design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 23. března 2018 19:06

jinx 

Tak to je síla, jak to děláš, že máš takové pěkné úlovky?

Nejvíc mě zaujala ta síť na okně, to asi aby uživatel po delším pobytu v této nádheře neskočil šipku do pískoviště.

Aspoň že dítě uchránili, to je jediný pokoj, kde by dalo chvíli pobýt.

Ale to nebe v předsíni, hmm... to bych brala do ložnice.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. března 2018 19:34

Samantha to bylo uplnou nahodou. Obcas mrknu na realitni weby a jako to, co tam vydavaji bezne za zdarile rekonstrukce nebo jeste lepe luxusni rekonstrukce (tak jiste)... no neco neskutecneho. A obcas se tam objevi jeste vyssi level, kdysi jsme s kolegou cilene prochazeli byty v oblasti stodulek, tam je v pancusich takovych pozaviranych ludviku, ze jsme nestihli zasnout 

Offline Kokoska
35140 příspěvků moje polička 24. března 2018 14:46

Kde je ten vydesenej pobihajici smajlik?  V tom byte by me asi napadaly myslenky na vrazdu nebo by me privedl do blazince.

Pocity asi jako zde 38:04 

https://m.youtube.com/watch?v=JSRMecpSGBk

Online viktorka_od splavu
49431 příspěvků moje polička 24. března 2018 15:00
Reakce na paktofonika:

https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/512509-nabidka-pronajem-bytu-moskevska-praha

​tam je jediný pozitivum ten balkon. šla bych a rovnou skočila šipku dolu

Offline RoSa
10225 příspěvků moje polička 24. března 2018 15:21

paktofonika 

vyzdvihuje, že "plně zařízený": Toto uplňě všechno bude součástí pronájmu

tam musel bejt předtim nějakej bordel nebo něco podobnýho v tomhle nemůže normální člověk fungovat přece  tak ale k bytu prej patří sklep, ten třeba bude normální

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. března 2018 16:14

jinx hele, ale musíš uznat, že na rozdíl od toho namyšleného taťky, co zařídil dceři byt, je tohle alespoň stylové  sice strašně, ale nosná myšlenka je všude stejná. byť je to myšlenka psychedelická. 

Offline barbucha blogger
36081 příspěvků moje polička 24. března 2018 20:10
Reakce na RoSa:

tak ale k bytu prej patří sklep, ten třeba bude normální

​Že bys jako kvartýr podpálila a odstěhovala se do sklepa?

Chápu.

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 26. března 2018 13:32

Jiná Realita Koupelnu nějak vynechali

Edit: pardon, to je k tomu dalšímu bytu.

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 27. března 2018 22:03
Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 27. března 2018 22:34

Samantha Mně tam připadá všechno docela strašné... v tomto projektu i v ostatních.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. března 2018 23:19

Samantha to je des ovsem :D 

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 28. března 2018 07:59

jinx dost_bot 

No, mně se to líbí. Já jsem zatížená na dřevostavby (žádnou ale nemám ... a mít asi nebudu)

Ráda bych viděla, co se líbí vám dvěma. BI.

Zatím u většiny ukázek tady máte dost rychlé soudy a žádné pozitivní.

49431 příspěvků moje polička 28. března 2018 09:30

Samantha je to hrozný, zejména to podkroví. v podkroví jsem bydlela a už nikdy více. takže jestli něco takového plánuješ, zkus se v tom třeba na týden ubytovat někde v penzionu. brrrr

inspirací tu myslím dávají přispěvatelky dost a to teda jinx včetně vlastního bytu...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. března 2018 09:41

Samantha jak pise Viktorka, co se mi libi, to sem obcas dam. A rychly soud...no na tohle mi fakt staci par vterin, abych vedela, ze opravdu ne. 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. března 2018 11:38

viktorka_od splavu Já jsem třeba taky bydlela v podkroví a super a šla bych do toho znova.  Záleží jak je uděláno, izolace...

Samantha Mně se to jako chalupa taky líbí. Některé věci bych tam změnila, ale kdyby to bylo v nabídce k prodeji v období, kdy hledám chalupu, tak bych do toho šla.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. března 2018 11:59

Samantha Chalupu bych brala, ale vyházela bych 99% povlečení a závěsů a rozhodně pár kusů nábytku, něco nepěkně připomíná umělou "patinu", spíš to asi bude ona. Odstíny dřeva se tam teda taky místy nepěkně tlučou.

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 28. března 2018 12:06

Mutziputzi 

No jasně, ale to jdou podružníé věci, které se dají změnit. Ale to dřevo ... a jak to tam voní   

No a taky záleží dost na tom, kde ten domek/chalupa stojí, že. To jsem si ani nevšimla, jeslti tam taky vystavují foto okolí.

moninika 

Co se týká spaní v podkroví - zrovna tady to vypadá na docela slušný prostor nad hlavou.

Ale to je taky dost subjektvní, kdo má kamrlík, bude si libovat a kdo má chrám, bude si stěžovat.  

49431 příspěvků moje polička 28. března 2018 12:51

moninika tak u podkroví samozřejmě záleží na prostoru a na sklonu té střechy, jenže já se i v klasických místnostech s nízkými stropy cítím dost stísněně, natož mít to šikmo nad hlavou, ani na spaní, prostě mi to vadí. a nepraktické to je na zařizování. na fotkách to vypadá tak "dekorativně" ale za mě je to prostě nouzovka, spaní na půdě.. cíleně si to pořídit na bydlení

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. března 2018 13:06

viktorka_od splavu Ale tady to je chalupa, na trvalé bydlení to nebude