No ja mám prave nejakych 34 m2 a v tuto chvili zatim bohate staci. Vim, jak jsem pred 2 lety hledala nejakou inspiraci pro takhle male byty - jak ho zaridit, aby nevypadal jako skladiste a bylo tam ulozaku. A s petikorunou v kapse
. "Nastesti" si na ten design zas tolik nepotrpim, takze me ta esteticka stranka bytu tolik neboli.
design a architektura
no ale bez sklepa, suchyho a bezpecnyho si to predstavit neumim. leda mit vsechno u rodicu, jsou-li. dejmetomu lyze, ok, dam do sklepa. i boty. i snehule. i helmu, i obleceni na lyze.. dtto kolo. brusle. jako krom veci na denni noseni se do jedne skrine vejdou tak leda plavky:p a to nedelam zadny zvlastni sporty ci konicky, jak tu nekdo leze apod.
Náhodou, my sme v našom uplne prvom byte potiahli dvierka na kychynskej linke jutovinou a zalakovali. Vtedy sa nám to páčilo, lebo všetky linky v baráku boli červené. Boli sme mladí,........
Tak eště že zalakovali
ty bydlis v dome, ne?
jako treba lyze a tak to ja vubec nevedu, max kolo a to mam zamceny vevnitr ve dvore, na zimu ho hodim do sklepa. jediny, co u me zabira veci, jsou kyraty, basa a komba, ktery zatim neesteticky postavaj v koute v obyvaku. ted zadnou muziku nedelam, jinak by byly ve zkusebne, do sklepa to hazet nechcu a nejsem nejakej metalista, abych si je davala na stenu
jako nejakou komoru bych ocenila, to rozhodne, mam tu akorat predsin, co mak tax. 10 m2, ale je to debilni uzka nudle, takze se tam nikde nic skladovat neda, v podstate vyhozeny metry.
jj, ja taky hledala dost inspiraci na netu, kdyz jsem zarizovala. mela jsem tam takovej dobrej vyklenek, do kteryho se akorat vesla matrace. pred ni mi kamarad udelal drevenej regal na miru, takze jsem mela v podstate na uplne miniaturnim prostoru malinkaty jakoze oddeleny zony... tyjo ted jsem tak nostalgicka, ze jsem vyhrabala fotku :)

ja jo, pisu o moznostech prebyvani v 1+kk. to bych proste nedala, leda jako ciste kavarensky povalec bez zajmu:-)
museli, lebo ked sme to lepili, miniaturne chlpy boli uplne všade.
To je pekny! A ten regal super. Je videt, ze mas pro to cit, je to nenuceny.
Ja jsem nejdriv uvazovala o nejakem tom japonskem zaves na oddeleni postele od zbytku (hlavne od kuchyne).
Ale to by asi zabilo celej jinak peknej a svetlej prostor. Byt byl krome kuchyne uplne prazdej, takze bylo potreba zaridit vse. Jen ilustrativne, jak to vypadalo prazdne.

Ja jsem zazila mensi sok, kdyz jsme kupovali nas byt, byl v nabidce i byt naproti, oba hnusne zarizeny, ale fajn svetle prostory. Byt naproti koupila taky rodina se dvema detmi. Byla jsem tam po skoro 3 letech na kratkou mikulasskou mavstevu a oni to tam maji uplne stejny, jak to tam mel puvodni majitel. Stejne otresna fialova stena, obri 90's sedacka, jsem celkem koukala. U nich to urcite neni z financnich duvodu, nejsou to zadne socialni pripady nebo tak. My jsme hned rekli, ze to chcem uplne prazdny, to se nedalo to peklo co tu bylo, nekde bych nasla este fotky, kde mel puvodni majitel vycpane rybi hlavy jako trofeje atd. ![]()
Nekdo proste interier neresi, nastehuje se a konec.![]()
Přede mnou v tom bytě bydlel pár, který měl tu nejdelší stěnu vymalovonou v barvě zeleného zvýrazňovače
. Když jsem řekla, že bych ráda byt převzala v původním stavu (tedy všechny stěny bílé), tak mě málem sežrali a divili se, proč se mi to jako nelíbí. nakonec to teda vymalovali, ale úplně děsně. Takže jsem musela vymalovat znova.
To je hezke. Libi se mi ta schovana postel za tou stenou.
A není to právě lepší takhle, že se z chodbičky za vstupníma dveřma vleze do pracovní části a ta spací je od vchodu nejdál + je blíž koupelně? ![]()
Mně se to líbí fakt hodně moc, až na drobnosti přesně můj vkus, takový bydlení bych brala hned.
Přesně jak to říkáš.
Teď to tak ale není. Teď je postel proti vstupu a pracovna vzadu před kouzelnou.
Edit . Sorry js se nějak blbě prekoukla. Nic bych neprohazovala,takhle je to správně ![]()
planujeme stavet dum, kde prosim hledate (hledaly jste) inspirace? Mimo Pinterest.
Treba Dezeen, Divisare, archiweb z ceskych.
dekuji
z praktického hlediska možná třeba i tenhle blog.
ten dům se mi mimochodem zvenku dost líbí.
Ad dvere: opaluju a zbytek sundavam do cista a hladka lakostanem
(Mam asi tak mesic zpozdeni, tak nevim, jestli je to jeste aktualni)
moora Aktuální to je, plánuji začít až na jaře, kvůli větrání. Uvidím, jak to půjde, zatím se priklanim ke kombinaci horkovzdušné pistole a brusky s odsáváním. Chemický odstraňovač s brusným papírem asi na detaily, kterých je tam bohužel dost. Každopádně díky za zkušenost.
Krehutka taky jde ty dvere (cokoliv) odvézt do louharny a nechat olouhovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY