Kokoska mně by se líbilo bydlet na tom Novým světě, myslim bych přežila i turisty ![]()
design a architektura
Kokoska Do tunelu se najede na Letný a není potřeba vyjet dřív než na jižní spojce
Mutziputzi Tak proč tam ten vjezd/výjezd stavěli? Jezdila jsem tam co měsíc z opačného směru a že by tam bylo úplně málo aut, to teda ne. Tunel to dost zlepšil, ale tramvaje jezdí pořád horem po obou stranách trianglu a nedaleko je i depo, pro mě to exkluzivní místo určitě není.
Potrefenáhusa Tam by se dalo, přece jen se tam nevalí takové davy, jako nahoře od Pohořelce k Loretě a dál.
Kokoska Aby tunel mohli vyuzivat i obyvatele Stresovic a Brevnova? Mne teda hluk tramvaji nevadi, ale uz koncim, je to teda low level standard a uz beru klid![]()
Mutziputzi když u vás je všechno buď bílý nebo černý, mezi tím nic ![]()
Kokoska No naopak, já jsem to sem nedávala jako vrcholnej luxus, jenom odmítam zdejších pár názorů, že je to druhej jižák pomalu![]()
Mutziputzi Tak to mi asi něco uniklo. Ale to je fuk, už bych to nechala.
Kokoska I já![]()
Bledule To fakt ne, přesto se to památkářům nelíbilo :-)
Jsem si teď otevřela stránky toho projektu a narazila na tu koupelnu, co jsem o ní psala...![]()

moninika koupelna krasna, skoda, ze tam neni vyhled na ocean nebo neco podobneho.
Solathis tak já se zas nedívím, že nechtěj, aby se v tom vrtal kdekdo
jinx Přesně, je to hezké, ale vzhledem k okolí nepoužitelné tak, jak by mělo být...
Kokoska Do tunelu se najede u Hladkova, tam tim trpi asi nejvic. Maji pred domy tu silenou motanici mezi Dejvickym tunelem a Strahovskym tunelem.
jinx Přesně, je to hezké, ale vzhledem k okolí nepoužitelné tak, jak by mělo být...
jak to presne myslis?
Potrefenáhusa Tak ono jde o to, že papír od památkářů, že to dělat umíš je drahej jak (doplň si), takže ho má málo kdo a ti, co ho mají na tom rejžujou, no. (A podotýkám, že podmínkou k získání nebyla platba a zkouška, ale jen ta platba, takže bohatej diletant by klidně prošel). Ale už je to teda taky docela dost dlouho, třeba se to za tu dobu změnilo.
moninika a jsou aspoň ta okna nějak upravena, aby bylo vidět ven a ne dovnitr? Jako ne že by to něco změnilo, čumět při koupeli na tramvaje a auta bych taky nechtěla, ale jestli je to propustné i opačně, tak takový level exhibicionismu teda nemám.
Krehutka Pevně věřím, že nahoru vidět není. A mne by to asi bavilo i s tramvajemi, koukat večer na světýlka.
Krehutka rekla bych, ze prave bohuzel nejsou. Jednu takovou vanu jsem taky videla, kdyz jsem jela kolem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY