design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 22:10

jinx Ještě bych do té kuchyně potřebovala stropní svítidlo, co by k té nástěnné lampě (černé) pasovalo. Na tom stockistu toho teda mají spoustu pěknýho, škoda, že to mám do showroomu z ruky. Kuchně je bílá, šedá podlaha, dubová deska a stůl. Takže by se asi ještě trochu černé sneslo...

Ani radši nebudu říkat, že tam mám furt lustr melodi ze 79,- z Ikei, co jsem tam dala před těma osmi rokama jako provizorium, protože mi vadila holá žárovka

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 23:10

Pořád hledám tu rozkládací pohovku, na bonami maj, ale já bych si ji děsně ráda osahala, v ikea mají teď tohle,pojedu na ní kouknout, ale uvítám názory..

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 01:23

https://bydleni.idnes.cz/funkcionalisticky-byt-studio-artvilla-bila-barva-fvd-/rekonstrukce.aspx?c=A180115_153316_rekonstrukce_rez

Jednotlivosti se mi líbí, ale jako celek mi to nefunguje. Je to vlastně prázdné, ale zároveň mi to přijde přeplácané, nábytek podivně kombinovaný. Většinou dokážu ukázat na to, co mi vadí, tady fakt nevím, možná to dělá ta podlaha. Za mě teda ne.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 05:40

Camp_L , ja myslim, ze pekne osvetleni dokaze v interieru udelat hrozne moc. Stoji za to si na tom dat zalezet. 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 07:08

Krehutka Asi budu hnidopich (boli me ty zuby co nemam, respektive ty diry po nich)....

Byt sam o sobe je hezky, paradni okna! 

Jinak se to podle me dost nepovedlo. Kuchyn je hrozna, designove i velikosti, me nekdo udelat takhle malou kuchyn v 139m2 byte, budu nestastna. Ale treba nevari (lednice v jidelne?). Ty barevne police ala Mondrian.... jauvajs. 

Jidelna je taky nejak mimo, odriznuta. 

Nektere kousky nabytku jsou fajn, kombinace vseho ne, je z toho citit (podle me), snaha o “zakomponovani” ikonickych kousku - jeste jak je vsechny zminuji, ufff. Nefunguje to. 

Podlahy bych prezila (idealni by byly parkety), ale vadi mi, ze snizili strop. 

Mramor v koupelne nevyzni. Je to vsechno jak Kdyz chce a nemuze. 

Nabytek co je na miru je jak s katalogu pred 10 lety. Satna, predsin... tam zase ta dlazba...  

zoubek, ok. Do takoveho svetleho bytu bych dala uplne jine umeni, pokud slepotisky od Zoubka, Tak uplne jinak zapaspartovane. 

Koberec a konferecni stolel taky neeee. 

Skoda. Mohlo to byt daleko lepsi. 

Architekt se taky vybodl na osvetleni. Aspon teda zadny nevidim. To je dost zasadni. 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 07:09

jinx no ted vidim, ze to sam pises. Podepisuju dvakrat podtrzeno!! :)

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 07:21

Krehutka pardon za mega velikost pisma. Nevim co to. 

Jeste teda ten lustr. Eeeee. Libi ss mi moc ta paulistano zidle. Krasna. Skoda ze to tak domrvili. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 10:15

Ounz Tahle se mi moc líbí, naživo ještě víc než na obrázku a díky těm pružinám je mnohem pohodlnější, než se zdá. Akorát mi není jasný, co je na ní rozkládacího, mně totiž připadá, že vůbec rozkládací není, jen že se na ní dá spát tak, jak je, prostě jednolůžko... 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 10:19

Krehutka pro me je to jeden z bytu, ktery stal furu penez, je narvany designem, umenim, rozhodne je vkusny (to vse ok) ...ale chybi tomu charakter. V tom ten byt uplne selhava, pr. nakoupit hromadu designovych veci, to umi kazdy, ale chce to jeste dam tomu ducha a to mi tady silne chybi. To je ve vysledku jak ten insta byt, co jsem tu davala pred casem. To byl slepe okopirovany showroom. 

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 10:21

Krehutka teda to je hrozna krec:-( takova skoda

Online coralline
2311 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 10:45

Karoleena Taky jsem nad tím přemýšlela. Je to prostě postel s opěradlem. Musí se na tom ale blbě sedět ne? Nemaj lidi nožičky ve vzduchu jako malý děti? Hloubka sedu je 70 cm.

49433 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 10:56

coralline jj, postel s operadlem. no mne prijde ze tyhle hluboky se ted delaji skoro vsechny. na tom se nesedi:-) a proc ji maji mezi rozkladacima teda, matouci:-/

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:07

Camp_L světlo nad dřezem máme odsud (tedy stačí ho tam pověsit, že). Je to podobný styl

The Nook London

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:16

coralline Taky je otázka, jestli to je naměřená prostě fyzická hloubka celýho sedáku, nebo jestli v měření zohledňujou pozici opěráku, tipla bych spíš to první. Mně se na tom sedělo dobře, žádný diskomfortní "zapadnutí" kamsi do hlubin, jako to je třeba u té nové Stockholm, nechápu, proč přestali dělat tu starou hezkou a nahradili ji novou, která má brutální hloubku rádobykompenzovanou cca osmi miliardama minipolštářků a nedá se na ní sedět absolutně, brr. 

Ale já moc nejsem cílovka klasických pohovek no, ta Muuto co jsem ji včera postnula kamsi vedle je ještě v rámci mýho vkusu dost střízlivá, kdybych si z aktuální nabídky IKEA měla něco vybrat, tak beru právě buď tuhle Ypperlig a nebo tady tu Ekebol. :)

49433 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:21
Reakce na Karoleena:

Ale já moc nejsem cílovka klasických pohovek no, ta Muuto co jsem ji včera postnula kamsi vedle je ještě v rámci mýho vkusu dost střízlivá, kdybych si z aktuální nabídky IKEA měla něco vybrat, tak beru právě buď tuhle Ypperlig a nebo tady tu Ekebol. :)

​ale ta vypadá fakt zajímavě! asi by mi to doma ale neprošlo:-( první taková věc co se mi líbí, pokud to teda naživo neni moc lagricový

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:25

Ounz toto je rozkladacie? Ako?

Inak na pohľad sa mi páči (aj keď naživo som ju nevidela zatiaľ) a so sedacím nábytkom s Ikea mám roky skvelú skúsenosť, čo sa výdrže týka.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:27

viktorka_od splavu Taky mám trochu problém si ji u přítele obhájit, není to taková ta měkká klasika, oproti ostatním ikeovým pohovkám má dost vysoko sedák a je i tvrdší. Což mně třeba přijde super, no. :)

49433 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:28

Karoleena já mám představu něčeho na čem se dá "slušně" sedět ale teda i povalovat, dá se?

Online coralline
2311 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:42

Karoleena Celkovou hloubku tam píšou 80 cm, tak předpokládám, že 70 cm je k opěráku. Seděla jsem tam snad na všech pohovkách, ale na týhle zrovna ne

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:49

Karoleena díky za reakci, taky mi přišlo, že rozkládací moc není, ale líbí se mi moc, začínám ji tam vidět. Se na ní půjdu kouknout