Lamicka Ano, to je ono. Já jsem jezdívala od Barrandovského mostu a vyjela z tunelů směrem na Břevnov, pak zase zpátky a šup do díry :D A právě tam byl vždycky dost provoz, jak auta z Břevnova i z protisměru najížděla do Blanky. Ještě předtím jsem jezdívala na Petřiny, takže přes to šílené staveniště, které sahalo právě až na tu křižovatku s nynějším Trianglem. Radši jsem to pak taky objížděla přes Břevnov a nahoru na Větrník.
design a architektura
Jinak jak ctu tu prazskou prestrelku, musim si tam zas udelat vylet.
![]()
Říkám si to stejné ![]()
Lamicka Myslím to tak, že je to stvořené k tomu si napustit vanu, zapálit svíčky a koukat ven. Když mě u toho nikdo neuvidí (teda předpokládám, ze většina to tak má). Tady bych musela dát žaluzie a koukat do nich... Mít to v domku s výhledem do krajiny, tak super...
@ Krehutka Je tam normálně vidět z venku. Tu vanu jsem obdivovala z tramvaje.
moninika Jo takhle. Ja vanu k zivotu napotrebuju, tak mi to nejak nesecvaklo ![]()
Taky mě to napadlo, s výletem do Prahy, abych se příště hádala aspoň trochu informovaně. Se budou divit, Pražáci, jakej je na Střešovický najednou provoz :-)
Isca Jak to, vy nepojedete tunelem z Tróje až na jižní spojku? Ccc!
Kokoska Jako zmatenej neznalej nepražák budu hodiny a hodiny bloudit a ocitat se pravidelně někde jinde, než u sloníka, pardon, Royal, Triangle ![]()
Isca až dojedeš na Balabenku, podle popisu budeš myslet že jsi na místě no, toho se bojim....a já zatim na vás, nepřažské, budu čekat na frekventovaný křižovatce osmiproudovek s mašlí na deštníku abych vás provedla Břevnovem ![]()
Isca u sloníka
Krehutka Ono něco takového neexistuje. Dost jsem se po tom pídila, ale vždycky je tam nějaké ale... Ty fólie jsou v dost úzkých pruzích a ty spáry jsou v určitých úhlech vidět, většinou to z venku vypadá jako zrcadlo, což je hnusný a hlavně je to neprůhledné jen přes den, jakmile se tam rozsvítí, je tam vidět...
Pokud někdo víte o nějaké novince, dejte tip, budu vám vděčná.
ja mám tušenia, že ten bytový komplex, či čo to tam stavajú sa toho názvu tu už nezbaví
.
Kuš už se sloníkem, ovšem pojala jsem úmysl koupit investiční byt, malej do 50 m třeba, cihla, na správnym břehu samozřejmě a nabídka stojí za houby, ale absolutně....samozřejmě s jasným parametrem, musí to být investice, ne zlodějina ala 100 tis.+ za metr!
Mutziputzi pri soucasny bubline na realitnim trhu kupovat investicni nemovitost?
ice Lip hned tak nebude, nebo spis nebude
Mutziputzi bude ![]()
ice a tak hlavne to s bublinou nema co delat, kdyz se to umi a umi spocitat...a nebude![]()
Mutziputzi ok tak to jo ![]()
ice ja jsem kupovala byt v Praze pred osmi lety v dobe tehdejsi pry silene bubliny, cena malinko poklesla (mozna o 5%) a ma dnes cenu o 35% vyssi. se bojim, ze zadny extra pokles se cekat neda, spis se to trochu schladi a zpomali, kdyz uz neco.
continuity uvidíme
ice Nebuďte hamoun a pusťte nějaké informace, ať mám šanci vydělat. Kdy to praskne? Abych si teď našetřila a pak byla připravena. Kolik si mám připravit na byt 2kk? P.S. Nevěřím, že by to šlo nějak výrazně dolů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY