Mutziputzi s mladym parem souhlasim. Ale ty posty, to jsou taaak kysele hrozny. Fakt bych nekdy chtela videt, v cem ti diskutujici sami bydli. Ikdyz, umim si to predstavit... navic ta omezenost, jak muzou vedet, ze si neporidi dalsi a vetsi byt? tahle neschopnost dohlednout za vlastni obzor, to je neco.
design a architektura
jinx Tady bába to shrnula, za šílený peníze něco většího
...hanbou bych se propadla

Jiná Realita hehe, to je ohavne.
je to brutalní katastrofa. všechno. obklad, plastová terasa, kameny nazahradě, schodiště na zahradě, police nad gaučem, obklady v koupelně, fasáda....v tom baráku snad není nic, na čem by oko pozitivně spočinulo. a pitomé noviny to ještě dávají jako super vzor.
jinx Tu úplně mrzí, že nemůže dodat Z našich daní!![]()
jinx Krásny byt. Niečo mi ale nesedí na tej kuchyni, neprišla som ale na to čo. Možno ten ostrov? ![]()
Ale nieje to nič závažné, hneď by som sa sťahovala.
Mutziputzi My jsme první byt 1+1 kupovali od čtyřčlenné rodiny, děti na 2. stupni. Asi jsem to měla nechat nafotit, parkety tam byly a úložné místo na děti taky
To by byla diskuse, panečku, jak se dá hezky skromně bydlet. My to pak zkazili na bydlení pro dva!
Mutziputzi no on ten krasny byt neco stal, to ne ze ne a ja ted mam i celkem presnou predstavu... tak dobre, ze se pani muze aspon podivat ![]()
jinx to je krasny...
Jiná Realita jj to je takove tvorenicko no. Spousta lidi to oblibuje.
Mutziputzi LOL, to je dost přesné ![]()
jinx super. mladá dvojice už nepřipadá v úvahu, ale mně by se to hrozně líbilo na důchod!![]()
Jen cekam, kdo napise, ze pred tim to bylo lepsi ![]()
viktorka_od splavu tak proste jen dvojice.
byla jsem ted na navsteve u sousedek v hornim patre naseho cinzaku. maj propojeny dva byty nad sebou, pudorys dvakrat muj byt, v dolni casti dve samostatny loznice a koupelna, nahore velkej obyvaci prostor s otevrenou kuchyni a stresni terasou. bohuzel jsem nemohla odfotit :)
presne takovej byt bych nekdy chtela, tam by se vesel klidne i nejakej ten spolubydlici! ![]()
jinx to som čítala tiež. Deti, prach a že nevaria príliš.........klasika
Mne sa to páči.
tahle neschopnost dohlednout za vlastni obzor, to je neco.
jak pravdive...
Jinak ono se v takovem byte da krasne zit s malymi detmi. Vlastni zkusenosti. Je pravda, ze dost lidi to nechape.
paktofonika Ten ostrov je jediná věc, která se nelíbí mně, hrozně moc hmoty, navíc to je umocněný porovnáním s tím jídelním stolíkem hned vedle. Ale jinak bych to taky brala. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY