná do dlouhého kanálku, kapky na podlaze stíráme stěrkou, ale to jsou tři pohyby.
Tak z toho sa mi páči iba exteriér, teda to čo je na foto. Inak to ide mimo mňa. Ale unavilo ma to pozerať.
No, my sme mali naplánované dvere, ale nedodali, keď mali (a v konečnom dôsledku nedodali vôbec), ta sme nejaký čas fungovali bez nich, celkom v pohode, ale mne to strašne išlo na nervy stále rozmýšľať, ktorým smerom sa otáčať pri sprchovaní, takže nakoniec sme dali záves a veľmi si pochvaľujem. 6iadne komplikované čistenie, raz za čas drbnem do pračky a z času na čas vymením za pár šupov. Dvierka by bolo treba čistiť.
No a deti keď opustili čvachtanie sa vo vani a začali sa samostatne sprchovať, takto je kategória, že záves - nezáves....tam by snáď ani dvierka nepomohli, keďže po malom výskumníkovi býva občas mokrý aj strop....
My mame velky sprchovy kout se sklenenymi dvermi, ale ne posuvnymi, oteviraji se na obe strany. Nemenila bych. Je v nem vetsi teplo, s detmi bych do otevreneho vubec nesla, sklo se udrzuje dobre.
Takhle si to taky představuju, byt v Praze a dům za Prahou, ten se mi líbí!
Pekny, akorat jim stavba trochu zkazila betony :( jsou tam hrozne fleky. Skoda. Mne se dost libi i ty priznane betonove tvarnice, ale malokdo to chape. Mame v byte podhled z cembonitovych desek a navstevy se nas jeste po 10 letech ptaji, kdy to nahodime :-)
Je to flekatý, ale pořád tak patinózně, na jako když jim zatejká
Ty dotazy si umim představit)))
Takhle si to taky představuju, byt v Praze a dům za Prahou, ten se mi líbí!
pěkný! akorát ta ložnice je trochu jak betonová kobka, plus jedna koupelna, tak to teda ee:P ale jak jim děcka porostou, tak to hodí na štok a bude;-)
To jsem si taky říkala, že není vidět jestli je v ložnici okno...
Čo znamená Hodí na štok???
věřím že tam je (snad), ale ty neomítnuté stěny bych snesla ve větší místnosti, ne na 10m2
Konopníková: „Paní inženýrka, to je něco. Auto má z tuzexu, peněz jako šlupek. Aspoň konečně budeme moct přistavět.”
Škopková: „Si nemysli! Když vy přistavíte, tak my to poženem vo štok! Když vy břízolit, tak my kachličky! A když vy inženýrku, tak my, to budete koukat!”
(štok=patro:P
Rekla bych, ze na kazde strane domu je okno. Je to 4 +1, takze loznice je tam asi zatim docasne. Stena mezi detskym pokojem bude fakt variabilni, pokojik pak upravi podle potreb deti.
sem to taky hledala Paktofonice a normálně se mi z tý scény udělalo trochu blbě, jak je to přesný
vono hlavně tyhle fotky z časopisu Domov jsou leckdy i 15-20 let starý. Já mám schovaný jedno číslo z r. asi 2000, protože tam byl byt, kterej se mi tenkrát líbil a ten byt vyšel v týhle rubrice někdy loni, je to na tom i vidět, že dneska se to dělá už jinak a tohle působí už hodně nemoderně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY