slniecko píšou 150. Ale známe to, budeme počítat 300k, ať nás to pak nezaskočí.
design a architektura
Dávala jsem to do Výstav, ale sem to taky patří.
http://www.ghmp.cz/4205-santiago-calatrava-art-and-architecture/
Rekonstrukce bytu 38m v Dejvicích, super

Mutziputzi , jo to je dobre zvladnuty maly prostor. Uz jsem na to nekde pred casem narazila...
Mutziputzi vyzerá to dobre, páčia sa mi tie zelené prvky. A podlaha v kupelni je pekná.
Mutziputzi To je moc hezké, na tak malý prostor klobou dolů!
Mutziputzi To je fakt moc pekne udelane! Tu kuchyn si snad casem obslehnu.![]()
Mutziputzi jejda, drevo s bielou, to mám rada. Podlaha v kúpeľni nie je celkom moja šálka kávy, ale to je vec vkusu. Mne z týchto ľahko orientálne ladených dlaždičiek, hlavne ak sú skombinované s iným vzorom (tu vytvoreným tmavou špárovačkou medzi oblkladačkami na stene) trochu prechádza zrak, ale uznávam, že to som už trochu hnidopich.
Mutziputzi Ach... tak tohle je můj šálek kávy. Velikost, barvy, zařízení kromě židlí ok. A ve zděném domě k tomu ![]()
Mutziputzi jinx tenhle byt je super a už tu určitě byl a řešily jsme ho, teda spíš ještě na MP, vznikla docela bouřlivá diskuze o té sprše bez dvířek
mně se to líbí moc a zrovna nedávno jsem si na tu zelenou kuchyni vzpomněla
Potrefenáhusa Koukám tu na tu sprchu a říkám si “ani nedutnu, ani nedutnu...”. Jinak je ten byt moc hezký.
Potrefenáhusa Sweet Potato nedavno ve vane jsem si na tu diskusi vzpomenula!![]()
Mutziputzi vyborny, az na tu policku nad posteli uaa
tak ten je fakt povedený... polička nad postelí se mi taky nelíbí, ale to je detail...
nolita jasny, oni ji maji nasi a ja tam mockrat spala a strasne, ale strasne me stvala. si to neumim predstavit mit doma schvalne:-) pritom na pohled to vetsinou vypada hezky
viktorka_od splavu mně obecně to asi až tak nevadí, spíš v tomto konkrétním případě se mi nelíbí na pohled... ale fakt detail, jinak je ten byt hezký, i když pidi...
Dala som si námahu a prečítala k tým fotkám popisy a spomínaju tam, že dvierka sprchové už su dokončené, takže nie je sprcháč bez zásteny.
Janulik03 já mám totiž pocit, že když jsme to řešili naposled, tak u topho byl projekt, kde dvířka byly, že jsme se bavili, že to asi ještě neni hotový úplně. Já na to čtení popisků nějak nemám :-D
Potrefenáhusa aháá, no to zas si nepamatám ja. Každopádne sa snažím nejako zabit nás starý sprchový kut, aby som mali dovod na preobenie kupelne a nie a nie. A chcela som tam dať cementovú dlažbu. To je jediná neprerobená miestnosť, lebo tu naši prerábali celkom nedávno a mužovi to bolo lúto rozbiť.
Teda raz nám tiekla už hadica za sprcháčom a otoec s mužom to opravovali a že otec zo srandy hovorí mojmu, nech mi zavolá, že to nejde a ten ho zastavil, lebo že akonáhle zavolá, tak do pár hodín u nás bude stát dodávka s materiálom na novú kupelku a že či chce rubat všetko. Škoda tej príležitosti........![]()
A pritom strašne sa mi páči kupelna dcerina, ktorú sme spoločne vyberali. Len zaťovi sa nepáčila betonová stierka, tak dal betonovú dlažbu aj obklad. Fotka je ihned po dorobení, teraz je lepšie zabývaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY