Mutziputzi jj tam je spatne uplne vse, plus ty hnusne podlahy.
design a architektura
jinx Fakt, všechno strašný a vrcholem je prezentovat to pro inspiraci nebo o co jim šlo![]()
To mi něco připomíná ty kobercový tunely, neni to už tak osm deset let starý?
mysmat ono to je zmíněný i na konci toho článku, že pán varuje před špatným výběrem architekta.. ale tu hlavní část rekonstrukce si snad dělali sami podle sebe jsem pochopila... tu fialovou zeď, hnusnou kuchyň a co jsem nejdřív nemohla uvěřit - že to v rohu je televize:-O
pokud je ta fialová zeď, kuchyně plná nepraktických zbytečných poliček a divných oddílů a tv v rohu jejich dílo, tak je architekt úplný idiot. jako ostatně většina architektů, kteří se podílí na těchto tv proměnách.
protože z toho měl poznat, že jde o rodinu klasicky nevkusnou, kterou výstřelek v podobě kobercového retro tunelu nutně musí šokovat. chudák ta slečna, určitě to myslela dobře. úplně si představuju, jak doufala, že dostane sytě meruňkový pokoj a ložnici s trávově zelenou zdí a postelemi z aska. je mi jí úplně líto.
ta ložnice je masakr. to kobercové obložení na jakési lište kolem postele
vypadá, jako by si sami nalepili zbytek koberce, aby ho nemuseli vyhodit. představa, jak každý víkend luxuju strop v ložnici...jaký asi víkendový kurz ten "architekt" absolvoval...
Tak toto je nieco. Nasi susedia raz chytili tvorivu naladu a oblozili podlahu, steny aj strop travovo zelenym kobercom Jekor. Chodbu. Vydrzalo im to asi pol roka. Bolo to klaustrofobicke. Ale tito si to sni sami nevybrali. By ma vystrelo z toho.
Jiná Realita Blbě se mi dejchá,jen při tý představě,že do kobercovýho doupěte vkročím.![]()
ice Taky si myslím, že je to zreyklovaný starý článek. Takovou příšernost by snad nikdo nemohl zopakovat. Kdysi jsem ho četla a pamatuji si tu hrůzu dobře.
Tohle je totální běs Pokoj dcer, stejně jako ložnice rodičů, je celý vyložený kobercovinou, takže se neluxuje pouze podlaha, ale i stěny a strop.
Tam bych nevydržela ani pět minut.!
Jsem kdysi psala, že moje představa je dům za Prahou a byt v širším centru, tohle by teda mohl být ten dům klidně.
znáte někdo? je to spolehlivý? na webu jsem žádnou zkušenost s obchodem nenašla... ![]()
Prosím vás pěkně, někdo se před časem dával fotku ze své kuchyně (nebo jídelny?), kde byly takové pefektní černé nástěnné lampy na delším (asi nastavovacím) rameni - myslím nad stolem nebo pracovní deskou. Potřebovala bych vědět, co byly zač, hrozně se mi líbily a nutně musím mít jednu nad stůl. Možná jinx? Byl to takový minimalistický interiér...
Camp_L , tato? je moc fajn, mam dve i nad kuchynskou linkou a stejnou akorat mensi v koupelne, chtela jsem to jednotne. Jsou ve trech velikostech myslim.

https://www.stockist.cz/produkt/nastenna-lampa-dcw-n-304-l60260/
myslim, ze existuje ve vice barvach, minimalne v extra hnusnem odstinu cervene, kterou mi omylem v jednom kusu zabalili (ale velmi ochotne obratem vymenili)
jinx Jo, to je ona, díky! Já měla pořád pocit, že je to Vitra a mátlo mě, že tam nic takovýho nemají. Akorát koukám, že potřebuje vývod elektřiny ze zdi, mně by se víc hodilo s kabelem. No nic, bude se muset sekat...
jinx Ha, nebude, koukám, že mají i jednu s kabelem do zásuvky. Sice ne úplně stejnou, ale skoro. Jen musím poměřit délku toho ramena, jestli bude stačit.
Camp_L , no tak prima, ze je to ona a prima, ze se nemusi sekat. Teda mne to bylo jedno, ja jsem to nejdriv privedla do stavu totalni destrukce, takze se mohlo sekat do aleluja. Jak vtipne poznamenal kolega, koupila jsem si stenami ohranicenou vzduchovou bublinu, do ktere jsem vysekala byt ![]()
jinx To je vtipný:) No, tohle je prvorepubliková vila, do čeho se sekne, to se rozpadá:) Rozvody jsme dělali komplet nový asi osm let zpátky a budu ráda, když se zase dloho sekat nebude, navíc za provozu. Ale holt potřeby se mění... Tak aspoň že ta zásuvka je přesně tam, kde potřebuju.
Camp_L , ale z prvorepublikove vily pochazim, to ma potencial, to je super.
jinx No tak to každopádně, jen ho umět využít:) Bohužel momentálně mám pocit, že sotva na jednom konci s opravama skončím, na druhým můžu zase začít. Občas se mi v noci zdá o novostavbě![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY