Taky jsem tam videla pekny gauc, ale fotky mohou klamat a z vraceni bych nebyla nadsena. Nakonec mam gauc z BoConcept a super.
design a architektura
Tam sem ještě nekoukala,pravda.díky za tip.
Bílá labuť je k pláči zvenku i zevnitř.
Mě by krom toho, že bude u sedačky vypadat trochu jinak barva (třeba by poslali odstřížek?), vadilo, že si do ní nemůžu sednout a vyzkoušt, jestli není moc nebo málo hluboká, tvrdá, měkká, nízká atp. Pohovku budeme výhledově řešit taky, tak si občas do nějaké na zkoušku sednu a ne všechny jsou pohodlné.
No právě, to vyzkoušení..
Prosím pěkně, nemáte někdo doma otevřený sprcháč - bez dveří, závěsu, zástěny? Budujeme v záchvatu tvořivosti druhou koupelnu (příruční sprcháč vedle ložnice) a plánujeme velký sprchový kout, cca 90x160cm, přemýšleli jsme, že uzavřeme sklem kout tak, jak to dávám na obrázku. Umyvadlo a dveře proti sobě, to šrafované sprcha. Muž hasuje nechat to otevřené, já hlasuju pro dveře, neb se bojím, že bude pořád jezero po celý koupelně.
Jak to vidíte? ... je to mega, pak to smažu ![]()

No, mi by určitě stačil bez dveří, ale třeba mého muže bych do bezdvéřového nepustila. Asi tak.
no.. děti 4 a 10 ...
Dveře! ![]()
já jsem měla možnost zkusit bezdveřový a byla mi v něm zima...čistě můj osobní pocit. když dveře má, tak se horká pára drží uvnitř, když nemá, tak se rozptýlí v koupelně a musí se tam víc topit nebo musíte být víc otužilí
coby člověk skoro bez tlaku jsem fanda vařící sprchy.
máme otevřený sprcháč a nechtěla bych to jinak.
přidružené jezero se nekoná, pára by stejně unikla kudykoliv, pokud by nebylo vyloženě utěsněno, zima v něm nikomu není. je ale fakt, že se v něm sprchují jen dospělí + pes ![]()
ale právě u umývání tlapek je absence dveří velká výhoda - nikde nic blbě nepřekáží, dobře se k němu do sprcháče můžu dostat... a že v těch podzimních dnech neumývám psa, ale regulérní blátotlačku! ![]()
bez dveří
jejdanánku:-O jsem to ani nedokázala dokoukat
Máme sprchový kout bez dveří a je to super. Jezero na podlaze se nekoná, v podlaze je navíc drobný spád, zima mi není. Akorát, jestli dobře chápu ten váš obrázek, tak hloubka by byla 90 a pak tam asi nakropeno mít budete.
já to teda pochopila tak, že mezi umyvadlem a sprchou bude krátká pevná přepážka jako je na obrázku a pak buď ještě dveře přes celý nebo nic. přepážku bych tam dala určitě, dveře ne.
... a zese vím prd :D
ja ti poradim, nedavajte tam zatial nic, dvera sa tam mozi pripevnit dodatocne a uvidite ako vam to bude vyhovovat.
pocitove sa mi tiez zdaju lepsie dvera, ale uz som to mala v hoteli bez nich a ziadny problem s tym nebol.
My mame bez dveri a hlbku viac ako 90, a voda je vsade.. Pouzivame radsej vanu a planujeme pridat dvere. Ale aj tak tie presklene sprchace neznasam, aby to clovek drhol po kazdej sprche ![]()
Ono 90x90 bude to sprchovací místo a to bude vyspádované s odtokem, bez vaničky. Momentálně nevíme. Varianta dát jen sklo na těch 90cm a průchod nechat volný byla 1. nápad. Pak jsem teda zauvažovala, jestli nebude koupelna plná vody, hlavně po dětech. Muž teda má pocit, že to nehrozí, ale pak bude nadávat, co tam dělaj
.
Čili jsme se posunuli k variantě "příčka + zatím závěs" ... což by mi prozatím
nevadilo (obrázek).
třetí varianta je, že tam skoro přes celou stěnu dáme sklo s posuvnýma dveřma. Ale tam se zase děsím toho vodního kamene, byť by to vypadalo krásně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY