andulka01 vecna skoda!
design a architektura
Kokoska Koukám, že i v loftovým bydlení se líhne pomalu její kýčovitá odnož (myslím tu instalaci z kol na stěně).
Isca kyc se da nacpat kamkoli, ne?
Kokoska To jo, až mě to fascinuje. Nemyslela jsem to jako dehonestaci loftů.
Isca ok
Loft a stará továrna je můj velkej sen, líbí se mi industriální styl. Dodnes se pamatuju, jak jsem poprvé viděla Flashdance, někdy na základce a ten její byt byl pro mě jako zjevení, viděla jsem něco takového poprvé a říkala si, ty jo, v tom chci jednou bydlet!
Včera jsem byla na přednášce Jána Stempela, a až teda budu mít jednou tu řadovku, tak si ji od něj dám předělat ![]()
7,2 mega za 2kk ve standardu, ani ne snad, to už se fakt zbláznili![]()

A co si slibujou od toho, že tam napíšou cenu 2 mil.?
Jako že se na to někdo chytne a nebude mu vadit zaplatit o 5 mil. víc?
Mutziputzi Je to hnusné, vím, ale vzhledem k tomu, že jsem koupila zavčas, mi ten růst cen nevadí, spíš naopak ![]()
"byt je vybaven předokenními žaluziemi a rekuperací, která zajistí neustálý přísun čerstvého vzduchu a tím zdravé prostředí."
![]()
Neustálý přísun čerstvého vzduchu z obří křižovatky před tunelem? ![]()
Garfie já to měla úplně stejně! flashdance! :)))
jinx viktorka_od splavu To by mne taky zajímalo, zda by bylo možné, nebo jestli to třeba někdo už realizoval, zrekonstruovat takovou starou továrnu na bydlení se současnými parametry, aniž by to pozbylo ducha. Ty jednoduché skleněné tabulky v kovových rámech, tenké stěny jen z pálené cihly...
Moje příbuzná ve staré továrně bydlela několik let, ale to bylo v kalifornii. Když jsem se o tom nedávno bavili, tak říkala, že by už do toho znovu nešla. Zpětně by prý vyměnila pohodlí nad designem. Ale tehdy byla mladá umělkyně, tak jí to nepřišlo. Teď je v důchodu a nechápe, že raději bydlela bez myčky /nešlo ji tam zapojit/, ale v továrně! :-) Asi to mělo i víc technických zádrhelů, budu se jí muset vyptat.
coralline no tak hlavne je tech 5Mio prevzeti uveru, to je snad jeste horsi nez kdyby tam byla cena rovnou cela.
no tak jsem dohledala, ze v nabidce jsou jeste uplne nove byty za 7.5 tripokojak o 20m vetsi v tom samem baraku. je to druhe podlazi, takze zadne prizemni sklepeni. a clovek se nemusi vysirat s cizi hypotekou s buhvijakymi podminkami.
at si to magori vylizou. jinak u nas na sidlisti nekdo chtel 8.2 za ctyrpokojak v panelaku
predelanej, ale inzerat bez fotek. aktualne tam visi za 7.4. v jedne realitce je podobny (dispozicne to same za 6.2 i s provizi.) ted to teprve nabira ty spravne grady, na trh se vykotilo strasnych bytu a kazdy si mysli, ze se prodejem zabezpeci do konce svych dni a jeste mu zbyde. pravda realitni bublina by to byla, az kdyby se to prodavalo, jenomze za ty ceny to tam bude viset do soudniho dne.
Mutziputzi Jezis za CO??? Ta koupelna, eeeeek.
Ja se chodim uklidnovat sem, kdyz me neco rozrusi (ted pracovni zalezitost hlavne, prudi me ministerstvo grrrr). Tam je krasny fakt skoro uplne vsechno.
takovýhle bejvák mi přijde jako hrůza.
novostavba, ze které čiší katalogový plast.
continuity já jen nechápu, jak se taková věc stane.
dva blázni si koupili startovací byt a pak se rozvedli?
s ohledem na to, jak je vevnitř (ne)zařízené ![]()
Jiná Realita myslíš že to prosklené v kuchyni je lednice na víno?![]()
Jiná Realita no asi tak. tak stat se to muze, ja se taky rozvadela rok po nastehovani.
ale tady bych rekla, ze po par mesicich majitel(e) zjistil(i), ze 20 klacku mesicne (a to jeste pokud to maji na 30 let), k tomu pojisteni a najemne, takze jsme nekde tesne pod 30 fakt neni takova sranda utahnout.
viktorka_od splavu jj, vinoteka. me pobavil ergonomicky pracovni koutek, mam z toho krece, jenom to vidim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY