Lamicka to je taky zajimave, kde se bere ten nazor, ze s malyma detma to nejde. Osobne mi to prijde jako takova utecha tech, co tak neziji.?
design a architektura
jinx to uplne nechapu teda. ja bych tomu rozumela tak, ze rodice ve spolecne loznici nemaji zadne soukromi. coz je iluze, maloktere male dite spi/hraje si samo nekde vzadu v detskem pokoji.
za mne do cca skolkoveho veku deti uplne v pohode, vic mistnosti netreba.
Barák jako kráva, x ložnic, ve kterých dětičky plánovaly jak budou mít každý svoji herničku - realita: hrajou si zásadně v obývákokuchyni a spaly by nejradši pořád v naší posteli. Dost často musíme spát my v jejich, bo naše je obsazená nebo spíme 4 v manželské
My bychom to snad dali i v garsonce ![]()
moninika presne:-) ale neboj, to prejde a ubikace budou vyuzity az moc, nebyt toho ze je vyzene hlad by pubosi ani nevylezli
My si doma delame legraci, ze se vsichni pohybujeme na stejnem 1m2 :) jasne, ze v malem byte nevydrzime vecne, ale momentalne nemame potrebu nic menit.
@jinx zavist v tom nehledam. spis nepochopeni zivotniho stylu (maly byt) nebo odlisne esteticke naroky (design). Pak jsem si vsimla, ze napr. otevrene policky odmitaji nejvic lidi, kteri nejsou schopni udrzet poradek.
Mám Béžový kožený gauč a doteraz každý, úplne každý sa pýtal, či je nový alebo kde mame prikrývky aby sa neuspinil, alebo že ho budem nat hneď zničený. Mám ho štvrtý rok a v pohode. Pes ani malé decko nič s tým neurobíli, trochu som sa obávala kociek. Ale nevšímajú si ho. Iba tam spia. Ale ja už tie otázky a komentáre na údržbu bielych a svetlých nabytkov neznášam.
Já vůbec nemůžu uvěřit, že před a po je to stejnej byt
A beru samozřejmě verzi po. Kdybych se tam mohla nastěhovat, jsem sbalená do 5 minut.
toto se mi libi moc, diskuse jako vzdy usmevna
To je moc hezky, jedini co se mi uplne nelibi jsou baterie, ale to je detail. Komentare normalne nectu, ale otevrela jsem a teda face palm jak svina. Uff
@lamicka taky si myslim, ze za tim je spis rozdilnost zivotnich stylu a estetickych naroku, nez zavist.
Janulik03 my mame kozeny bily gauc a vsichni se desili, jak bude vypadat za par mesicu. Dostavala jsem rady, ze kdyz mame deti, at na nej usiju prehoz z prosteradla... (to sem si nemusela porizovat hezky gauc
) Po letech je jako novy a jediny sram jsem udelala nakonec ja sponou od pantofli, kdyz jsem zakopla.
Právě včera jsem si koupila nový sedák na staré křeslo z Ikey, které mám ráda - smetanová kůže :)
mel by prosim nekdo tip, osobne vyzkouseny, na pohodlne kreslo pro stareho cloveka na pospavani u televize? NE polohovaci, houpaci ani nic podobneho, BEZ podnozky - a pozor, tim nam vypadava usak z ikea- barva musi byt svetla, ale ne moc, a odstin neco jako bezova a pod. protoze seda barva nejde ke hnedemu koberci to da rozum![]()
viktorka_od splavu Proč ne Ikea. My ho koupili a babičce se v něm sedí moc dobře. Barvu mají i béžovou....

moninika to uz je moc svetly to by se spinilo
takhle kdyby bylo neco mourovatyho![]()
ja doufam ze nakonec vyhraje, mne se moc libi prave. diky
viktorka_od splavu My jsem koupili teda šedivý, ale stejně kvůli dětem jsem na to dala deku. Třeba tahle by k tomu béžovému šla 
viktorka_od splavu ted maji i takovy zeleny s listama
baltik ten zelený sa mi páči.
ehm tak vzorove jak ma vypadat je toto ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY