design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 23:23
Reakce na Ounz:

Taky jsem tam videla pekny gauc, ale fotky mohou klamat a z vraceni bych nebyla nadsena. Nakonec mam gauc z BoConcept a super.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 07:22
Reakce na jinx:

Tam sem ještě nekoukala,pravda.díky za tip.

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 09:17
Reakce na domenica:

Bílá labuť je k pláči zvenku i zevnitř.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 12:51

Mě by krom toho, že bude u sedačky vypadat trochu jinak barva (třeba by poslali odstřížek?), vadilo, že si do ní nemůžu sednout a vyzkoušt, jestli není moc nebo málo hluboká, tvrdá, měkká, nízká atp. Pohovku budeme výhledově řešit taky, tak si občas do nějaké na zkoušku sednu a ne všechny jsou pohodlné.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 13:34
Reakce na Zina:

No právě, to vyzkoušení..

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 19:11

Prosím pěkně, nemáte někdo doma otevřený sprcháč - bez dveří, závěsu, zástěny? Budujeme v záchvatu tvořivosti druhou koupelnu (příruční sprcháč vedle ložnice) a  plánujeme velký sprchový kout, cca 90x160cm, přemýšleli jsme, že uzavřeme sklem kout tak, jak to dávám na obrázku. Umyvadlo a dveře proti sobě, to šrafované sprcha. Muž hasuje nechat to otevřené, já hlasuju pro dveře, neb se bojím, že bude pořád jezero po celý koupelně. 
Jak to vidíte? ... je to mega, pak to smažu

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 19:28
Reakce na Gellnerova:

No, mi by určitě stačil bez dveří, ale třeba mého muže bych do bezdvéřového nepustila. Asi tak.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 19:43
Reakce na brrr:

no.. děti 4 a 10 ... 

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 19:44
Reakce na Gellnerova:

Dveře!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 19:48

já jsem měla možnost zkusit bezdveřový a byla mi v něm zima...čistě můj osobní pocit. když dveře má, tak se horká pára drží uvnitř, když nemá, tak se rozptýlí v koupelně a musí se tam víc topit nebo musíte být víc otužilí  coby člověk skoro bez tlaku jsem fanda vařící sprchy.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 20:03
Reakce na Gellnerova:

máme otevřený sprcháč a nechtěla bych to jinak.

přidružené jezero se nekoná, pára by stejně unikla kudykoliv, pokud by nebylo vyloženě utěsněno, zima v něm nikomu není. je ale fakt, že se v něm sprchují jen dospělí + pes 

ale právě u umývání tlapek je absence dveří velká výhoda - nikde nic blbě nepřekáží, dobře se k němu do sprcháče můžu dostat... a že v těch podzimních dnech neumývám psa, ale regulérní blátotlačku! 

Online viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 20:22
Reakce na Gellnerova:

bez dveří

49434 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 20:26
Reakce na brrr:

jejdanánku:-O jsem to ani nedokázala dokoukat

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:06
Reakce na Gellnerova:

Máme sprchový kout bez dveří a je to super. Jezero na podlaze se nekoná, v podlaze je navíc drobný spád, zima mi není. Akorát, jestli dobře chápu ten váš obrázek, tak hloubka by byla 90 a pak tam asi nakropeno mít budete. 

49434 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:15
Reakce na Zina:

já to teda pochopila tak, že mezi umyvadlem a sprchou bude krátká pevná přepážka jako je na obrázku a pak buď ještě dveře přes celý nebo nic. přepážku bych tam dala určitě, dveře ne.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:15

... a zese vím prd :D

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:16
Reakce na Gellnerova:

ja ti poradim, nedavajte tam zatial nic, dvera sa tam mozi pripevnit dodatocne a uvidite ako vam to bude vyhovovat.

pocitove sa mi tiez zdaju lepsie dvera, ale uz som to mala v hoteli bez nich a ziadny problem s tym nebol.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:48
Reakce na Gellnerova:

My mame bez dveri a hlbku viac ako 90, a voda je vsade.. Pouzivame radsej vanu a planujeme pridat dvere. Ale aj tak tie presklene sprchace neznasam, aby to clovek drhol po kazdej sprche 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 22:09

Ono 90x90 bude to sprchovací místo a to bude vyspádované s odtokem, bez vaničky. Momentálně nevíme. Varianta dát jen sklo na těch 90cm a průchod nechat volný byla 1. nápad. Pak jsem teda zauvažovala, jestli nebude koupelna plná vody, hlavně po dětech. Muž teda má pocit, že to nehrozí, ale pak bude nadávat, co tam dělaj .
Čili jsme se posunuli k variantě "příčka + zatím závěs" ... což by mi prozatím nevadilo (obrázek). 

třetí varianta je, že tam skoro přes celou stěnu dáme sklo s posuvnýma dveřma. Ale tam se zase děsím toho vodního kamene, byť by to vypadalo krásně.