viktorka_od splavu jo, řekla bych, že tam i vidím vína.
design a architektura
continuity já bych právě podle nevybavenosti řekla, že byt byl pořízen na hranici možností, tak to taky tak nějak vidím.
až trochu splaskne bublina, bude takových inzerátů fůra :/
Jiná Realita já to nejdřív přešla jako troubu a když jsem ji pak viděla jinde tak mi to nesedělo. slovy klasika takovejch peněz to stálo a přitom taková blbost, že?![]()
Mutziputzi Jezis za CO??? Ta koupelna, eeeeek.
Ja se chodim uklidnovat sem, kdyz me neco rozrusi (ted pracovni zalezitost hlavne, prudi me ministerstvo grrrr). Tam je krasny fakt skoro uplne vsechno.
tak to je nádhera, taky mě to uklidnilo (a to jsem nebyla rozčílená
)
Jiná Realita přesně to samý jsem si říkala o Cejnarově domě taky...
Podlaha dodelana, odchazim padnout za vlast ![]()

Lilly_Ku krása!
Máš někde ten obraz od Anny Fialový? Jsem ji začala sledovat, aby mi to příště neuteklo, už jsem mám vybrané místo, kam bych ho chtěla dát.
Lilly_Ku Pekny! Mas peknej byt teda! Na me vyrukoval pritel, ze by to chtelo zbrousit parkety a vyplnit mezi nemanty spary. Tak jako nechce se mi, ja ani nemam paru, cim se ty spary plni, ja mela za to, ze parketa je na parkete, ale ono ne, ted to vidim, ze tam mame diry mezi nima:-).
Karja jak "vyrukoval"? jakože pozve podlaháře? to je hodnej, ti se těžko shání a jsou drazí ale fakt to stojí za to![]()
Lilly_Ku tak ta je krásná
viktorka_od splavu Ne, my to budeme delat!:-))) Teda von a ja budu jako cumet a podavat a delat svacinu:-).
nellielovett zatim je mam jen postaveny na regalu, jeste nejsem uplne rozhodnuta, kam je dam... ale jsou krasny!

Karja mno jako uprimne receno si nejsem uplne jista, ze tu akci jeste nekdy chcu zopakovat, je to fakt morda a spousta bordelu. Ale vysledek teda stoji za to. Pro pobaveni:

Lilly_Ku Ta podlaha je nádherná, skvělá práce
.
Karja hmm, no já měla toho odborníka a i tak bych to nechtěla opakovat:D
co se stane, když v zimě v dřevostavbě, kde je všechno na elektřinu, nepůjde 24 hodin proud?
nezmrznou? dřevostavba přece neakumuluje, ne? nevím ale, za jak dlouho vychladne.
viktorka_od splavu Skoro jako bych ho mela:-))My mame jen jeden pokoj teda. Ale dneska malujeme a uz to me nebavi, takze bych si z toho nela vzit ponauceni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY