paktofonika No on to byl casopis, tak nevim, zda to bude na netu, zkusim mrknout. Pravdepodobne tam byla sprcha, ale I tak. No a samozrejmne vysvetleni bylo jednoduche, on vubec nevari. A ze manzelka na MD travi hodiny casu v koupelnokuchyni bez voken mu asi bylo sumak. Jako videla jsem xkrat kuchyn na chodbe, sousedi to maji I v 2 plus 1, jidelna je potom v obyvaku. Jako ok. ale spojenou kuchyni s koupelnou jsem v nove predelanem byte nevidla nikdy.
design a architektura
Karja tchýně má nějakou knížku, kde jsou vyfocené byty známých osobností. Mám pocit, že to původně byl nějaký seriál či co. A taky říkala, jak ji to překvapilo. A musela jsem s ní souhlasit. To že nemají peníze, to je na tom vidět. Ale asi jsem čekala, že tam aspoň bude nějaký vkus či cit, když jsou to ti umělci. Ale teda ne. Zajímavý nebo vkusný interiér aby člověk pohledal.
Stará Stanová Kůže my máme s Duluxem taky mnohem lepší zkušenost. Primalex už bych nechtěla. Lépe se s tím dělá, lépe to kryje.
Karja spojit kuchyň s koupelnou snad proboha nejde? to není proti nějakým pravidlům? to je strašný
paktofonika Tak je k tomu I video, zadej do googlu petr vojnar, jak bydli. Nejde mi z mobilu zadat odkaz. Nutno rict, ze ten bytecek je hodne maly, to v casopisu nevyznelo, pro tri lidi fakt tezko tezko resitelny. A je to pry jeden z jejich bytu, tak treba maji nejaky normalnejsoiii bejvak mimo Prahu. Ale stejne nevim, kolik by mi museli dat, abych takovyhle svuj bejvak pustila do sveta!
MaeGandal No moje sestra bydlela v centru v takovem tom starem cinzaku, a ten byl normalne bez koupelny, mel jen zachod mimo. Ale to byla ,,klasicky,, sprcha v kuchyni v takovem vycnelku a byl to pozustatek nekolik desetileti starej. Ale nez spojena kuchyn s koupelnou bych tomu spis rikala byt bez koupelny.:-D.
Potrefenáhusa dulux chytá perfektne. Primalex je taká základná farba, tam je treba vela náterov.
Karja No tak mám fotky, za rohom je sprcha, hneď vedľa chladničky ![]()

MaeGandal Ze známých osobností mě zaujaly nemovitosti Diane Keaton

Další Diane K.
Karja my to máme taky tak, že v bytě koupelna nebyla žádná, dělala se ze třetiny kuchyni, ale jsme měkký, máme tam sádrokartonovou příčku :-D Teď po druhý rekonstrukci a zvětšování bytu je vstup do koupelny z druhý strany, takže už se do ní ani z tý kuchyně nechodí.
Ono v těch starých činžácích původně bez koupelen to maj lidi lecjak, u nás v domě maj často vanu nebo sprchovej kout v předsíni/chodbě, někdy i fakt průchozí z obou stran.
Janulik03 Stará Stanová Kůže díky, já mám k duluxu nějakou nechuť skrz ty zmrzlinový odstíny, co maj v Hornbachu. Příště teda dulux, s tim primalexem je to fakt jak z Adriana Molea, když přetírá ve svým dětským pokojíčku kašpárkovy rolničky černou barvou
paktofonika tak tohle je hustý peklo
Potrefenáhusa No tak byty sú rôzne ale ja by som sa takým bytom rozhodne nechvalila v TV.
paktofonika já jsem snad neviděla jedinej byt, u kterýho bych si řekla, hmmmmm, pěkný. Akorát teda většinou ty herecký byty jsou herců, o kterých jsem v životě neslyšela....
Potrefenáhusa No nejakú zakladovku a na to už normálnu farbu. Tie dulux sú fajn.
My sme celkom nedávno dávali dole olejový sokel. 2m sme robili dvaja na striedačku 5 dní a modlili sa aby to po premaľovaní nevyrazilo z panelu na povrch.
Potrefenáhusa Nic si z toho nedělej, my tím Primalexem Polar (je nejlevnější, chápeš...) máme vymalovanej teď celej naprosto novej barák. A už teď se mi zdá, že to začíná šednout, to ten Dulux nedělal. Ten byl takovej sametovej a i mírně omyvatelnej. Ach jo.
Potrefenáhusa daj si namiešať, ja iba miešané, lebo stalo a mi, že som vymalovala tým hotovým s nejakým podivným názvom, niečo ako polárna noc, či čo a potom ho prestali vyrábať, alebo možno len premenovali a už som sa netrafila do odtienu pri oprave a musela som znovu vymalovať. U nás ked si objednám namiešanie, tak si to vedu v evidencii a a stačí ak tam zájdem, poviem približný dátum a meno a oni vyhladaju a vedia presne čo miešali.
Stará Stanová Kůže já primalex polar miluju :-)) i jak voní.
Stará Stanová Kůže mne tým vymalovali kuchynu . A máš pravdu začalo to tak šedivieť.
Janulik03 A to si člověk říká, že na čistě bílé výmalbě není co zkazit, ten Primalex Polar používají všichni, asi vědí, co dělají, tak přece nebudu řemeslníky prudit s Duluxem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY