Mutziputzi ale prosim te... maximalne bude nekde v okoli, takze prohlaseni o kazde adrese je ponekud troufale, nicmene tady je ten bytovy projekt v uplnem bezprostrednim sevreni a o to jde. Kdyz teda pominu luxusni vyhled na x proudovou dopravni infrastrukturu, to chces. Uz jen na tehle fotce Spalova nebo Cukrovarnicka cajk.
design a architektura
jinx Tam je solidni prevyseni ad ten vyhled, ale ty fakt soudis z mapy a sirky silnice, to je tezky![]()
Mutziputzi ty jsi brepta, to je neskutecne. Uz na zacatku jsem jasne napsala, ze to misto znam. V okoli siroke chodniky, sirokanske cesty, chodcuv sen o komfortnim prostredi. Fotka mapy to jen doklada. Tam by sis ty uggsy brzo seslapala, ty trendesettre ![]()
jinx Hele, proste na nejlepsi adrese bydlis ty, pak dlouho nic a pak Orechovka, elitko![]()
Mutziputzi Nechapu tu potrebu mi to jako teda nandat, je to srandovni...ale ok, kdyz uz jsi to nakousla, ja jsem se svou adresou spokojena a to misto mam opravdu rada. Dokonce to je ulice, kterou jsem pred tim casto chodila a u ktere jsem si mnohokrat rikala, ze by bylo fajn si tam koupit vlastni byt. A mela jsem stesti
Mutziputzi vypada to ze toho slonika chces fakt prodat![]()
jinx Nechci ti nic nandat a preju ti to, jen mi prijde mimo, jak uz jsem jednou psala, zrovna tohle misto tak shazovat, znat to z tvyho popisu cekam fakt tu Balabenku
viktorka_od splavu
Zrovna jsem si říkala totéž.
Mutziputzi hele, co máš furt proti tý Balabence!!! Žádná pěší zóna, no, prostě Vysočany, Libeň :-))
je fakt tak divný, že by někdo nechtěl bydlet na megakřižovatce s hustou tramvajovou dopravou a nezaplatily by mu to ani ty Hradčany? Asi stejně jak na tý Balabence, jako jasně, když bych si musela vybrat mezi křižovatkou na Hradčanech a křižovatkou v Libni, tak bych brala ty Hradčany, ale fakt teda myslim, že jsou v Praze příjemnější a klidnější místa k bydlení, třeba jen o pár stovek metrů dál, kor za ty prachy, který za to určitě díky tomu Hradu a Ořechovce v zádech chtěj....a jo, taky to místo znám.
Potrefenáhusa Vysocany krasny, mnohem hezci, staci?
viktorka_od splavu Viď?![]()
Místo kde je Royal Triangle dobře znám a musím říct, že lokalita vážně super, ale to konkrétní místo je nešťastný. Je to pro mě jako bydelt na Letný, třeba na Molochově (když porovnám pouze místo, ne vzhled nebo komfort budov). Prostě lokalita super, výhled na Hrad, ale zároveň tam jsou dvě hnusný silnice, tramvaje a stále celkem velký provoz a pohybovat se tam, tomu dost ubírá na atraktivitě.
Potrefenáhusa Vysočany, Libeň, to jsou pražský čtvrti,
kdo sem večer zajde, ten je synem smrti,
sem nejezdí žádný auta s turistama,
sem se slušná holka nevodváží sama.
Sorry, bylo to silnější :-)
Mutziputzi ne, jen mi prostě přijdeš strašně umanutá s tou super křižovatkou
A náhodou Balabenka bejvala, stejně jako Palmovka, stará viniční usedlost, než začaly bejt populární ty tahy městem a megakřižovatky a místo parků nevyužitý byznys centra...i když Balabence asi urbanisticky nejvíc škodí ten železniční a silniční nadjezd, kterej od sebe odříznul horní a dolní Libeň...
je to prostě část Prahy, která by si zasloužila nějakou speciální péči, Palmovka dtto, ne novou radnici úplně na****o, který rozestavěný jánevímužkolikátým rokem pomalu rostou ze střechy břízky
Vilemina tak to je
(chátrají tam domy z první republiky, daleko vod Hradu, blízko do fabriky :-)
Potrefenáhusa ze ty se na tu megakrizovatku divas na mape?
Kolikrat ma chudak mutzi vysvetlovat, ze tam zadna neni, stejne tak hlavni tah. Ty jsou pro zmenu ale vsude jinde! Je to top lokalita, proste. Vsadim se, ze tam nakonec ani ty tramvaje nejezdi.
Vite co, kousnete se vespolek do zadku at se uklidnite a zijte si kazda na svy nejlepsi adrese![]()
Zrovna ta bytovka, kterou sem davala Mutziputzi mi prijde na dobrem miste. Z mapy to tak vypada, ale doprava tam fakt zadna extra neni, vetsina jede tunelem. Chodniky jsou tam siroke, pro chodce docela na pohodu. Stresovicka neni zadna dopravni tepna, je tam klid. Ti, kteri maji okna na park, tak maji nadherny vyhled na Hrad, je na ose. Bydlim v Bubenci, do toho parku naproti chodim obcas s detmi, je to tam fajn. Za zady maji Orechovku a Stresovice. Ja jak ziju na P6, tak si treba neumim predstavit zit nekde, kde nemam na kazdem rohu zelen. Treba do Holesovic by me kvuli tomu nikdo nedostal.
Mně u těch bytů vadí, že je do nich vidět jak do výkladní skříně a bydlet tam já, musela bych mít hodně nepropustné záclony, vadí mi, když je vidět do bytu. Kdysi jsem koukala přímo do jedné koupelny, když jsem jela kolem...
jinak moje
bije pro pravej břeh.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY