moninika Zrovna tohle mi nevadi, asi to mam nastaveny jako Holandani
design a architektura
Mutziputzi já neříkám, že moje adresa je lepší, já sama mám víceméně holou řiť a kupovat si teď byt v Praze, bude to nejspíš ta garsonka na Černým mostě, jen já bych prostě na tomhle konkétním místě v tady těch domech bydlet nechtěla. V Praze je spousta krásnejch míst k bydlení a tohle konkrétní k nim já osobně prostě neřadím.
Vite co, kousnete se vespolek do zadku at se uklidnite a zijte si kazda na svy nejlepsi adrese
a zase ta ironie s tou nejlepsi adresou. Ver, never, konkretne me to, ze s nekym nesouhlasim, nechava celkem kldnou.
Potrefenáhusa A tak vraťme se k tomu, proč jsem to sem dávala, ne proto, že bych prodávala ňákýho přiblblýho slona ani prestiž svojí adresy, já bydlim jinde, jenom mi přišel směšnej pláč nad tim, jaký tam byly super zakrádkářský kolonie, následně jsem již pouze reagovala na místní znalkyně co by bydlely podle přepjatých vyjádření radši v Chánově a i v Brně věděly, že tohle je teda megaprůser...nic více![]()
Potrefenáhusa Jestli ted pises o te bytovce ve Stresovicich, tak on velky problem P6 je, ze tu skoro nevznikaji novostavby. Jsou tu drahe pozemky pro developery, coz vede k tomu, ze ceny za byty jsou pak taky silene. Kdyz uz pak na to nekdo ma, chce do novostavby na P6, tak vlastne nema moc z ceho vybirat.
Lamicka ja jsem taky holandan. Do ted bez zavesu...a dam si jen jako ochranu pred sluncem, jinak bych se bez nich obesla.
jinx Tak už to nech bejt, ušetři si brebty a trendsettery a já nevim cos tady klidně ventilovala a dobrý ne? Akorát kosa venku![]()
Mutziputzi jedina prepjata hysterka co vsechny posila do vlastnich skvelych lokalit jsi tu ale ty ![]()
jinx šššššš![]()
Lamicka Já se ráda mrknu k jiným, jak to mají hezky zařízeno, ale mi do bytu být vidět nesmí.
Teď mám výhodu vysokého patra a žádných sousedů naproti, takže jsem v obýváku taky s roztaženými záclonami...
Připomnělo mi to tpaní, co zvelebila tu fresku ve Španělsku.
Bledule Táta (vyučený truhlář mimo jiné), po dohodě s páterem opravil tradičními postupy aspoň část barokních lavic ze zdevastovaného kostela. Hrozili mu čtvrtmilionovou pokutou. Naštěstí se za něj postavila církev a myslím, že i nějaká firma, co má na restaurování dřeva glejt a nakonec dostal jen výstrahu, ale ufff..
Nejsem přívržencem rozdělování na skandinávský a neskandinávský a bůhvíjaký další design. Tohle se mi prostě docela líbí. Teda kromě řešení koupelna / kuchyně. Pro mě je koupelna zcela soukromý a naopak kuchyně veřejný prostor.
andulka01 to je pekne.
Solathis Předpokládám, že tvůj táta ty lavice neopravoval mosaznýma vrutama a nenatíral barakrylem. ![]()
andulka01 Vypada to pekne, ale z pudorysu nechapu to napojeni koupelny na kuchyn a ne na pokoj, stejne tak z kuchyne nosim veci do jidelny pres pulku bytu. Podle me to neni dobre vyresena dispozice. Dneska uz se daji snadno natahat rozvody jinam.
andulka01 To se mi taky libi.![]()
Jinak jak ctu tu prazskou prestrelku, musim si tam zas udelat vylet.
andulka01 tak to je krása. koupelna zvláštní, ale chápu to.
Bledule což ne vždycky je dopředu jasný
Lamicka Ale přes tuhle křižovatku jezdí všechno, co z letné najíždí do tunelu, ne? I když je to nepoměrně klidnější než bývalo, ten roh není žádné exkluzivní místo. A úžasný výhled na Hrad bude mít pár horních bytů, z nižších pater budou koukat akorát do protější zdi/oken.
Mně by se líbilo bydlet o ulici dál, tam, kde se vyleze z Nového Světa po schodech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY